Fredagsfavorit: L’Oréal Paris Studio Line TXT Volume Texturizing Spray

12.02.16
Studio Line TXT Volume Texturizing Spray

Studio Line TXT Volume Texturizing Spray

Da jeg i sidste uge lovpriste denne volumenspray på vores instagramprofil (@pudderdaaserne.dk) var resultatet nærmest panisk. For kvikke læsere kunne fortælle mig, at den ikke længere var til at opdrive nogle steder og muligvis var helt udgået.

Oh ve… udsigten til fladt hår resten af mine dage. Men efter intensiv research under temaet “hvad f… er blevet af L’Oréal Paris Studio Line TXT Volume Texturizing Spray” kan jeg med glæde fortælle, at den stadig kan købes i Danmark. Bare ikke så mange steder som før.

Og hurra for det, for jeg vil nødig undvære den.

Studio Line TXT Volume Texturizing Spray er en hårspray, der giver volumen og hold til håret. Når håret er fladt og kedeligt, så får et par spray med denne håret til at løfte sig fra hovedbunden og giver ny fylde til håret.

Det er samme type produkt som Matas Volume Booster, som mange af jer kender godt. Men denne gør det bare lidt mindre støvet, lidt mindre stift og lidt mere lækkert.

Alle produkter af denne slags kan potentielt udtørre håret, irritere hovedbunden og gøre håret stift. Det er, hvad der sker, når man sprayer en aerosol-spray fyldt med alkohol og isobutan tilsat stivelse og parfume. Det er det samme man gør med en tørshampoo, og dette er bestemt heller ikke et plejeprodukt. Det er et stylingprodukt, jeg bruger for effektens skyld. Fordi det kan give fylde til håret på den ellers fladeste hårdag. Og fordi det kan give ny volumen nårsomhelst uden at man behøver at vaske eller føntørre håret igen. Et par pust med denne, og så er håret klar igen.

Min personlige oplevelse med Studio Lines version er et mindre stift, mindre tørt og mindre pudret hår end med for eksempel Matas Volume booster (som i øvrigt også gør et udemærket job). Og resultatet bliver lidt blødere og pænere i især længderne af håret, som Volume Booster kan være temmelig hård ved.

Her kan du købe det
L’Oréal Paris Studio Line TXT Volume Texturizing Spray kan ikke længere købes i Matas. Det er til gengæld stadig på hylderne i Bilka og i Magasin (jeg købte selv en i Magasin på Kgs. Nytorv i går). Begge steder er jeg blevet lovet, at de (i hvert fald nu) bliver ved med at få dem hjem. Prisen er cirka 65 kroner for 200 ml.

PS. I min research fandt jeg samtidig frem til, at det er helt slut med Studio Line Express Refresh Dry Shampoo herhjemme. Den er udgået helt i Danmark.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
20 kommentarer
Jannie

Hvordan bruger du den for at få den bedste effekt? – og tak for detektivarbejdet ☺️

Katja Moikjær

Sprayer den i hårrøderne. Og så ikke så meget andet… 🙂

Cecilia

Uhh det kunne være jeg skulle prøve den. Mit hår er i hvert fald altid virkelig fladt, hvis jeg ikke gør noget ved det. Og det gør jeg oftest ikke, for at undgå alle de ingredienser du nævner, men en gang imellem skader det jo ikke.
Hvis jeg bliver glad for den, ville det være ret surt, hvis den udgik. Men tak for tip, jeg må i Bilka eller Magasin.
Har forresten lige et lidt andet spørgsmål. Kan i anbefale en god olierens, gerne uden parfume? 🙂

Katja Moikjær

Hej Cecilia. Mnjah, jeg gør det ikke så meget i at rense med olie… Hvad mener du helt præcis med “olierens”? Kh. Katja

Joan

Har du prøvet Batiste XXL Volume? Den er simpelthen bare god, og altid til 39 kr i Matas, Nicehair, Normal osv. 🙂

Katja Moikjær

Jeps. Den er også god. Men den kan lidt noget andet? Det er en tørshampoo med pudder. Denne har absolut ingen effekt som tørshampoo. Det er ren styling.

Louise

Hjælp!! Jeg elsker jeres oplæg, men én ting som en brunette som jeg endnu ikke har været i stand til at finde, er en ordentlig shine spray! Nogle gode tips?
Alle jeg støder på gør enten håret helt fladt på en utrolig fedtet uattraktiv måde eller gør absolut ingenting. Det samme gør sig gældende med Dry Spray’s. Det er muligt de giver fylde, men mit hår ser ualmindeligt tørt og kedeligt ud når jeg anvender dem..
Jeg er i øvrigt bosiddende i London og bliver nødt til at sige; jeres produkt serie havde været et kæmpe hit i enten Boots eller Superdrugs!

Katja Moikjær

Tak Louise 🙂 Vi tænker også dagligt på det – Men hvordan oversætter vi lige vores navn til engelsk…?
Jeg har kun en shinespray, men den er god: https://pudderdaaserne.dk/2013/09/20/mine-harfavoritter-netop-nu/

Johanne

Åh, jeg vidste ikke L’oreal havde en texturizing spray – mit absolutte yndlings hårprodukt! Jeg må straks ned i Magasin og have fat i en.. Især fordi den er en del billigere end den jeg ellers havde tænkt mig at købe fra Oribe

Mette

Og så er det derfor jeg ikke har kunne finde den… Har hverken Bilka eller Magasin i nærheden! 🙁

Anne

Damen i magasin var meget forvirret, over at lige denne havde fået så meget opmærksomhed de sidste par dage.
Ikke sådan med den påvirkning i har.

Pia

Vil bare lige tippe om at jeg fandt den i Netto til 15 kr..:))

Katja Moikjær

Årh… Hvornår og hvor?

Louise

Jeg har købt den i Netto i dag til kr. 15,00 🙂

Helene Randløv

Tak for tippet :-*

Helle Bak

Jeg ved godt, at det er noget sent at komme med denne besked, men butikskæden Normal har den som fast (indtil videre) og til 29 kr. som normal pris.
Noget billigere end hvad Bilka vil have. Så hvis man ikke har Bilka eller Magasin i nærheden, så har man måske en Normal.

Helene Randløv

Tak for tip Helle :-*

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *