L’Oréal Paris Stylista The Big Hair Hair Styling Spray

29.07.19
L'Oréal Stylista Big Hair

L'Oréal Stylista Big Hair

Kan I huske L’Oréal Paris Studio Line TXT Volume Texturizing Spray? Puddersprayen med det besværlige navn, men med den fantastiske effekt på tyndt og fladt hår?

Den udgik for længe siden til min store sorg, og jeg havde fladt hår i det meste af et år.

Nu har L’Oréal heldigvis genbrugt formlen under et nyt navn og med en ny etiket, men produkt og effekt er præcis den samme: L’Oréal Paris Stylista The Big Hair Hair Styling Spray.

Jeg har skrevet det på Facebook og Instagram, og jeg troede faktisk også, jeg havde skrevet det på bloggen. Men jeg har må simpelthen have overset det, så det må vi straks få rettet op på, for det er bare en virkelig god nyhed (okay ikke en nyhed mere overhovedet…) for alle med fladt og tyndt hår – eller bare slasket og daggammelt hår.

L’Oréal Paris Stylista The Big Hair Hair Styling Spray er (præcis ligesom Studio Line TXT Volume Texturizing Spray) en hårspray med pudder i. Dem findes der rigtig mange af, L’Oréals version er bare virkelig god og ret billig. Et par spray sætter håret og giver volumen – med næsten lukkede øjne.

Den skal bruges i tørt hår, enten i hår, som du lige har føntørret eller til at give en flad frisure nyt liv.

Eneste ulempe ved den er, at den udtørrer håret noget. Så jeg prøver at reservere den til nødsituationer.

Hvis du er gammel hardcore fan af Studio Line TXT Volume Texturizing Spray, så vil du måske bemærke en enkelt forskel: Duften. Den er ændret og dufter nu af vanille.

Her kan du købe den (reklamelink*):
L’Oréal Paris Stylista Big Hair Styling Spray koster cirka 40 kroner i  Normal eller 59 kroner på Nicehair*.

 

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
8 kommentarer
B

Ved I så om de har lavet lignende alternativ til wave creating spray som også var fra txt serien? Lige nu bruger jeg saltvand fra stylist serien og det fungerer. Men er ikke helt det samme, bilder jeg mig ind.
//B

Helene Randløv

Hej B
Hmmmm, det ved jeg simpelthen ikke, jeg kan ikke huske den/konsistensen/effekten.
Kh. Helene

Kathrine W

Det er underligt, for jeg er overbevist om, at du allerede HAR skrevet om det på bloggen. Tror til gengæld, at der kan være et problem med søgefunktionen på jeres blog. Jeg har i hvert fald lige søgt på “solcreme”, og blandt resultaterne var tirsdagstippet om at kede sig samt en anmeldelse af Dermas intimsæbe… (og umiddelbart ingen links til testen af solcreme på en hvid t-shirt – én af mine all time favourites).
Hilsen en læser, der tog Big Hair til sig, da du skrev om den første gang.

Helene Randløv

Hej Kathrine
Nej, det var et opslag på Instagram, der blev delt videre på Facebook. Et indlæg er det først nu 🙂
Søgefunktionen driller rigtigt nok med mellemrum, indlægget du leder efter er her: https://pudderdaaserne.dk/2014/06/14/solcreme-den-store-afsmitningstest/
Kh. Helene

Kathrine W

Takker!

Helene Randløv

Velbekomme :-*

Anne-Sofie

Øv, det virker ikke som om man kan finde den nogen steder mere! Producentens site henviser til Boozt, men de har den ikke… :-/

Helene Randløv Hansson

Nej, det er desværre et udgået produkt.

Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *