Pudderdåsernes Anti-age Ansigtscreme – nu med ekstra niacinamid

01.02.16
Pudderdåserne Musthave Anti-age ansigtscreme

Pudderdåserne Musthave Anti-age ansigtscreme

Vi har besluttet at sætte koncentrationen af niacinamid op fra 1 procent til 2 procent i vores Anti-age ansigtscreme. Fordi niacinamid bare er sådan en ingrediens, man ikke kan få nok af.

Niacinamid er en af vores yndlingsingredienser, fordi den er så alsidig. Den kan:

  • Forbedre hudens elasticitet og barrierefunktion
  • Mindske hyperpigmentering
  • Mindske rødme og post-inflammatorisk hyperpigmentering efter for eksempel akne
  • Forbedre hudtonen og mindske porer
  • Mindske rynker

Og listen er længere endnu. Hvis du vil læse mere om niacinamid, se link til undersøgelser mm., så kig her hos Paula’s Choice eller her hos FutureDerm.

Så værsågod – mere niacinamid fra os til jer. Og tak fordi I har taget så pænt imod vores produkter. Det betyder så utrolig meget for os, at I også kan lide det, vi har lavet.

Her kan du købe det
Ændringen er sket i vores produktion fra november. Der er ikke tale om en stor relancering, hvor vi fjerner de gamle produkter, laver ny emballage eller lign., så jeg kan ikke engang fortælle jer, hvordan I er sikre på, at det er den nye version, I finder i butikken. Vi ville bare lige stille og roligt putte lidt mere godt i den til jer.

Prisen er også den samme som altid – 195 kroner for 50 ml. Som altid kan I købe den på Goshcopenhagen.dk, i Matas og i Magasin.

 

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
48 kommentarer
Cendie Dyekjær-Themsen

Nåååååee hvor er i søde! Tusinde tak – DKs kvinder vil være “stramme og glatte i betrækket” pga jer

Camilla

Hejsa 🙂 Jeg er nysgerri…
Jeg elsker jeres tzone peeling som jeg bruger hver dag og som har gjort et kæmpe stykke arbejde for min ellers ret sørgelige hud. Kæmpe tak for det!!
Så nu vil jeg gerne prøve flere af jeres produkter!
Min hud er (desværre) tidlig ældet, hyperpigmenteret, tør, store pore og ja, nok mest af alt solskadet.
Hvad er jeres bud? Skal jeg prøve denne eller olien? vi taler om dagen oven på t-zone peelingen.
Om natten bruger jeg bioeffect egf.
Kærlige hilsner
Camilla

Katja Moikjær

Olien! Helt klart. Den er virkelig forrygende. Du må bare ikke bruge den samtidig med egf. EGF ødelægges af olie.

camilla

Tuinde tak for feedback. den vil jeg glæde mig til 🙂 nej så vil jeg bruge den om dagen og egf´en om natten. Så skulle jeg vist være godt dækket ind.

Katja Moikjær

Det tror jeg også 🙂

Camilla

Hej igen Kajta 🙂 Øv bøv… Jeg kunne kunne ikke tåle olien. Og jeg aner virkelig ikke hvorfor… for tidligere allergitest har vist at jeg ikke har nogen form for allergi selvom jeg engang imellem bliver ramt. Denne gang var det desværre af olien. Har du eventuelt et bud på hvad det kan være for en ingrediens i olien som kan fremkalde den reaktion? Altså røde sviende øjen, stoppet næse og brændende hud…
– og gad vide om jeg mon ville ku tåle anti age cremen i stedet.
Kram fra Camilla

Katja Moikjær

Hej Camilla. Undskyld, jeg har tabt din kommentar i strømmen af kommentarer. Gider du sende mig en mail i stedet? katja@pudderdaaserne.dk

Line

Så er det afgjort, NU må jeg fået prøvet jeres produkter, og denne bliver den første 🙂 Har haft så mange jeg gerne ville bruge op først, men nu kan jeg altså ikke vente længere. Den her lokker på den gode måde 😀

Helene Randløv

Held og lykke med det Line :-*

Camilla Mikkelsen

Er der spf i cremen? Og er det nødvendigt at bruge cremer med det i? Jeg er så forvirret over hvad man skal bruge som 27 årig 🙂

Helene Randløv

Hej Camilla
Nej, der er ikke SPF i nogen af cremerne. Og ja, SPF er nødvendigt hvis du vil beskytte huden mod UV lyset som ælder din hud.
Har du læst dette indlæg om hudplejerutiner?
Min egen rutine ser sådan ud:
Morgen
Rens med rensevand eller i badet med olie
Behandling i form af serum og peeling
SPF 50 altid hele året rundt!
Aften
Fjerne øjenmakeup
Rense med olie
(eventuelt rensevand)
Behandling i form af peeling og serum
Creme
Kh. Helene

Camilla Mikkelsen

Tak for dine råd og god weekend 🙂

Helene Randløv

Og god weekend til dig :-*

Tanya

Hej med jer, jeg kunne rigtig godt tænke mig at prøve nogle af jeres lækre cremer. Jeg har dog brug for lidt råd omkring hvilke man kan bruge når man har rosacea. Jeg ved de skal være uden olie for det reagerer jeg voldsomt på.
Mvh Tanya

Katja Moikjær

Kære Tanya. T-zone peelingen indeholder salicylsyre og Anti-age ansigtscremen indeholder 2% niacinamid -begge ingredienser har en dokumenteret effekt på rosacea. Der er sheasmør i antiage ansigtscremen, men ellers ingen olie i.
Kh. Katja

Marie

Hvorfor er der silikoner i jeres antiage creme ? Er det ikke bare ligegyldig syntetisk konsistens-giver som tager pladsen fra bedre plejende ting såsom naturlige fedtstoffer ?

Helene Randløv

Hej Marie
Det har vi, fordi vi synes, det giver en blød og rar konsistens. Det er ikke bare en ligegyldig ingrediens i vores optik, og vores Anti age Creme er netop formuleret med henblik på, at den skal være let, hvorfor den ikke er særlig rig på fedtstoffer i det hele taget.
Kh. Helene

Kian

Hej dejlige damer
Jeg har brugt Anti age cremen længe, men efter jeg startede på en ny er min hud ind imellem mere rød og varm når jeg har brugt den. Kan det være min rosacea der ikke kan lide den ekstra niacinamid?

Bodil

Dag : Aha serum , niacimid, antiagecreme, solcreme.
Nat: Aha serum, niacimid, avitamincreme5%, ansigtsolie.
Ser det fornuftigt ud, er 61 år 😘

Helene Randløv

Det gør det i hvert fald! Held og lykke med det :-*
Hvis du ikke har brugt A-vitamin før, er det VIRKELIG vigtigt, at du starter forsigtigt med A-Serum 2%. Da det er en meget effektiv ingrediens i en høj koncentration, kan huden reagere temmelig voldsomt med tørhed, svie, rødme… det minder mest om en forbrænding.
Kh. Helene

Cecilie

Hej! Jeg har brugt jeres niacinamid de sidste uger og min hud slår virkelig ud og bliver rødmende efter brug. Jeg lider af rosacea, kan det have noget at sige?
Mvh Cecilie

Helene Randløv

Hej Cecilie
Hvordan slår du ud? Hvordan bruger du cremen og sammen med hvilke produkter?
Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *