Fredagsfavorit: L’Oréal Professionnel Dual Stylers Liss & Pump-UP

12.06.15
L'Oréal Professionel Dual Stylers

L'Oréal Professionel Dual Stylers

Jeg har efterhånden lovprist L’Oréals Intra-Cylane og Filloxane molekyler til hudløshed. Både her, her, her, her og endnu flere gange på Facebook og instagram (har I set vi har fået en ny @pudderdaaserne.dk profil?).

Og ja, der er også Intra-Cylane i denne nye Dual Styler, hvilket gør at håret bliver kraftigere for hver gang du bruger den. Intra-Cylane er en flydende silica-gel, der kan trænge ind i hårstrået, hvor den bliver til en fast struktur, der udfylder håret. Bonusinfo: Det er samme teknik, man bruger til at reparere stenslag i bilruder…

Til flad bund og tørre spidser
Men det skal ikke handle om flydende glas denne fredag. Jeg er bare så vild med det, at det er svært at lade være. Det skal handle om hår, der er tyndt, fint og fedtet i bunden og slidt, tørt og kruset i spidserne. Nemlig mit.

Det betyder, at jeg er nødt til at være meget præcis med, hvor jeg bruger mine stylingprodukter. De fleste volumenprodukter, tørshampoo mm. skal jeg passe godt på ikke at få ud i spidserne, hvor de bare får mit tørre, afblegede hår til at blive endnu mere vat-agtigt. Og de plejeprodukter, jeg er nødt til at bruge i spidserne, skal jeg ikke have i i hårrødderne, med mindre jeg vil have endnu mere fladt og fedtet hår.

Og så er der nogle ganske få produkter, der bare kan det hele uden at ødelægge noget. Sådan en er Liss & Pump-up fra de nye Dual Stylers fra L’Oréal Professionel ny Techni.art.

Dual Stylerne indeholder som navnet antyder to produkter i et. Tuben er delt op i to, så produktet blander sig først, når man trykker det ud. Ifølge L’Oreal selv, så er det for at bevare de seperate egenskaber – det kan også være, det bare er et godt partytrick. Under alle omstændigheder fungerer det i dette tilfælde.

Resultatet er et føntørringsprodukt med mange fine egenskaber: Super god volumen, glans og pleje til de tørre spidser, langtidsholdbar volumen pga. intra-cylane, blødere hår, varmebeskyttelse mm.

Jeg har rigtig mange produkter på min hylde, der giver suveræn god volumen. Men jeg har ikke andre, der samtidig gør tørt og slidt hår så blødt og fint, som denne Dual Styler gør. Den giver et rigtig godt miks af fylde i bunden og dejlige bløde længder.

3 nye dual stylere
Der er kommet tre Dual Stylere i denne lille serie fra L’Oréal Professionel. De tre produkter er:

  • Liss and Pump-UP – til fint hår
  • Sleek and Swing – til uregerligt hår
  • Bouncy and Tender – til krøller

Jeg har af gode grunde ikke kunne prøve de andre to. Har nogle af jer måske erfaringer med dem?

PS. Jeg omtaler tit Intra-Cylane som plastik, og det har fået mange af jer til at stille det rigtig gode spørgsmål, om det er mikroplastik. Og det er det heldigvis ikke, Intra-Cylane er teknisk set slet ikke plastik, har jeg fået at vide af nogle klogere mennesker end mig.

PPS. Ja, L’Oréal Professionel er som altid parfumeret.

Her kan du købe det
L’Oréal Professionel Dual Stylere koster cirka 185 kroner hos frisøren.

Du kan også finde dem på nettet. Det billigste, jeg har fundet, er til 115 kroner på en webshop, der hedder Nordicfeel.

Er det en shop, I har erfaring med? Det er altså ikke en butik, jeg nogensinde selv har brugt eller har erfaring med.

Rabatkoder til Lookfantastic
Du kan også købe den til ca 150 kroner på lookfantastic.com. Koden LFNEW giver 10 procent rabat. Hvis du køber for 60 pund giver koden TGIF20 20% rabat.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

 

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
6 kommentarer
Gigi

Kunne godt være jeg skulle prøve Fibralogy-serien, for jeg kunne virkelig trænge til noget volumen i håret! Er ellers lige startet på at bruge Tresemmé Keratin Smooth produkterne, som jeg er superglad for, men det skader jo ikke at veksle lidt mellem produkterne.
Jeg har indtil videre handlet én gang hos Nordicfeel, og det fungerede fint og problemfrit.. så vidt jeg husker, sendes varerne fra Sverige.

Katja Moikjær

Ja, der står i hvert fald en kontaktadresse i Sverige på firmaet.
Lidt volumen sammen med KeratinSmooth serien er måske ikke en dum kombi 🙂

Cecilia

Desværre fungerede Fibralogy-serien ikke for mig. Kunne ikke se/mærke en forskel. Men måske skulle jeg prøve dette produkt fra Loreal.
Nu spørger jeg nok dumt, men det er et stylingsprodukt ikke? 😉

Katja Moikjær

Jo det er et stylingprodukt til føntørring. Kunne godt værre jeg lige skal uddybe det 😀 Så der er også andre almindelige styling”ting” i, der giver hold.
Hvilke Fibralogy produkter prøvede du?

Cecilia

Tak 😉 Det lyder som noget jeg godt kan finde på at prøve. Ville bare lige sikre mig at det ikke var en shampoo. Har nemlig planer om at købe purely professional og se om min hovedbund og mit hår vil blive glad for det. Har nemlig i en del år lidt af hårtab hele året rundt. Massere hår på lagen, puder tøj, gulv og kunne samle en kæmpe bunke før, i og efter bad. Der kom altid nye små hår igen, men når man har tyndt hår, er det stadig skræmmende.
Men her den anden dag gik det op for mig, at det faktisk er ret lang tid siden at alt jeg har beskrevet var sket. Ingen hår i sengen, på gulv, i bad osv. Ret vildt og jeg håber det holder. Kan ikke finde grunden til ændringen er sket, da jeg ikke har ændret noget synderligt. Tager også stadig det medicin, som jeg tænkte det kunne skyldes. Ved mit sidste besøg hos min frisør, sagde hun også at mit hår føltes tykkere.
Mit eneste gæt til ændringen er stress. Det sidste års tid har jeg egentlig ikke lavet meget (har ikke haft arbejde), men starter studie til efteråret, så jeg håber ikke det kommer igen 😉
Det var shampooen og booster fra denne serie, som jeg prøvede https://pudderdaaserne.dk/2014/04/25/fredagsfavorit-elvital-fibralogy/

Anette S.

Jeg har købt en Real Technics makeup børste hos Nordicfeel – og handlen gik fuldstændigt problemfrit. Så ud fra den ene handel kan jeg anbefale dem.

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *