Fredagsfavorit: Lancôme Grandiôse Wide-angle Fan Effect Mascara

01.05.15
Lancôme Grandiôse Wide-angle Fan Effect Mascara

Lancôme Grandiôse Wide-angle Fan Effect Mascara

Den forsinkede favorit skal du da ikke snydes for, bare fordi jeg glemte computeren… Det er en lidt atypisk favorit, fordi jeg helst bruger billige mascaraer. Og det kan man bestemt ikke kalde Lancôme Grandiôse Wide-angle Fan Effect Mascara. Når den alligevel skal genindkøbes, er det selvfølgelig fordi den bare gør det rigtig godt. Og så er der altså noget med børsten, som gør, at jeg ikke lige så tit rammer øjenlåget…

Tøsefornærmet
Lancôme Grandiôse Wide-angle Fan Effect Mascara er min første mascara fra Lancôme i tæt ved femten år. Dengang havde Lancôme nemlig den BEDSTE mascara. Børsten var genial, og man kunne forme vipperne, som man ville. Der var åbenbart ikke særlig mange, som delte den mening, for efter få år udgik den, og i min primitivitet fik jeg altså ikke rigtig tilgivet Lancôme efter det. I hvert fald ikke på mascarafronten.
Når Lancôme Grandiôse Wide-angle Fan Effect Mascara alligevel blev taget til nåde, er det fordi, børsten faktisk minder en smule om den udgåede mascara.

Det med prisen
Mine øjne er åndssvagt sarte, og de fortæller mig hurtigt, at min mascara trænger til udskiftning. Det er altså ikke bare hysteri, der er grunden til, at jeg smider mascaraen ud efter en måneds tid. Egentlig oplever jeg kun meget sjældent den store forskel på dyrere og billigere mascaraer. Og derfor vælger jeg altså oftest de billige, da det harmonerer bedst med at smide dem ud efter cirka en måned.

En vinder
I onsdags var jeg til Danish Beauty Award. Og Lancôme Grandiôse Wide-angle Fan Effect Mascara vandt i kategorien Årets Makeupprodukt – Luksus. Selvom jeg synes, at det er en RIGTIG god mascara, så havde jeg ikke regnet med, at den vandt. For der findes næsten lige så mange præferencer, som der findes mascaraer, og det er ikke særlig nemt at blive enig med nogen om den sag.
De fleste makeup artister jeg kender bøjer altid børsten på mascaraen, fordi det bare er lettere at komme til på den måde. Det har Lancôme valgt at gøre for dig. Og jeg tror altså, at det er en af grundene til, at den er et hit både hos mig og dommerpanelet.

Lancôme Grandiôse Wide-angle Fan Effect Mascara koster 255 kroner og du finder den i udvalgte Matas og parfumerier, i Sephora og i Magasin, som også sælger den online.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
13 kommentarer
Anette

Hej
Hvad er det som fortæller dig at du skal udskifte din mascara, altså reaktionen fra dine øjne?
Jeg har på det sidste døjet med ondt/træthed i øjnene. Har forsøgt ludt forskellig f.eks. Udeladelse af make up. Jeg har nemlig mistanke til at det kan være min mascara der er problemet. Den er nu smidt ud og jeg håber det bliver bedre

Helene Randløv

Hej Anette
Mine øjne bliver HELT røde, det ser nærmest ud som om jeg har øjenbetændelse ikke så lækkert :-/
Har du fået undersøgt synet? Det lyder meget mere, som om det er det, der driller.
Jeg kan ikke se forskel, om jeg har briller på eller ej, men jeg skal love for, at jeg kan mærke det efter et par timer, hvis jeg har glemt brillerne.
Prøv at læse med her: https://pudderdaaserne.dk/2014/08/08/fredagsfavorit-pernille-damgaard-optik/
Kh. Helene

Janne

Hej Anette
Det har jeg også prøvet. Det blev så slemt, at jeg kun kunne holde ud at ligge i mørke med lukkede øjne sidst på dagen. Jeg fik undersøgt mit syn ved optiker og øjnene hos lægen. Blev henvist til øjenlæge, men afbestilte min tid igen, da symptomerne forsvandt da jeg skiftede til mascara fra Nilens Jord. Den brugte jeg nogle år, men blev træt af den og forsøgte mig med andre mærker. Jeg har fundet en fra L’oreal, som jeg også kan tåle. Jeg kan dog engang imellem få en snert af det, men så skynder jeg mig at fjerne al makeup. Som regel er jeg klar til makeup igen næste dag.
Jeg er enig i, at det nok vil være en god ide at få undersøgt dit syn og dine øjne, men prøv også at skifte mascara.

Janne

Nope, ingen nikkelallergi, så vidt jeg ved. Kan dog heller ikke tåle sort paint pot fra MAC, så jeg har haft mistanken.

Helene Randløv

Hmmm, jeg ville nok få det undersøgt :-*
Kh. Helene

Helene Randløv

Vildt nok at det kan gøre så meget!
Tak for dit svar :-*
Kh. Helene

HeLene

Du skriver at make up artisterne bøjer børsten, mener du skaftet, så som lancomes? eller kun sætter selve børstem på skrå?
Det senere har jeg set, men hvordan man bøjer selve skftet vil jeg gerne få at vide. Er også nødt til at skifte tit og har derfor ikke råd til lancome hver gang 😀

Helene Randløv

Hej HeLene
Jeg mener selve hovedet på børsten :-* En mascara til den pris bliver aldrig min “hverdags mascara”. Det er afgjort sådan en forkælelses ting.
Kh. Helene

Anette

Hej igen.
Tak for jeres svar og kommentarer.
Jeg har fået tjekket synet og det fejler intet. Optikeren mener heller ikke at det er noget allergi, da jeg jeg ikke er rød eller hævet.
Jeg har mistanke til mascaraen. Jeg har brugt Clinique gennem flere år, men har nu købt en fra Max Factor. Mistænker også min øjenmake up primer fra wet’n’wild, så den står også for udskiftning.
Ang. Nikkelallergi har jeg ikke udslet eller røde øjne. Jeg har ondt ind bag øjet, muskelsmerter eller træthed. Lader jeg være at bruge make up overhovedet er der næsten ingenting at mærke.
Så mon ikke jeg må skifte nogle af mine produkter og håbe der hjælper.
Iøvrigt tak for en skøn blog, læser med hver uge, kommenterer dog ikke så ofte

Annette

Hej, jeg har altid undgået Clinique mascaraer, da jeg hørte for flere år siden der er risiko for irritationer, bl a fra nikkel.

Helene Randløv

Der er nikkel i alle sorte mascaraer, der er bare mere eller mindre i, det stammer fra farvestoffet.
Kh. Helene

Helene Randløv

Hej Anette
Godt, der ikke er noget med synet! Tænker du må igennem produkterne med et kritisk blik!
Held og lykke med det :-*
Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *