Pudderdåsernes Julekalender 2014: Glædelig 17. december

17.12.14
Maybelline Nytårslook 2014

Maybelline Nytårslook 2014

Der er rigtig mange af kommentarerne med ønsker om makeup, neglelak og glitter, og det er lige præcis det, du kan vinde i dag… Maybelline Nytårslook 2014 består af en samling af nogle ret så skønne produkter: To cremede øjenskygger, en flydende eyeliner, en mascara, tre flotte glitter lakker og to af de nye lipgloss… Måske ser looket lidt vildt ud, men jeg kan garantere, at du sagtens kan tone det ned. Og sammen med lidt af din egen makeup vil de skønne glitrende farver også kunne bruges til hverdag.

Tak igen…
Nu håber jeg, at du kan holde til lidt roser… For det er altså ret bekræftende at se, hvordan alle de skønne præmier, som jeg med stor omhu har udvalgt til julekalenderen, er nogle af de ting, der blev nævnt igen og igen i kommentarfeltet i går og i dag. Det gør mig rigtig glad, og det bekræfter mig blot i, at det var den helt rigtige beslutning at forberede julekalenderen… Så tak til dig, som hver dag skriver og deler dine historier, ønsker og alt mulig andet! Det er virkelig nogle brugbare og inspirerende kommentarer, og det skal DU have en rigtig stor tak for :-*

Maybelline New Year's look
Foto: Maybelline

Nytårslook
Om der skal være vild fest, eller om det bare er en rolig hjemmeaften med gode venner, vin og lækker mad… Det er ikke vigtigt for mig! Jeg elsker at gøre noget ekstra ud af mig selv og outfittet, og jeg behøver ikke en anledning.
Med dette look har Maybelline satset på den yngre kvinde, og som nævnt ovenfor kan det måske virke lidt vildt. Lad dig ikke snyde til at tro, at det ikke er noget for dig. Fortæl mig i kommentarfeltet herunder, hvordan du opgraderer dit hverdagslook, når du skal til fest… Så er du med i konkurrencen om alle produkterne herunder:

  • Lasting Glossy Liquid Eyeliner: Meget smuk sølv eyeliner, den er ret nem at lægge og giver looket kant. Hvis den er for vild som eyeliner, kan du også bruge den som effekt ved at duppe den på, midt på øjenlåget.
  • 24h Color Tattoo: Ikke nok med at de to cremeøjenskygger i farverne: Farverne 50 Eternal Silver og 20 Turqoise Forever er lette at lægge, så er de både fine og meget holdbare samtidig. Pigmenteringen er god, og de er nemme at tone smukt ud eller bruge som effekt. De bliver uden problemer siddende hele aftenen, og som nævnt ovenfor er de gode til at give hverdagslooket en opdatering.
  • Colossal Go Extreme Mascara: Min yndlings mascara er fra Maybelline! Colossal Go Extreme Mascara har jeg ikke fået testet endnu, men den skuffer med garanti ikke! Ekstra sort, masser af længde og volume… Ja tak!
  • Color Show Be Brilliant i farverne Light it up, Skyline Blue og Purple Dazzle: De tre limited glitterlakker sparker døren til mit hjerte på vid gab… De er så lækre! Light it up er næsten diskret alene, og bliver opgraderet til party med en heftig lys lak under. De to andre er mest opsigtsvækkende alene på grund af den henholdsvis transparente blå og rødlilla base, over en matchende neglelak bliver de mere classy men stadig virkelig cool.
  • Color Elixir: I dette efterår har jeg været nødt til at revurdere mit forhold til lipgloss. Det er til dels Maybellines skyld, for jeg må simpelthen indrømme at Color Elixir er ret lækre. Farverne er fine og den er rigtig behagelig på læberne. Farverne 110 Hibicius Haven og 105 Petal Plush, som du kan vinde her, er nogle af mine favoritter ud af de otte farver, der findes.

På Vimeo fandt jeg en video med Maybelline Nytårslook 2014, som er produceret af det danske team bag Maybelline i Danmark… Det eneste der bliver brugt ud over de ovennævnte produkter er den nye og ufatteligt lækre sorte monoskygge fra Maybelline og en sort eyeliner.

FestLook-Maybelline FINAL from Kristina Demant on Vimeo.

Vinderen af børsten og olien fra MOROCCANOIL
På facebook nævnte jeg, hende den gamle dame bag computeren i dag… Efter jeg selv fik styr over bevidstheden igen, hjalp Random.org mig med at finde en vinder. Et blev nr. 90 og det er Holly (17. december kl. 06:45):

  • At mit navn står som vinder af dag 16

Det er jo altid rart ikke at skuffe folk, og lige i dag skulle det vise sig at være nemt at opfylde Hollys ønske… Stort tillykke til Holly, du får en mail fra mig snarest :-*

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
150 kommentarer
Pernille I

Jeg opgraderer med dramatisk øjenskygge og en sort eyeliner, samt en læbestift :-).

Line

En opgradering til fest indbefatter lidt fræk farvet øjenskygge, gerne med glimmer (blå, grøn, orange, søl, guld afhængig af lejligheden, årstiden og kjolen).
Jeg har altid lakerede negle, men til fest er farverne mere markerede og gerne med glimmer 🙂

Lone Pedersen

Når der skal festes igennem så tager jeg “fuld maske” på. Dvs. primer, foundation, øjenskygge, eyeliner, mascara, blush, lidt pudder de rette steder og lidt lipgloss på læberne 🙂
Til hverdag bruger jeg kun mascara og lipgloss 🙂

miss T

Jeg bruger da to mascara således jeg får effekten af kunstige vipper. Og øjenskygge. Samt sort eyeliner på den våde nederste kant af øjet. Når jeg ikke bruger då meget makeup til dagligt, er ovenstående utrolig synligt på mig (for de som kender mig)…sommetider sniger der så også en læbestift i en pangfarve på læberne.

Kathrine Pedersen

Da jeg sjældent går med makeup til hverdag, skal der ikke så meget til, for at opgradere looket 🙂
Som regel “tilfører” jeg bare bronzer, highlighter og øjenskygge (til mascara og foundation) 🙂

Henriette Mosgaard

En sort eyeliner ved øverste vippekant og lidt highligther på kindbenene 🙂

Susan Dalgas

øjenskygge, blush, ekstra mascara, lipgloss eller en smule farve på læberne 🙂

Laura P

Jeg plejer at bruge øjenskygge og eyeliner i hverdagen. Jeg opgraderer med foundation, bronzer, blush og knaldrød læbestift.

Anne W.

Hmmm… synes dette spørgsmål er blevet stillet tidligere i julekalenderen? Nå, men under alle omstændigheder er der ikke sket ændringer siden sidst.
Da jeg ikke bruger make-up til hverdag skal der ikke meget mere til end lidt mascara og læbestift til en opgradering af looket. Men bruger nu også øjenskygge, eyeliner og CC-cream, når jeg skal piftes op.
KH Anne W.

sine

Røde sko selvfølgelig

Din kommentar