Fredagsfavorit: Fenty Beauty Gloss Bomb Crystal Holographic Lip Luminizer

Fredagsfavorit: Fenty Beauty Gloss Bomb Crystal Holographic Lip Luminizer
22.12.23
Fredagsfavorit: Fenty Beauty Gloss Bomb Crystal Holographic Lip Luminizer

Der er især en gaveæske jeg tjekker ud hvert eneste år, det er Fentys Gloss Bombs. I år er der en lille fin æske med Gloss Bomb Crystal Holographic Lip Luminizer i farven Holla’gram. Det er netop Fenty, der kan tage æren for min brug af lipgloss de seneste år. Bortset lige fra lugten… er det nemlig en helt perfekt lipgloss i mine øjne. Varianterne der hedder Heat, har jeg selvfølgelig ikke testet, men de andre holder jeg meget af. Der er flere af mine veninder, der efter mange mistroiske blikke også har set lyset, når de selv har prøvet. For den kan altså noget den gloss, den er simpelthen så rar på læberne, og farverne er virkelig smukke. Farverne er meget fint afstemt til forskellige hudfarver, selvom man selvfølgelig kan bruge lige den, man vil. Juleversionen her er mere festlig og bestemt ingen undtagelse!

Gloss Bomb Crystal Holographic Lip Luminizer

Som sagt adskiller denne gloss sig godt nok fra den sædvanlige Gloss Bomb Universal Lip Luminizer ved at være iriserende. Den indeholder faktisk temmelig meget mere glimmer end de øvrige nuancer. Det er selvfølgelig lidt selvmodsigende, men det er faktisk også en af de ting jeg holder af. Den mængde glimmer, der er i Universal Lip Luminizer, er så fint afstemt og helt tilpas i mine øjne. Farven Holla’gram er en fest i sig selv, den er så smuk på læberne både alene og oven på noget. Det er bare endnu en grund til at holde af denne version, der klæder rigtig mange nuancer læbestift. Min kærlighed til røde og pink nuancer taget i betragtning, har jeg selvfølgelig også testet både nude og lilla nuancer. Holla’gram har passet til alle de nuancer, jeg har budt den.

Den (næsten) perfekte gloss

Det er heldigvis de færreste, der er så sarte i forhold til dufte, som jeg er. Det er præcis derfor, jeg skriver om Gloss Bomb i så positive vendinger. Lugten er heldigvis en lille detalje, som jeg efter noget tid kan abstrahere fra. Den damper forholdsvis hurtigt af og efterlader derefter en ferskenkaramelagtig sødme, der er til at holde ud. Det er trods alt en lille pris at betale, når nu både applikatoren og konsistensen i mine øjne er perfekt.
Konsistensen er sej uden at være hverken klam og klistret. Det betyder for mit vedkommende, at den bliver på læberne uden at løbe ud. Den holder selvfølgelig hverken til store måltider eller vinsmagning. Har du læbestift på under, vil den naturligvis også tage den med af. Sandsynligvis har du allerede fået så mange komplimenter for dine smukke læber, at du næppe bemærker det.

Tekst markeret med * indeholder reklamelinks

Du finder Fenty Beauty Gloss Bomb Crystal Holographic Lip Luminizer gaveæsken i Sephora, hvor den koster 189 kroner*.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Dette påvirker dog ikke vores redaktionelle arbejde og holdninger, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *