Pudderdåsernes Julekalender 2014: Glædelig 6. december

06.12.14
Benefit Sugarglam Fairies
Benefit Sugarglam Fairies
Foto: Benefit

Som nævnt i går skal jeg til julefrokost i dag… Det bliver helt sikkert sent! Og det bliver helt sikkert sjovt! Vi har kendt hinanden i mange år. Det er dem, der er her, når livet slår hårdt og det hele er uoverskueligt, det er dem, som aer på håret eller sparker mig i måsen, når det er tiltrængt, og det er dem, der griner både af mig og med mig, dem som står klar med både lommetørklæder og skuldre, når jeg får ondt af mig selv. Og så er det dem, jeg bare ser ALT for sjældent. Det er mine veninder!

Benefit Sugarglam Fairies
Hvert år lancerer Benefit de fineste gaveæsker. Og jeg har fået lov til at udlodde to, som slet ikke er til salg i Danmark. Egentlig skulle jeg trække to vindere, men jeg har i stedet besluttet mig for, at vi i dag skal hylde vores veninder. Og derfor går de to gaveæsker til en heldig læser og hendes veninde.
Gaveæsken Benefit Sugarglam Fairies består af:

  • They’re Real! Mascara: En bestseller som både giver længde og volumen.
  • The POREfessional: En effektiv primer især velegnet til T-zonen.
  • Hoola: Den bronzer jeg selv har brugt længst.
  • Benetint(4ml): Den legendariske lip- and cheek stain i en smuk rød farve.

Der er altså både noget til øjnene, læberne og huden. Det er et virkelig fint kit og mange af produkterne er stort set uundværlige i den daglige makeup.

Sister from another mister
Okay… jeg indrømmer, det er lidt sent, men jeg sad lige og legede med en oversættelse af titlen… Det var ikke kønt. Nå… men altså det, jeg ville frem til, er, at det i dag skal handle om veninder, ja eller søstre, sjælesøskende, eller hvad du vælger at kalde dem. Dem der står ved din side, uanset om du er en drage eller en engel, og dem som bemærker forskellen… En egentlig nominering er måske lidt fjollet, og så alligevel ikke. Hvornår fortalte du sidst din veninde, at hun betyder noget helt særligt for dig?

Den er også til dig…
Hvis du har lyst til at glæde din veninde og ikke mindst dig selv med noget nyt og virkelig skøn makeup fra Benefit, så skal du skrive, hvorfor du værdsætter din venindes venskab … Og husk endelig at få hende til at læse med!
I en konkurrence for noget tid siden, var der en, som skrev den mest rørende venindehistorie. Det gjorde mig så glad, og det mindede mig om, hvor vigtige mine veninder er for mig!

OPRÅB!
Husk at læse reglerne, så du er sikker på at dit lod i konkurrencen er med, når jeg trækker vinderen 😀
Du kan altså roligt se bort fra denne kommentar, hvis du kan se din kommentar under det indlæg, hvor du skrev den 😉

Vinderen af BioEffect
Kommentarfeltet under BioEffect konkurrencen bliver lukket lige før midnat i dag… Så fandt jeg vinderen fra den 5. december… Nummeret er fundet ved at regne ud, hvor mange gange jeg har hørt min gamle playlist i WiMP fra start til slut ganget med det antal sange der ligger der. Der er 89 sange og sangene er hørt minimum 3 gange hver. Derfor er vinderen fra dem 5. december nr. 267. Det betyder at Noah (6. december 2014 kl. 11:28):

  • Jeg glæder mig allermest til at give de hjemløse noget strik, der kan varme dem over vinteren. En veninde og hendes mor, strikker hele sommeren og efteråret, så der er nok til dem på herberget. Det er en hyggeligt og en god gerning. Det giver smil på læben hos dem, som intet har og det giver en humør til at gøre noget for andre 🙂 Det er en ren foræring og vi bliver altid modtaget med åbne arme, en historie og et godt grin 🙂

Stort tillykke til Noah både med gaveæsken fra BioEffect og med det forestående besøg på herberget, tak fordi I gør det! Du bliver kontaktet af mig snarest.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
295 kommentarer
Alberte

Åh denne gave ville være den ideelle at dele med min veninde Anna! 🙂 Vi har været venner siden 1. klasse på den måde, hvor man bare bliver en naturlig del af hinandens liv og familier, uden nogensinde at have behov for at definere vores venskab. Hun har bare altid været der. Vi gik i klasse sammen, men desværre på forskellige gymnasier og flyttede så til London sammen i et halvt år i vores sabbatår. Det var en tur med så mange forventninger og drømme. Og i vores begges tilfælde blev det til knuste hjerter, slukkede ambitioner og tomme kontoer. Alligevel så tænker jeg tilbage på det halve år i London med et smil i dag, fordi vi havde det virkelig sjovt sammen. Jeg ved ikke hvad jeg skulle have gjort uden hende i London, men netop fordi hun var der, blev det en tur jeg ALDRIG ville bytte for noget. Netop denne gave ville være perfekt, fordi jeg kan huske vi osede rundt på Oxford Street ved denne tid. Det var så smukt med hele gaden oplyst til jul, og vi endte med at få vores bryn ordnet i en af Benefits brow bars (og fik grineflip af synet af hinanden med øjenbrynsfarve på) – og lige siden har jeg været vild med deres produkter!

Pernille Andersen

Jeg mødte min bedste veninde for næsten 10 år siden. Det var første gang vi begge vovede vores teenage-ansigter ind på et diskotek og vi faldt hurtigt i snak. Vi har været veninder lige siden og jeg elsker hende overalt i verden! Jeg snakker med hende hver eneste dag og savner hende når der går for lang tid inden vi ses. Vi hjælper hinanden med alt og kan snakke om hvad som helst. (Sanner-pigen, jeg elsker dig! <3)

Janni

Har verdens dejligste veninde. I perioder er vi sammen hele tiden. Andre gange kan der gå et par uger imellem. Men ALTID er hun der. Det er hende som kan gøre mig så glad at jeg kan trække stjernerne ned fra himlen men i lige så høj grad hende der får mig til at tænke over det liv jeg lever og de valg jeg træffer. Elsker den måde vi både kan dele de store, de små, de glade og de triste tider.

Maria Ørum

Til min skønne veninde elisabeth, jeg ser dig alt for sjældent, efter at jeg er flyttet til den anden ende af landet, men det er så skønt når vi er sammen, at vi kan grine, hygge og sladre, lige præcis som vi plejer.
Heldigvis er vi gode til at holde kontakten og jeg ved at du altid er der for mig uanset hvad jeg måtte byde…
Du betyder alt
Knus fra din veninde
Ps….god julefrokost

Cathrine

Min veninde lærte jeg at kende på efterskolen. Det var pisse sjovt, fordi vi var begge to lidt akavede One Direction fans og da deres 2. album udkom (eller coveret til albummet gjorde), så vi hinanden på gangen og udbrød synkront: “Har du set det nye albumcover?!” Alle omkring os så liiidt befippede ud, men siden den dag har vi hængt ved. Grunden til at hun skal have den er, at hun er den absolut bedste. Selvom hun bor i den anden ende af Danmark i forhold til mig, så tøvede hun ikke, da jeg grædende ringede og fortalte, at min far var død. Hendes reaktion var bare “Jeg er på vej”. Det vil jeg altid være taknemmelig for. Så selvom vi ikke er store One Direction fans længere, så har vi aldrig været bedre venner.

Zainab S.

Jeg har en veninde som jeg har kendt i omkring 10 år og vi deler altid glæde og sorg og er der for hinanden.

Sara

Jeg vil dele med min gode veninde Carina. Carina har altid været den, der havde min ryg, når ingen andre havde, og som gav sig tid til at lytte til mine problemer. Jeg beundrede Carinas mod og styrke.
Carina kørte galt i en alvorlig ulykke for 3 år siden, og har siden ulykken været igennem et langt genoptræningsforløb. Carina er ved at være tilbage og interessen for dullegrej er tilbagevendt.
Jeg kunne ikke forestille mig en bedre gave end noget kvalitetsmakeup, som hun fortjener, for Carina har altid elsket at gøre lidt ekstra ud af sig selv.
Carinas ulykke gjorde mig klar over, man skal værdsætte dem man har kært, for på et splitsekund kan alt ændres, og jeg er glad for at Carina stadig er her i dag <3

Mette A

Jeg vil dele med min veninde Tine, som jeg mødte på idrætshøjskole for 16 år siden. Hun er skør, skøn og dejlig, og hun er rigtig god til at påskønne andre. Så nu skal hun have lidt igen 🙂 Begge vores mødre lider af hjertesygdomme, og det er rigtig rart at have en at dele sine bekymringer med, som forstår det fuldt ud.

Simone R.K

Jeg lærte min veninde at kende i gymnasiet, og hun var, når jeg tænker tilbage, den aller første jeg talte med på første skoledag. Dette var dog ikke begyndelsen på et langt og lykkeligt venskab, for de to første år af gymnasiet brød jeg mig ikke synderligt om hende, men i 3.g vente skuden, og heldigvis for det.
Hun er en fantastisk veninde, som altid ringer eller skriver på det rigtige tidspunkt. Hun har støttet mig enormt meget igennem en lang og svær specialeperiode, og, blandt andet, uden hende, havde den været hårdere end den var, for hun var altid frisk på en kop the og en snak, når der var behov for det.
Hun forstår at fremhæve det bedste ved folk, hun er betænk som og allerhelevedes dygtig!
Hun har akkurat lige afleveret sit speciale, og som tak for hendes støtte under mit, og hendes fantastiske venskab, ville det være en ære at kunne berige hende med lidt ekstra lækker make-up til hendes værktøjskasse. For ja, det er hendes make-up boks, en gammel metal værktøjskasse. I ved sådan en af de blå!

Sabrina Matzen

Min veninde Dorte er et helt igennem fantastisk menneske. Vi har kun kendt hinanden et par år, men vi er i kontakt dagligt. Det er hende jeg kan bede om at ringe til mig hver dag på et bestemt tidspunkt for at sikre jeg ikke er faldet i søvn. Hun har et kæmpe hjerte, hun er fantastisk selskab, og så er der nogle ting ved mig hun forstår, som der ikke rigtig er andre der gør.
Vi har begge to nogle psykiske vanskeligheder (bipolar og skizofreni), og vi har så stor gavn af hinanden, for selv om vi ikke har samme sygdom går mange af vores sårbarheder igen. Hun har hjulpet mig med at vende mit liv om igen, så jeg nu er på vej ud af en langvarig depression.
Alt i alt holder jeg bare rigtig meget af hende, og er meget taknemmelig for hendes venskab.

Din kommentar