Pudderdåsernes Julekalender 2014: Glædelig 6. december

06.12.14
Benefit Sugarglam Fairies
Benefit Sugarglam Fairies
Foto: Benefit

Som nævnt i går skal jeg til julefrokost i dag… Det bliver helt sikkert sent! Og det bliver helt sikkert sjovt! Vi har kendt hinanden i mange år. Det er dem, der er her, når livet slår hårdt og det hele er uoverskueligt, det er dem, som aer på håret eller sparker mig i måsen, når det er tiltrængt, og det er dem, der griner både af mig og med mig, dem som står klar med både lommetørklæder og skuldre, når jeg får ondt af mig selv. Og så er det dem, jeg bare ser ALT for sjældent. Det er mine veninder!

Benefit Sugarglam Fairies
Hvert år lancerer Benefit de fineste gaveæsker. Og jeg har fået lov til at udlodde to, som slet ikke er til salg i Danmark. Egentlig skulle jeg trække to vindere, men jeg har i stedet besluttet mig for, at vi i dag skal hylde vores veninder. Og derfor går de to gaveæsker til en heldig læser og hendes veninde.
Gaveæsken Benefit Sugarglam Fairies består af:

  • They’re Real! Mascara: En bestseller som både giver længde og volumen.
  • The POREfessional: En effektiv primer især velegnet til T-zonen.
  • Hoola: Den bronzer jeg selv har brugt længst.
  • Benetint(4ml): Den legendariske lip- and cheek stain i en smuk rød farve.

Der er altså både noget til øjnene, læberne og huden. Det er et virkelig fint kit og mange af produkterne er stort set uundværlige i den daglige makeup.

Sister from another mister
Okay… jeg indrømmer, det er lidt sent, men jeg sad lige og legede med en oversættelse af titlen… Det var ikke kønt. Nå… men altså det, jeg ville frem til, er, at det i dag skal handle om veninder, ja eller søstre, sjælesøskende, eller hvad du vælger at kalde dem. Dem der står ved din side, uanset om du er en drage eller en engel, og dem som bemærker forskellen… En egentlig nominering er måske lidt fjollet, og så alligevel ikke. Hvornår fortalte du sidst din veninde, at hun betyder noget helt særligt for dig?

Den er også til dig…
Hvis du har lyst til at glæde din veninde og ikke mindst dig selv med noget nyt og virkelig skøn makeup fra Benefit, så skal du skrive, hvorfor du værdsætter din venindes venskab … Og husk endelig at få hende til at læse med!
I en konkurrence for noget tid siden, var der en, som skrev den mest rørende venindehistorie. Det gjorde mig så glad, og det mindede mig om, hvor vigtige mine veninder er for mig!

OPRÅB!
Husk at læse reglerne, så du er sikker på at dit lod i konkurrencen er med, når jeg trækker vinderen 😀
Du kan altså roligt se bort fra denne kommentar, hvis du kan se din kommentar under det indlæg, hvor du skrev den 😉

Vinderen af BioEffect
Kommentarfeltet under BioEffect konkurrencen bliver lukket lige før midnat i dag… Så fandt jeg vinderen fra den 5. december… Nummeret er fundet ved at regne ud, hvor mange gange jeg har hørt min gamle playlist i WiMP fra start til slut ganget med det antal sange der ligger der. Der er 89 sange og sangene er hørt minimum 3 gange hver. Derfor er vinderen fra dem 5. december nr. 267. Det betyder at Noah (6. december 2014 kl. 11:28):

  • Jeg glæder mig allermest til at give de hjemløse noget strik, der kan varme dem over vinteren. En veninde og hendes mor, strikker hele sommeren og efteråret, så der er nok til dem på herberget. Det er en hyggeligt og en god gerning. Det giver smil på læben hos dem, som intet har og det giver en humør til at gøre noget for andre 🙂 Det er en ren foræring og vi bliver altid modtaget med åbne arme, en historie og et godt grin 🙂

Stort tillykke til Noah både med gaveæsken fra BioEffect og med det forestående besøg på herberget, tak fordi I gør det! Du bliver kontaktet af mig snarest.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
295 kommentarer
Marie-Luise Hilbrecht

Jeg værdsætter min veninde Joans venskab, fordi hun altid er der for mig, aldrig dømmer mig. Vi har for nyligt været på en forlænget weekend i Prag, hvor vi begge stiftede bekendtskab med Benefits produkter, og blev begejstrede. Så det ville være så fantastisk, at overraske hende med en ekstra gave, et tak for sidst, her til jul 😉

Maria Høyer

Jeg synes det er helt fantastisk at have en veninde, der altid vil høre på en – uanset om det er en god dag eller en dårlig dag. Der er intet bedre end at have en at dele sine glæder med, men det er også det bedste at have en skulder at græde ud ved 🙂

Tilde

Min dejlige veninde Mette. Hun går lige nu igennem en hård tid. Selvom hun lige nu føler sig drænet, er det stadig hende, der giver mig energi hver eneste dag. Hun er en skattebasse 🙂

Thea

Jeg vil meget gerne dele præmien med min søster. Min søster og jeg har faktisk aldrig været specielt tætte – vi er som nat og dag! Men hun har givet mig to helt fantastiske gaver – en niece og en nevø, som er de lækreste unger man kan opstøve på denne planet. Pt er hun på barsel og hendes mand har travlt med både fuldtidsjob og et band der spiller mange koncerter, derfor er hun meget alene. Jeg beundrer hende meget, men glemmer desværre at sige det til hende. Men hun er en fantastisk mor, hustru, datter, studerende og selvom vi ikke altid er gode venner, så ved jeg, at jeg altid kan komme til hende når lokummet brænder! Så hun er også en skide god søster:)

Nina

Min bedste veninde er min søster Helene. Selvom jeg er 15 og hun er 3 år yngre, forstår vi bare hinanden på en anden plan. Hun er den mest forstående og lyttende person jeg kender, og dette sæt ville være en helt fantastisk måde at takke hende på!

Nicoline Winther-Sørensen

Jeg sætter stor pris på min bedste veninde Sabina. Selvom vi bor et stykke vej fra hinanden, er og bliver hun min bedste veninde. Hun er den eneste der lytter ubetinget til mig og jeg er sikker på, at alt der bliver sagt i hendes selskab er sagt i fortrolighed. Jeg holder så meget af hende og ville ønske at jeg huskede at fortælle hende det oftere end jeg gør. At kunne forkæle hende med en omgang lækker make up ville med sikkerhed falde i hendes smag, så krydser fingre for at jeg kan gøre det i denne måned.

Yvonne i

Uhhhh, har mange søde veninder. Men en som kunne ha brug for lidt forkælelse er Susanne Bay. Hendes mor er røget ud og ind af sygehuset den sidste måned, 2 operationer som nær var end galt begge gange. Susanne er selv svært skadet flere diskoprolapser og to piskesmæld. Så hun trænger til ro selv. Men hvem har op til to gange på en dag været hos sin mor. Hatten af . Hun skal forkæles.

Louise

Både jeg og min veninde er enebørn, men har kendt hinanden fra før teenagealderen og jeg har altid set hende som det tætteste jeg kommer på en søster. Vi er gået gennem tykt og tyndt sammen, og selvom der til tider kan gå flere måneder mellem vi ser hinanden, føles det kun som et øjeblik når vi ses igen. Med hende er jeg blevet voksen og snakket drenge, musik og makeup og vi har været med hinanden på familie-ferier. Hun kender hele mig, både de gode og de mindre gode sider og hun elsker mig stadig som en søster! Det synes jeg er fantastisk <3

Anne K. Nielsen

Jeg mødte min bedste veninde Linda da vi var hhv 6 og 7 år gamle. Vi har været igennem teenageforelskelser, skænderier, kærester, karrierrer, dødsfald, ægteskab og skilsmisser. Vi har boet tæt på hinanden, under samme tag, længere fra hinanden og lige nu på hver sin af jorden.
Men uanset hvad, så ved jeg at hun altid er der for mig og at jeg kan ringe når som helst. Og hun ved forhåbentligt det samme. <3

Lise

Linda – fordi hun er så rummelig og forståelig. Vi kan sige de der ting til den anden, som altid kan være lidt svære. I ved opdragelsesspørgdmål 😉 – hvorfor gør du sådan? Altid sagt med åben undren, ikke fordømmelse. Hun kan give mig nye måde at se tingene på. Hun kan tilgive og bagefter forstå, når jeg kvajet mig.

Din kommentar