Pudderdåsernes Julekalender 2014: Glædelig 6. december

06.12.14
Benefit Sugarglam Fairies
Benefit Sugarglam Fairies
Foto: Benefit

Som nævnt i går skal jeg til julefrokost i dag… Det bliver helt sikkert sent! Og det bliver helt sikkert sjovt! Vi har kendt hinanden i mange år. Det er dem, der er her, når livet slår hårdt og det hele er uoverskueligt, det er dem, som aer på håret eller sparker mig i måsen, når det er tiltrængt, og det er dem, der griner både af mig og med mig, dem som står klar med både lommetørklæder og skuldre, når jeg får ondt af mig selv. Og så er det dem, jeg bare ser ALT for sjældent. Det er mine veninder!

Benefit Sugarglam Fairies
Hvert år lancerer Benefit de fineste gaveæsker. Og jeg har fået lov til at udlodde to, som slet ikke er til salg i Danmark. Egentlig skulle jeg trække to vindere, men jeg har i stedet besluttet mig for, at vi i dag skal hylde vores veninder. Og derfor går de to gaveæsker til en heldig læser og hendes veninde.
Gaveæsken Benefit Sugarglam Fairies består af:

  • They’re Real! Mascara: En bestseller som både giver længde og volumen.
  • The POREfessional: En effektiv primer især velegnet til T-zonen.
  • Hoola: Den bronzer jeg selv har brugt længst.
  • Benetint(4ml): Den legendariske lip- and cheek stain i en smuk rød farve.

Der er altså både noget til øjnene, læberne og huden. Det er et virkelig fint kit og mange af produkterne er stort set uundværlige i den daglige makeup.

Sister from another mister
Okay… jeg indrømmer, det er lidt sent, men jeg sad lige og legede med en oversættelse af titlen… Det var ikke kønt. Nå… men altså det, jeg ville frem til, er, at det i dag skal handle om veninder, ja eller søstre, sjælesøskende, eller hvad du vælger at kalde dem. Dem der står ved din side, uanset om du er en drage eller en engel, og dem som bemærker forskellen… En egentlig nominering er måske lidt fjollet, og så alligevel ikke. Hvornår fortalte du sidst din veninde, at hun betyder noget helt særligt for dig?

Den er også til dig…
Hvis du har lyst til at glæde din veninde og ikke mindst dig selv med noget nyt og virkelig skøn makeup fra Benefit, så skal du skrive, hvorfor du værdsætter din venindes venskab … Og husk endelig at få hende til at læse med!
I en konkurrence for noget tid siden, var der en, som skrev den mest rørende venindehistorie. Det gjorde mig så glad, og det mindede mig om, hvor vigtige mine veninder er for mig!

OPRÅB!
Husk at læse reglerne, så du er sikker på at dit lod i konkurrencen er med, når jeg trækker vinderen 😀
Du kan altså roligt se bort fra denne kommentar, hvis du kan se din kommentar under det indlæg, hvor du skrev den 😉

Vinderen af BioEffect
Kommentarfeltet under BioEffect konkurrencen bliver lukket lige før midnat i dag… Så fandt jeg vinderen fra den 5. december… Nummeret er fundet ved at regne ud, hvor mange gange jeg har hørt min gamle playlist i WiMP fra start til slut ganget med det antal sange der ligger der. Der er 89 sange og sangene er hørt minimum 3 gange hver. Derfor er vinderen fra dem 5. december nr. 267. Det betyder at Noah (6. december 2014 kl. 11:28):

  • Jeg glæder mig allermest til at give de hjemløse noget strik, der kan varme dem over vinteren. En veninde og hendes mor, strikker hele sommeren og efteråret, så der er nok til dem på herberget. Det er en hyggeligt og en god gerning. Det giver smil på læben hos dem, som intet har og det giver en humør til at gøre noget for andre 🙂 Det er en ren foræring og vi bliver altid modtaget med åbne arme, en historie og et godt grin 🙂

Stort tillykke til Noah både med gaveæsken fra BioEffect og med det forestående besøg på herberget, tak fordi I gør det! Du bliver kontaktet af mig snarest.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
295 kommentarer
Honi

Jeg er glad for at uanset hvor lang (eller kort) tid siden det er vi har snakket så er det altid ligesom at det var igår. Det er skønt..

helle

jeg har en veninde som jeg holder meget af vi har kendt henanden hele vores liv hendes mor og min mor kendte hinanden og vores mormor mødre kendte også hinanden så det er 3 genrationer der bare har været venner det er så stort vi ved så ikke om venskabet går længer tilbage men jeg 52 år og hun er 54 år og hun fortjener at blive forkælet for hun er den bedste ved jeg har og dem har jeg ikke mange af 🙂 håber vi er heldige … min veninde hedder Kate 🙂 og hun har en datter og jeg har en søn der er næsten lige gamle de har leget sammen som små og ses sommetider …

Cæcilie

Jeg lærte min veninde at kende for 4 år siden i en sorggruppe. Hun gik der allerede da jeg startede, men vi fandt lynhurtigt sammen, og ses stadig jævnligt den dag i dag. Og jeg føler hun kender mig meget bedre end de 4 år vi “kun” har kendt hinanden. Vi kan sætte os i hinandens sted og er der for hinanden når der er brug for det. Hun er for nylig blevet single, og derfor fortjener hun dette sæt. For at komme ud og være lækrere end nogensinde og få den gave hun fortjener fordi hun er en fantastisk veninde. Vi fortæller heldigvis hinanden engang imellem at vi sætter pris på venskabet. 🙂

Ida V.R.

Min kære veninde Stine, som jeg har kendt siden jeg var 8 år. Jeg værdsætter vores venskab fordi vi har været igennem så meget sammen, hun kender mig og min baggrund, og det betyder så uendeligt meget!

Anna

Det er jeg simpelthen for dårlig til at huske at få gjort. Men vinder jeg æskerne, så er det jo langt bedre end at sige det med Merci-chokolade. 😀

Laura

Jeg værdsætter min venindes ærlighed,hendes evne til at skelne mellem hvornår jeg har brug for den brutale eller den skånsomme version og hendes sublime evner på et dansegulv!

Marie Joost

jeg ville dele med min mor som er en af mine bedste veninder. Hun er der altid og vi kan tale om alt. Desværre gør hun aldrig noget for sig selv så ville blive glad for at kunne give lidt tilbage. 🙂

Krummes Krummelurer / Christina

Jeg har desværre ikke en sjæle-veninde – men jeg har rigtig mange søde piger ved min side når der er tid til det. Men jeg har møde en sød pige via fb /blog halløj, som betyder noget i min hverdag. Hun hedder Mia, og der er mange års forskel på os. Men hun er en rigtig dejlig pige, som jeg føler jeg kan dele det meste med, og så hjælper hun gerne med bloggen, når jeg fatter hat mht. IT. Så hende vil jeg rigtig gerne dele med <3

Mette klit

Min veninde Janne. Min kæreste afsluttede meget brat vores forhold for to uger siden, og fluks kom veninde Janne med omsorg, kram, blomster og chokolade.

Henriette Mosgaard

Min selvvalgte-søster Camilla. Fordi hun vitterligt er min soulmate som i sex and the city 🙂

Din kommentar