Pudderdåsernes julekalender 2014: 1. søndag i advent

30.11.14
julekalender 2014 nov30
julekalender 2014 nov30
Foto: African Botanics

Når en julekalender skal skydes i gang, så skal det gøres med manér, og det bliver vores naturligvis også denne fine første søndag i advent!
I gaveposen denne søndag gemmer sig nogle af mine favoritter: African Botanics Firming Botanical Body Balm og Firming Botanical Body Oil. Begge har fulgt mig ret længe efterhånden, balmen har jeg skrevet om i Månedens favoritter: Maj 2014. Og det er stadig en af de cremer, som jeg bruger til forkælelse. Det er naturligvis, fordi der er få andre cremer, der kan hamle op med effekten af African Botanics Firming Botanical Body Balm, men både duft og følelsen er vidunderlig! Olien ligger fast i min ”badetaske”, og jeg elsker at bruge den efter mine svømmeture i bølgen blå.

African Botanics Firming Botanical Body Balm
Den rige creme eller balm indeholder masser af lækre ingredienser, selvfølgelig er der marulaolie i, men sheasmør, jojobaolie og hybenkerneolie støtter op om balmens nærende formel. Det er især sheasmør, som giver balmen de mange pluspoint i min bog. Det er en ingrediens, som jeg gerne roser til skyerne og tilbage igen… For mig er det rigeligt at bruge den et par gange om ugen. Den er lækker og rig uden at fedte og så forbliver huden silkeblød.

African Botanics Firming Botanical Body Oil
Som nævnt ligger denne olie fast i min taske sammen med badedragt, klipklapper og håndklæder og så videre… Det gør den fordi, når jeg har svømmet, badet og været i sauna, orker jeg ikke langsommelig indsmøring af et produkt, som fedter. Egentlig er jeg ret ligeglad med andre egenskaber lige i det øjeblik, og derfor er det for mig blot en bonus, at huden efter noget tid bliver markant mere elastisk og får mere glød. Olien er også skøn i håret.

Vil du vinde?
Hvis du vil deltage i konkurrencen om et sæt bestående af: African Botanics Firming Botanical Body Balm og African Botanics Firming Botanical Body Oil, skal du i kommentarfeltet under dette indlæg skrive, hvilke produkter der gør en stor forskel for dig i hverdagen. Husk at læse reglerne, kun hvis du følger dem, er du sikret en chance for at vinde.

African Botanics Firming Botanical Body Balm og African Botanics Firming Botanical Body Oil finder du i Magasin og online hos Pure Elements, hvor de koster henholdsvis 262,50 kroner og 675 kroner.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
450 kommentarer
Susanne

I øjeblikket sværger jeg til Decubal Lipid Cream, som gør underværker for tør hud. Derudover er jeg virkelig glad for Cliniques håndcreme.

Louise

Rens fra Rudolp Care, Pudderdåserne t zone peeling som jeg lige har købt da jeg ikke kan tåle skrubbecremee og min største luksus, creme fra Sisley. Til kroppen bruger jeg bare mandelolie, men gad vildt godt denne olie og balm som ekstra forkælelse!

Louise

Mine exuciance hudplejeprodukter – de har givet mig en meget flot hud og jeg har fået bugt med min hormonacne omkring munden og på hagen. Jeg var inden jeg startede med at bruge produkterne i et kurforløb hos min kosmetolog.

MaleneL

Mandelolie hver aften til at rense makeup og hud, hvorefter jeg eksfolierer med en blød klud. Olien efterlader huden i ansigtet blød og fedtet – det skal siges at jeg har tør hud året rundt. Mandelolien er et fast ritual uanset øvrige produkter, årstid og om jeg ellers har haft sminke på i løbet af dagen…

Maria Petersen

Eftersom jeg er på SU er pengene ikke til de helt dyre mærker, men jeg har takket være jer, fået øjnene op for kokos olie som hårkur – billig og effektiv! Tak <3

Helena

kokosolie som hårkur er det bedste tip i nogensinde har givet mig! Tak!

Clara Filomena Renzi-Lomholt

Det er ikke engang for at fedte, men lige nu er det jeres T-zone peeling, som gør den aller største forskel for min noget medtagne efterårshud. Tak for det og for alle jeres velskrevne tips og tricks!

Helle

Håndcreme! Hvis jeg ikke smører mine hænder en 10-20 gange om dagen, får jeg mega tør hud og håndeksem, og det har fanden skabt.

Karina Konrad

Min arganolie gør hele forskellen!! Den kan bruges til alt, og jeg kan tydelig mærke, hvis det utænkelige skulle ske, og jeg ikke får den brugt en dag.

Din kommentar