Besøg os, spørg os og sig hej i Magasin Odense på fredag

06.10.14
Pudderdåserne i Odense

Pudderdåserne i Odense

På fredag kl. 14-18 gentager vi succesen fra Lyngby, når Helene tager til Magasin i Odense, hvor vi håber, I vil kigge forbi og hilse på.

Anledningen er selvfølgelig lanceringen af vores egen hudplejeserie, og vi glæder os sindsygt meget til at få en chance for at møde en masse af jer og svare på alle jeres spørgsmål – hvad end de handler om vores egne produkter eller alt muligt andet af det, vi skriver om.

Det er et åbent hus, så kig forbi, sig hej, få hjælp til hvilke af vores produkter, der egner sig til dig og spørg om alle de andre skønhedsrelaterede spørgsmål, du er i tvivl om. I skal ikke købe billet, blot kigge forbi i det tidsrum. Vi glæder os bare vanvittigt meget til at møde jer!

Hvor er Katja?
Ja, jeg ligger herhjemme på sofaen og ruger… Det var planen, at jeg skulle med, men et par arrangementer for meget i forrige uge kostede en velfortjent skideballe fra jordemoderen, og jeg måtte love både hende og min mand, at det er slut med at fare land og rige rundt i resten af min graviditet. Så er det heldigt at man er blogger og sagtens kan være pudderdåse herfra sofaen med den bærbare – men Odense går ikke. Desværre. Vi ses i 2015, ikke?

Det foregår altså på fredag kl. 14-18 i Body&Beauty i stueetagen i Magasin Odense. Kommer I?

PS. Vi ved ikke noget bedre end at få lov at snakke grundigt med jer og glæder “os” enormt!

PPS. Datoer er på vej for Århus og København.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
8 kommentarer
Pernille

Hej Pudderdåserne.
Jeg har netop indkøbt t-zone peeling og glæder mig til at bruge den. Jeg har i ca er halvt år brugt pHformular, men den har desværre ikke den ønskede effekt. Jeg lider meget af acne og ‘røde pletter’ og det har jeg gjort siden dag 1 jeg blev gravid. Så går ud fra det er homonelt. Min datter er nu 16 mdr og jeg så lige så ‘skrækkelig’ ud, som jeg gjorde da jeg var gravid! Jeg har prøvet uendeligt mange ansigtsbehandlinger og forskellige produkter – intet har virket. Så nu ville jer gerne give jeres et forsøg 🙂 Men jeg vil høre om man kam bruge t-zone peeling unden af vaske ansigtet først? Om aftenen renser jeg selvfølgelig og fjerne al make-up – men om morgen ville jeg gerne være fri for at vaske også (det har jeg ellers gjort det sidste halve år, efter råd fra kosmetolog), for jeg kam mærke min hud blir meget tør af det.
PS. Tak for en lækker blog 🙂

Katja Moikjær

Kære Pernille
Selvfølgelig kan du det. Held og lykke til jer begge med det. Lad os høre, hvordan det går.
Kh. Katja
https://pudderdaaserne.dk/2013/11/06/vask-kun-din-hud-en-gang-om-dagen/

Ella

Hvor ser I altså stinkende godt ud her – glæder mig til datoen for København!

Katja Moikjær

Årh tak <3

Emilie AA

Kære pudderdåser!
Kan i anbefale en god ansigtscreme uden parfume, må helst ikke være for dyr 🙂

Helene Randløv

Hej Emilie
Vi synes selvfølgelig selv, at vores Alt i en creme er fantastisk! Og den holder jo længe, så jeg vil mene, at den passer beskrivelsen meget fint 😀
Kh. Helene

tina nymann

Juhuu!! Endelig noget action i Odense. Kigger da forbi:-)

Helene Randløv

Var du forbi Tina?
Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *