Bioeffect – genialt produkt, mærkelig serie

08.06.14
Bioeffect Rich

Bioeffect Rich

Bioeffect er på mange måder det mest unikke, effektive og tilfredsstillende ansigtsplejeprodukt, jeg kender. Man får reelle resultater med det, rynker bliver mindre, furene mindskes, ansigtet får glød, og ens hud bliver sit bedste jeg.

Jeg har været kæmpe fan af det oprindelige serum, ligesiden jeg første gang prøvede det og vender igen og igen tilbage til det. Men lige så fantastisk det serum er, lige så lidt forstår jeg flere af de øvrige produkter i serien.

Bioeffect har nemlig et luksusproblem. De har lavet den perfekte ingrediens, og den ene ingrediens skal de nu genopfinde hele tiden i nye produkter. Samtidig har den ingrediens, EGF – epidermal growth factor, det særlige problem, at det ikke kan kombineres med olie i formuleringer af produkter. Så bliver det ineffektivt.

Så hvad gør man så som producent? Medier og markedsføring tillader jo ikke, at man nøjes med det ene effektive produkt i sit sortiment, selvom det måske på mange måder kunne give mest mening.

Resultatet er da også blevet en efter min mening temmelig varierende serie. Og med ganske få undtagelser holder jeg fast i, at det bedste resultat opnår man ved at bruge det oprindelige EGF serum i kombination med produkter fra helt andre serier.

Her er produkterne i Bioeffect-serien:

EGF SERUM – den oprindelige, the one and only. Uden nogen som helst tvivl, det produkt, du skal købe, hvis du vil prøve selv, hvad epidermal growth factor kan gøre for din hud. Bioeffect indeholder EGF – epidermal growth factor, der er en genmodificeret vækstfaktor, som stimulerer huden til at danne nye, friske hudceller. Og det virker altså bare.

EGF EYE SERUM – Her gør Bioeffect præcis det samme som hovedparten af alle andre mærker derude. For de har med deres eye serum lavet et produkt med PRÆCIS samme aktive ingrediens som i det oprindelige serum, blot hældt på en roll-on applikator og i en anden konsistens og selvfølgelig til en højere pris pr ml. Det klæder ikke Bioeffect, når de har så stærk en videnskabelig profil. Noget helt andet er, at det er en superbehagelig roll-on, der er en fornøjelse at bruge – også i hele ansigtet. Desværre er den også som sagt markant dyrere pr ml.

DAYTIME – Daytime var Bioeffects første bud på en dagcreme, og den er ærlig talt ikke ret god. Der er selvfølgelig egf i ligesom i de øvrige produkter, og effekten af egf kan man ikke betvivle. Men dagcremen her indeholder ingen solfaktor eller ingensomhelst andre interessante ingredienser. Den er oliefri, fordi egf ikke kan tåle olie og har en ret trist konsistens – og så forstår jeg bare ikke pointen med at lave den? Hvis jeg får en højere koncentration af den aktive ingrediens i førnævnte serum, og alligevel skal have en anden dagcreme med solfaktor på – hvad skal jeg så med denne ind i mellem?

BODY INTENSIVE – Bioeffects kropsplejeprodukt giver til gengæld mening. Rigtig meget endda Det er simpelthen en fortyndet version af det oprindelige serum, så man får nogle flere ml. at arbejde med til hele kroppen. Det er et af de bedste kropsprodukter, jeg kender. Husk på, at den eneste forskel på denne og det oprindelige serum er koncentrationen af egf og dermed en større mængde produkt at arbejde med til en lavere pris.

30 DAY TREATMENT – Bioeffect har her lavet en luksusversion, hvor der rent faktisk kommer nogle andre boller på suppen. Der er tre forskellige typer vækstfaktor i, og effekten er meget overbevisende. Det er en dyr fornøjelse, men absolut pengene værd, hvis man har dem.

DAYTIME RICH – Det seneste skud på stammen er en fed dagcreme – igen uden solfilter i. Her er det lykkedes de hårdtkæmpende forskere at få egf til at fungere med en LILLEBITTE smule sheasmør. Derudover består blandingen af nogle meget kedelige syntetiske fedtstoffer og silikoner, som giver en temmelig fedtet og klistret oplevelse uden nogle særlige fordele. Det eneste unikke ved dette produkt er, at det rent faktisk er lykkedes de stakkels forskere at få egf ned i et fedtet produkt. Men jeg har meget svært ved at se, hvorfor man skulle vælge at købe det? Igen er der ingen SPF i.

Mine anbefalinger
Jeg kan ikke varmt nok anbefale Bioeffect EGF Serum. Prøv det, og brug det sammen med din øvrige hudpleje. Du vil virkelig opleve en forskel. Men der er absolut ingen grund til at skulle trækkes med de trælse konsistenser, de to cremer i serien har. Du skal alligevel bruge en anden dagcreme ovenpå for at få solbeskyttelse.

30 day treatment er et interessant produkt at prøve, hvis du har penge nok, og jeg kan bestemt også varmt anbefale body intensive. De øvrige produkter i serien er der på ingen måde grund til at bruge ekstra penge på.

Hvis du vil være sikker på, at en fed creme eller olie ikke påvirker effekten af din egf serum, så skal du sørge for at vente en halv time med at lægge den på. Eller som Bioeffect selv skriver på deres hjemmeside i deres Q&A:

If I use the BIOEFFECT EGF SERUM at night, do I need to apply a night cream afterwards?

No. BIOEFFECT EGF SERUM is a superlative moisturiser in its own right. 

Hvorfor i alverden fandt I det så nødvendigt at producere flere?

Her kan du købe det
Du kan købe Bioeffect i Magasin, på Magasins webshop og hos udvalgte forhandlere og webshops landet over. 15 ml. EGF serum koster 865 kroner, og de øvrige produkter mellem 565 kroner og 1850 kroner.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
103 kommentarer
Pernille

Hej, kender I dr. Dray? En hudlæge, der kigger hudplejeprodukter efter i sømmene. Hun siger, at der ikke er nogen studier, der viser, at egf skulle have en særlig stor effekt. Og at disse growth factor hormones er yderst ustabile og store og derfor nok ikke er aktive, når de smøres på huden og størrelsen gør det svært at penetrere igennem huden. Hun siger, det eneste der egentlig er bevist som alderstegnsreducerende er retin-a. Her er link: https://youtu.be/7HMeZHjqFB8 jeg vil gerne høre jeres tanker om dette, siden I synes så godt om dette produkt… 🙂

Katja Moikjær

Nej, jeg kender hende ikke. Men hvis hun siger, at det eneste, der er egentlig bevist er retin-A, så har hun ikke sit videnskabelige grundlag i orden. Det passer simpelthen ikke. Det er muligt at dokumentationen bag retin-A er bedre, fordi det er et lægemiddel, men der er mange andre ingredienser med meget solid dokumentation bag. Her er der en oversigt over studier, der også omtaler problemet med molekylestørrelse: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5108505/

Julie

Hej Pudderdåser 🙂 Jeg vil gerne bruge bruge a-vitamin ovenpå Bioeffect EGF Serum. Er BP Super 3 Booster da en god løsning, eller er det bedre med en a-vitamin serum? Mvh Julie

Katja Moikjær

Kære Julie. Lige ifht EGF kender jeg ikke til at det gør nogen forskel. Kh. Katja

Katrine

Hej
Håbet at i ser min kommentar, selvom dette er et gammelt indlæg.
Hvad er jeres tanker omkring bioeffects Daily duo produkt? Jeg kan ikke rigtigt gennemskue hvordan koncentrationen af egf er i denne kontra deres originale serum? Og hvad med en medfølgende antioxidant serum? Kan den noget?
Mvh Katrine

Helene Randløv

Hej Katrine
Jeg synes, den var rarere… men altså det er virkelig hundrede år siden, jeg prøvede den. Den højeste koncentration af EGF får du stadig i det originale serum.
Kh. Helene

Charlotte

Hej
Jeg er på et stramt budget. Jeg burde slet ikke overveje egf prisklassen. Kunne det give noget resultat, at bruge body-egf til ansigt og brystkasse? (Som i “lidt er bedre end intet”)
Og tak for denne side.. den er en gave og jeg kigger ofte ind, når jeg prøver at finde vej i hudplejejunglen.
-Charlotte

Helene Randløv

Hej Charlotte
Brug hellere en god A-Vitamin serum eller creme til natten, det tror jeg, du vil få langt bedre resultater med.
Kh. Helene

Rasa vedel

Hej. Jeg har i dag købt egf serum i Normal til ca. 50 kroner. Kan også se billige egf serum fra andre mærker på nettet. Håber de ligeså god som den fra bioeffect, men kan jeg være sikker? Mvh. Rasa

Katja Moikjær

Kære Rasa. Jeg ved meget lidt om den type EGF de bruger – desværre. Kh. Katja

Maria

Kan jeg bruge en ansigtsrens, der indeholder olie og som vaskes af med vand eller er det også et no-go?

Anne

Mener I stadig, at EFG serum er det bedste anti-age produkt på markedet?

Og ville I bare bruge det alene på huden efter rens om aftenen?

Og hvad tænker I om retinol fra Dermatica?

Helene Randløv

Hej Anne
Ja, det er i hvert fald effektivt. Og ja, det skal helst bruges alene… eller den fra BIOEFFECT skal.
Jeg har ikke prøvet Dermatica, er det deres tretinoin du tænker på?
Kh. Helene

Christine

Hej Helene

Jeg håber, at du ser dette spørgsmål.
Vil en aften rutine, som inkluderer Bioeffect egf, da kun bestå af:
Rens
Aha-peeling (mit valg)
Bioeffect

Helene Randløv

Hej Christine
BIOEFFECT er ikke ret glad for selskab på huden. Du noget tid mellem påføring af de to, hvis du vil bruge dem sammen.

Kh. Helene

Louise

Er det mig eller er deres egf serum bare mega klistret?

Helene Randløv

Hej Louise
Det er ikke bare dig… husk at bruge den alene, det gør det lidt lettere…

Kh. Helene

Louise

Ja, jeg bruger den også alene. Jeg synes også man skal bruge meget lidt. Men jeg håber effekten stadig er der, selvom man kun bruger et par dråber. 🙂

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *