Top 3: Bedste sorte eyelinere under 100

03.02.14
Sorte eyelinere fra L'Oreal og Gosh

Sorte eyelinere fra L'Oreal og Gosh

Jeg har før skrevet, at der stort set kun er en måde at lave blyants-eyelinere på, så der absolut ikke er nogen grund til at bruge mange penge på en eyeliner.

Det passer absolut ikke længere – heldigvis. For ren innovation har de seneste år skabt helt nye og anderledes typer af eyelinere. En sort eyeliner kan have så mange forskellige egenskaber, at de gør tidligere tiders blyantseyelinere til skamme.

Men det passer heldigvis stadig, at der ikke er nogen grund til at bruge mange penge på en sort eyeliner. De billige er absolut lige så gode som de dyre. De dyrere mærker har derimod typisk et større udvalg af farver, så hvis du vil have en unik farve, så kan der være dyrere mærker, der er mere interessante. Men hvis du er på jagt efter en sort eyeliner, så fåes de næppe bedre end de følgende tre:

L’Oreal Super Liner Perfect Slim Intense Black – den flydende
Hvis du ligesom jeg er fan af flydende eyelinere med filtspids som for eksempel MAC eller Make Up For Ever har lavet længe, så er der ikke længere nogen grund til at betale mere end de 90 kroner, som L’Oreals version koster. L’Oreals er endda mere præcis at tegne med, synes jeg.

Den er ikke tykkere end en almindelig blyant og har et lille gummi-“håndtag” midt på, der gør den fantastisk at holde på og meget nemt at styre den.

Her kan du købe den
L’Oreal Super Liner Perfect Slim koster 90 kroner, men er lige nu på tilbud hos Matas til 70 kroner. Du kan også købe den til cirka 60 kroner hos feelunique.com (affiliate link) med gratis fragt, hvis du bestiller for 10 pund.

Gosh The Ultimate Eyeliner With a Twist – den ultra-holdbare
Gosh The Ultimate Eyeliner er virkelig ultimativ holdbar. Den glider nemt på, hvorefter den MEGET hurtigt sætter sig fast. HELT fast.

Den kan holde til lidt af hvert, og hvis du leder efter en eyeliner, der ikke giver pandaøjne, er dette mit bedste bud.

Til gengæld kan du absolut ikke lave smokey-eyes med den, da den sætter sig stort set med det samme, den rører huden.

Her kan du købe den
Matas, stormagasiner og større supermarkeder sælger Gosh The Ultimate Eyeliner. Prisen er 90 kroner.

L’Oreal Super Liner Silkissime – den super-bløde
Det kan du til gengæld med L’Oreals Super Liner Silkissime. Den er superblød og knaldsort. Den er faktisk så blød og så sort, at man lige skal vænne sig til den, ellers kan det hurtigt ende i noget værre smat.

Men hvis du lykkes med at kontrollere den, så er belønningen en ekstremt sort og blød eyeliner, der alligevel kan holde hele dagen. Med denne kan jeg lave et smokey eye, hvor eyelineren ikke bagefter løber sin vej (Hvis du har prøvet for eksempel MACs smolder, så ved du, hvad jeg taler om!).

Denne er også oplagt at bruge på den våde kant – men af hensyn til mine øjne så gør jeg aldrig det, så jeg er ikke den rette til at udtale mig.

Her kan du købe det
L’Oreal SuperLiner Silkissime koster  75 kroner i Matas, stormagasiner og større supermarkeder, men er lige nu på tilbud hos Matas til 50 kroner.

Der er mange andre gode og billige eyelinere derude, og jeg kunne snildt have valgt ti mere. Hvis du for eksempel er til gel-linere, så er Maybelline er godt valg.

Hvilken eyeliner er din favorit?

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
12 kommentarer
Tine // frøken fregne

Skønt med en lille guide og anbefalinger! 🙂
Jeg har en absolut IKKE vil anbefale og det er rimmels gel eyeliner. Jeg synes ikke, at mine øjenlåg fedter og har faktisk sjældent problemer med, at eyeliners holder. Men denne her!!! Altså der gik ingen tid før jeg havde den både under øjet, ved siden af øjet og generelt bare alle mulige steder rundt om øjet, hvor den ikke burde være! Faktisk smed jeg den ud efter få ganges brug.

Katja Moikjær

Jeg er helt enig – den splatter

Louisa

Jeg sværger til Gosh Velvet Touch, kan ikke leve uden, den er helt fantastisk 🙂

Charlotte Louise

Maybelline Master Precise i sort er min favorit. Den kan lægge en lækker, en tynd linje 🙂
Har fik en fra MAC (liquidlast liner) i gave, som jeg slet ikke kunne få af?! Så da jeg fortrød og ville lægge en anden, måtte jeg skrubbe mit øjenlåg med Bioderma uden held – det er vist long lasting i allerdårligste forstand. Havde et rødt øjenlåg med bronze eyeliner halvt tværet ud, og måtte dække det med er smokey eye, haha 🙂 Har I oplevet noget lignende?

Charlotte Louise

Skæve formuleringer skyldes mini-kommentarfelt fra iPhone. Ups 🙂

Marianne

Faktisk kan du også bare bruge din mascara og en god pensel:)

Baysen

Jeg kan simpelthen ikke opstøve L’Oreals Super Slim Liner nogen steder, og i de Matas’er, hvor jeg har spurgt efter den, kender de den ikke.
Jeg vil rigtig gerne være bedre til at bruge flydende liner. Men ellers er jeg stor fan af den anden fra L’Oreal, du nævner samt GOSH’ velvet touch og soft kohl.

Tine // Frøken Fregne

Har du prøvet Føtex eller lignende? Der har jeg nemlig også set den 🙂

Baysen

Har kigget i næsten alle Matas’er i Århus, i Føtex, Bilka og Kvickly – uden held :-/

Katja Moikjær

Hvad med at købe den på Matas.dk?

Marianne

Hej
Jeg har lige købt l”oreal superliner silkissme – har ikke prøvet den type før.
Hvad pokker gør man når spidsen er væk. Selv med min bedste vilje kan jeg ikke se den kan spidses – jeg kan heller ikke finde steder at dreje på.
Hmmmmm … Kan jeg få et godt råd?
PFT
Hilsen Marianne

Helene Randløv

Den skal spidses som en helt almindelig træblyant Marianne :-*
Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *