Top 3: Volumen-produkter til fladt hår

12.01.14
Volumenprodukter fra d:fi, Aveda og Matas

Volumenprodukter fra d:fi, Aveda og Matas

Begge pudderdåsers hår er volumen-mæssigt udfordret. Eller sagt på en anden måde: Vi har begge to leverpostejsfarvet, tyndt og glat skandinavisk hår.

Her er mine tre favoritprodukter til at løse det problem:

d:fi Volume Cream
Jeg har allerede fremhæver denne nye volumecream på både Facebook og instragram (@pudderkatja). Effekten af den er virkelig helt forrygende. Mit sjasktynde hår får fylde på et niveau, jeg aldrig har prøvet før.

Det er et cremet stylingprodukt, som man bruger i let fugtigt hår, hvorefter man føntørrer det. Start med lidt – men man kan bruge ret meget og blot få endnu mere volumen ud af det.

Jeg har kun to negative ting at sige om d:fi Volume Cream. Det ene er lugten. Den lugter af ananas eller Pina Colada. Det er cirka samme duft, som deres kendte vokse, der også stinker kraftigt af frugt.

Det andet er det nye design, som d:fi har fået, der er et af de mest kiksede re-design, jeg længe har set. De tidligere pang-farver er skiftet ud med sorte tuber med billeder af diverse par i gang med forspil tilsat et tilsvarende lummert slogan – “Looks bigger with every squeeze”. Jeg synes, de nye emballager er hæslige på alle tænkelige måder.

Ingen af disse kritikpunkter kan dog ændre på, at indholdet i den kiksede tube er et unikt produkt, der giver seriøs volumen.

d:fi Volume Cream koster 149 kroner for 200 ml. hos frisører og StyleBox. Du kan købe den billigere på nettet hos blandt andet Billigvoks.dk.

Aveda Pure Abundance Style-Prep
Avedas Style-Prep spray er også et produkt, der skal vi fugtigt hår inden føntørring. Jeg har anmeldt det tidligere, og jeg er ikke blevet mindre begejstret siden. Tværtimod.

Denne føn-spray giver også fantastisk volumen og effekt til fint hår. Aveda har tilsat stivelse i flere former, som du kender det fra hårpudder. Kombinationen af volumenspray tilsat “hårpudder” er genial.

Det eneste kritikpunkt, jeg har af den, er (igen) duften. Det er en meget kraftigt parfumeret duft, som bliver hængende i håret i løbet af dagen. Den dufter sådan set dejligt, men jeg er ikke fan af at kunne dufte mine hårprodukter hele dagen.

Herhjemme forhandles Avedas hårprodukter hos blandt andet Sephora, udvalgte frisører, Magasin, Palma og Beauty Avenue.

Du kan også købe den billigere til 16,50 pund på engelske lookfantastic.com.

Matas Volume Booster
Vi har også skrevet en del tidligere om Matas Volume Booster og med god grund. Et par spray med denne forvandler øjeblikkeligt fladt hår til bouncy hår med volumen. Herhjemme er den en favorit til at friske håret op med, hvis jeg skal noget om aftenen efter en lang dag.

Den skal sprayes bruges i tørt og mere eller mindre færdigstylet hår, der får et øjeblikkeligt løft. Taskestørrelsen, som Matas heldigvis har lavet nu, er genial til aftener ude.

MEN – dette er ikke et produkt til hverdagsbrug. Det udtørrer håret ganske meget blandt andet på grund af det høje indhold af alkohol. Brug det derfor i begrænsede mængder og med omtanke.

Matas Volume Booster koster 60 kroner for den store med 200 ml. i Matas.

Har du også tyndt hår ligesom os? Hvad bruger du for at give volumen?

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
18 kommentarer
Nanna

Vil den fra Matas hjælpe mod fedtet hår så? 🙂

Katja Moikjær

Ja det gør den. MEN dagligt brug vil slide på dit hår.

Baysen

Jeg bruger i øjeblikket Redken Rootful 06 – root lifting spray, som jeg er ret glad for. Når den er tom, tror jeg, at jeg skal prøve volumencremen i samme serie eller d:fis. Både for at prøve noget nyt, men mest af alt fordi jeg trænger til et produkt, der kan give fylde til både rødder og længder, og som ikke nødvendigvis skal så tæt på hovedbunden.
Jeg har også Matas’ volumebooster, men jeg bruger den sjældent, fordi den er så udtørrende for både hår og hovedbund. Og i perioder gør den mit hår alt for filtret.

Katja Moikjær

Jeg synes også det er en stor fordel selv at kunne vælge hvor i håret det skal være.
På den anden side så giver en spray langt mindre fedtede hænder 😉

Susanne G

Hej Katja!
Tak for endnu et relevant indspark;-)
Jeg har et spørgsmål: Jeg har lyst, fint, krøllet hår til under skuldrene. Når jeg bruger tørshampoo for at skabe til fylde ved hovedbunden, er resultat hurtigt, at håret farves gråligt, der hvor sprayen rammer (ved godt den skal lidt på afstand ved påførelse).
Jeg har forsøgt både med Matas’, Klorane fra apoteket samt fra Trine’s Wardrobe. Vil det samme gælde med disse tre volumen boostere fra dette indlæg (tænker især på Matas’ volume booster)? Den er måske ikke så holdbar en løsning, da jeg er på udkig efter noget, jeg kan bruge dagligt (det ved jeg faktisk ikke en gang om tørshampoo bør?) – har du eller nogen af jer andre nogle gode input?

Katja Moikjær

Kære Susanne
Det er en helt almindelig “bivirkning” ved tørshampoo. Den eneste løsning, jeg kender, er en tørshampoo der er farvet. Og så vil jeg sige, at min erfaring siger, at TRESemmés tørshampoo ikke er særligt hvid.
Disse tre produkter farver ikke håret, men er på den anden side ikke noget alternativ til tørshampoo. Det er helt forskellige produkter
Kh. Katja

Susanne

Hej Katja
Tak for dit hurtige svar;-)
Ofte bruger jeg faktisk mere tørshampooen som volumen booster (har jeg hørt den skulle være god til). Ind i mellem tjener den sit formål som reel shampoo, hvis der er gået nogle dage uden vask af håret, men hvis jeg hovedsageligt bruger den for at skabe volumen ved hovedbunden, er jeg så bedre tjent med et af produkterne her fra siden (eller et helt andet?) Jeg så som sagt lyst, naturkrøllet, fint hår il under skuldrene.
Bedste hilsner!

Katja Moikjær

Hej Susanne
Beklager det sene svar. Du var gået tabt i mængden. Tak fordi du rykkede.
Hvis du KUN bruger den som volumeneffekt, så prøv Matas Booster i stedet. Men den har ikke tørshampoo-effekten. Jeg bruger begge dele men klart til forskellige ting.
De to øvrige – Avene og d:fi er til brug FØR du føntørrer. De kan altså bruges sammen med Matas Volumen Boosteren eller tørshampoo.
Kh. Katja

Susanne G

Hej med jer!
Tror I mon, at I har mulighed for at hjælpe med et svar til mit opfølgende spørgsmål (14/1)? Det ville jeg nemlig mægtig gerne høre:-)

Minty musthaves | Mode Med Mere

[…] og det giver den vildeste volumen. Duften skal man lige vænne sig til, men nu er jeg vild med den! Den er faktisk så god, at den er på Pudderdåsernes top 3 over volumenprodukter. Jeg er lige løbet tør og har fluks bestilt en ny hos […]

Cathrine

Hej,
Jeg bruger normalt Matas’ booster. Som du skriver, slider det meget på håret. Hvilket af de to andre ville være det bedste alternativ til boosteren? Hvis det er til daglig, men også gerne skulle give så meget volume som overhovedet muligt.

Helene Randløv

Hej Cathrine
Så ville jeg nok vælge noget helt fjerde, nemlig hårpudder til at drysse på. For eksempel den nye smarte fra Davines… (anmeldelse kommer snart)
Kh. Helene

Camilla

Hej piger,
Tak for en fantastisk side. Jeg er forholdsvis ny læser.
Jeg vil lige høre jer. Da jeg aldrig føntørre mit hår, vil jeg gerne have en volume produkt som ikke skal fønes ind. Er det ikke muligt?
Vh. Camilla

Katja Moikjær

Hej Camilla. Der findes flere sprays som bruges i tørt hår. For eksempel https://pudderdaaserne.dk/2012/10/13/fredagsfavorit-matas-volume-booster/
Som er en tør hårspray med pudder, der giver et løft til hovedbunden.
Tænker du på noget som du kan bruge i det våde hår?

Bodil

Hej Pudderdåserne
Jeg bliver misundelig, når jeg læser om alt det, I kan bruge. Jeg har ultratynde hårstrå og ikke ret meget hår, desuden er det begyndt at falde af. Jeg har eksem i hovedbunden. Som shampoo kan jeg kun bruge Bio+ Fra Cutrin. Jeg leder med lys og lygte efter et produkt (helst ikke med frugtlugt), som jeg kan komme i håret for at få frisuren til at holde lidt. Jeg har indtil nu fået permanentet håret, men det tør jeg ikke mere på grund af mit hårtab. Hjælp-hjælp-hjælp.

Katja Moikjær

Kære Bodil. Ved du hvad din eksem skyldes?

Lene

Kan det passe, at D-fi Volume Cream er udgået?

Katja Moikjær

Jeg tror måske den bare har fået en (tiltrængt) ny emballage? Men den kan jeg så heller ikke finde http://dfihair.com/en/our-products/volume-cream

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *