Spastemning i en Nørrebrolejlighed med bruser

30.09.13
En lidt pudsig blanding af ting og sager skal der til for at skabe den rette stemning, når man kun har en bruseniche på Nørrebro at arbejde med.
En lidt pudsig blanding af ting og sager skal der til for at skabe den rette stemning, når man kun har en bruseniche på Nørrebro at gøre godt med.

Mit bad er mit frirum. Det er der, jeg kan låse døren, så hverken barn eller mand kan komme ind og ved behov tænde for musikken, så jeg heller ikke kan høre dem. Det er der, jeg stresser af, slapper af og får ny energi.

Jeg elsker at karbade, men mangel på badekar lærer nøgen badenymfe at kompensere på andre måder. Her er mine bedste tips til at skabe atmosfære og afslapning, selvom man kun har en brusekabine på Nørrebro at gøre det i.

1. Skønne dufte
Aromaterapeutiske og andre rare dufte kan sætte ens humør i helt særlige stemninger, og man behøver ikke et badekar for at bruge badeolie. Den billige måde at få duft til badet på kan for eksempel komme fra showergels fra Palmolive. Min personlige favorit er olierne fra Aromatherapy Associates, og hvis du ikke vil have de æteriske olier på kroppen kan du bruge min hjemmelavede olieforstøver i stedet eller et duftlys.

2. Musik og lyd
Musik og lignende tjener to formål herhjemme i børnefamilien: Dels at sætte min stemning, og dels at lukke resten af verden ude i den tid, jeg bader. Jeg hører også meget lydbog, og det går rigtig godt i kombination med et langt bad. Jeg har ikke noget anlæg på mit bad, men en iPhone i kombination med en minihøjtaler er uundværlig herhjemme. Jeg har i mange år haft en lille fiks X-Mini højtaler, der ikke er større end et æble, men har en imponerende lyd i forhold til sin størrelse. Jeg har længe ønsket mig en Libratone, der er støre, med en helt anden kvalitet lyd – og koster over 10 gange så meget.

3. Bløde håndklæder
Jeg har i mange mange år haft de samme sandfarvede håndklæder egyptisk bomuld fra Magasin, som er noget af det dejligste og bløde. Jeg drømmer om at skifte dem ud med de samme i hvid for at få den helt rigtige hotel og spa-stemning.

4. Bodyscrub
En grundig bodyscrub derhjemme er skøn. Min favorit er helt klart stadig fra Origins, men Konjac svampene har også fundet vej ind i mit badeværelse. Både til ansigt og krop er de en meget dejlig oplevelse. Jeg har endnu ikke testet dem kontinuerligt nok til at kunne sige noget for alvor om effekten på lang tid af dem.

5. Effektive cremer og olier
Selvom spabehandlinger på klinikker er dejlige, så er det den daglige pleje, der for alvor gør en forskel for hudens udseende. Med al den fokus, vi har på ansigtet, så prøv også at give din krop lidt kærlighed med for eksempel Bio Oil, MD Formulations produkter til kroppen med glykolsyre eller Bioeffects effektive antiageprodukt til kroppen.

Hvordan går du i bad? Er det noget, der hurtigt skal overståes, eller kan du også stå derude i evigheder?

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
3 kommentarer
Simone

Hvordan oplever du Konjac svampene?
Jeg har længe overvejet at købe en, nemlig den sorte til uren hud.
Men jeg har lidt svært ved at tro på at en svamp kan udrette mirakler 😉
Er de gode?

Helene Randløv

Det kan de Simone!
Jeg har aldrig prøvet noget lignende. Ikke nok med at den er vildt behagelig at bruge, så er den også effektiv mod problemer. Min søn på tolv, som er begyndt at få urenheder og bumser, oplever meget stor forskel. Han rensede også huden før, men med svampen kan man se en forskel.
Kh. Helene

Simone

Ej hvor fedt at det rent faktisk virker. Så må jeg jo hellere købe sådan en! 😉

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *