Sådan laver du en gratis oliebrænder til æterisk olie

04.09.13
Duftbrænder

Duftbrænder

Hvis du har lyst til at afprøve, hvilken effekt æteriske olier og aromaterapi kan have til dig, så er der et gratis alternativ til duftbrændere med enten stearinlys eller elektriske brændere.

Varmt vand og en kop
Hæld varmt vand direkte fra elkedlen i en skål eller kop og dryp et par dråber af din olie i. Så vil dampen sørge for, at duften hurtigt spredes i rummet.

Dette er den eneste måde, jeg nogensinde har brugt, så jeg kan ikke sammenligne effekten, med de luftbrændere, man køber. Men det virker aldeles udemærket for mig.

Jeg er for tiden rigtig glad for Aromatherapy Associates Relax Deep, der egentlig er beregnet til brusebadet, men jeg er ikke smålig, så jeg bruger den til lidt af hvert. Det har været en ret stor omvendelse for mig at prøve den. Jeg har aldrig før prøvet et aromaterapeutisk produkt (indrømmet – jeg har ikke prøvet ret mange), der virkede for mig, men det gør dette.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
6 kommentarer
Pernille

Hvilken effekt har det med sådanne olier?

Katja Moikjær

Det handler jo om aromaterapi og er på ingen måde mit specialeområde – blandt andet fordi effekterne ofte er dårligt dokumenterede. Men denne virker afslappende, afstressende og søvndyssende på mig.

Lisa

Findes Aromatherapy Associates i danske butikker, så man kan prøve de forskellige dufte?

Katja Moikjær

De sælger dem i STORM i Store Regnegade, hvis du er på disse kanter: http://www.stormfashion.dk/product/skin-care/support-breathe-bath-shower-oil

Sheila

Nu har jeg længe kigget på dette indlæg og tænkt at det var noget, som kunne være værd at prøve. Især midt i al min stress 😀
..Men hvad er forskellen på netop disse olier fra aromatherapy associates og mange andre? Der findes jo et væld af æteriske olier lige fra urtegaardens egne til the body shop. Og det har vel ingen skadelig effekt når det nu ikke er noget man direkte kommer i kontakt med?
Håber i kan hjælpe 🙂

Katja Moikjær

Kære Sheila. Jeg er ikke ekspert i aromaterapi og har faktisk ikke selv brugt andre olier end disse. Så der er helt sikkert andre gode olier derude. De kyndige blander også deres egne. Jeg blev bare med det samme hooked på disse. Kh. Katja

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *