Top 3: Antiage-produkter til kroppen

06.09.13
Antiage bodylotions fra EGF, Beauté Pacifique og Wellmaxx

Antiage bodylotions fra EGF, Beauté Pacifique og WellmaxxMed den kæmpe fokus der er på antiage-produkter til ansigtet, så undrer jeg mig dagligt over, hvor svært det er at finde gode produkter med effektive antiage-ingredienser til kroppen.

Et ansigt kan være nok så smukt og glat, men hvis bryst og hænder afslører mange års overforbrug af sol, så ser det hele lidt trist ud.

Desværre er det rigtig svært at finde. Der er rigtig mange lækre bodylotions, men jeg har meget svært ved at finde nogen med ingredienser, der har en dokumenteret effekt på ældet hud. Desværre. Her er mine tre bedste bud – og for en gangs skyld er de i prioriteret rækkefølge.

Jeg har stadig ung hud på kroppen (den slappe hud jeg har skyldes vægttab og mod den kæmper selv det bedste serum forgæves), så min vurdering er hovedsageligt baseret på ingredienserne og forskningen bag. Jeg har selvfølgelig prøvet dem alle selv også.

1. Bioeffect Body Intensive
Bioeffect sætter for tiden standarden for antiage-ingredienser med deres forskning indenfor epidermal growth factor EGF. Deres Body Intensive serum indeholder de samme ingredienser som de små ansigtsera, dog i en lavere koncentration (hvis du skulle overveje at bruge den i ansigtet også). Resultatet er et kropsserum, der virker opstrammende og foryngende på ældet hud. Min hud bliver smækker på en helt særlig måde af det – det er svært at forklare, men EGF kan noget særligt.

Konsistensen er det ret usexede glycerinbaseret serum, som gør, at man kan fordele den i et meget tyndt lag. Her er fokus på effekt frem for følelse. Den indeholder også hyaluronsyre i høj koncentration.

Bioeffect Body Intensive koster 725 kroner og kan købes i Magasin på Kgs. Nytorv og online hos blandt andet Magasin eller Youheshe.

2. Beauté Pacifique Xtra Dry-Skin Fix
Denne fede creme fra Beauté Pacifique er egentlig tænkt som en reparationscreme til meget tør hud. Men den indeholder en enkelt ingrediens, der gør den meget interessant: Retinol. A-vitamin er ikke bare A-vitamin. Der er stor forskel på de forskellige typer af A-vitamin, og hvor effektive de er. Retinol er den rene og effektive form, og den findes ret sjældent i hudplejeprodukter, der ofte indeholder for eksempel retinyl palmitate i stedet for. Retinyl palmitate bliver på huden omdannet til retinol og er også godt, men ren retinol er at foretrække.

Retinol er en af de mest kendte og gennemtestede ingredienser. Det hjælper hudcellerne med at opføre sig som normale og unge hudceller, det er en god antioxidant og listen over studier, der dokumenterer dets positive effekt på huden er kolossal.

Retinol er en meget sart ingrediens, og derfor er det også afgørende, at Xtra Dry-Skin Fix er i en lufttæt tube.

Jeg undrer mig ofte over, at Beauté Pacifique ikke bruger retinol mere i deres øvrige produkter, men typisk holder sig til retinyl palmitat (som også er en god ingrediens, men…)?

Cremen, som ellers er ret simpel, indeholder også andre gode ting som for eksempel arginine, E-vitamin og squalane. Den er uparfumeret, men indeholder en smule citron ekstrakt (ikke som æterisk olie dog). Den er meget fed og derfor til tør hud.

Beauté Pacifique Xtra Dry-Skin Fix koster 195 kroner og kan købes hos blandt andet Magasin.dk og Matas. Men jeg undrer mig lidt over billedet på Matas’ webshop?

3. Wellmaxx Hyaluron All over smoothing body lotion
Wellmax All over smoothing body lotion er faktisk slet ikke et antiage-produkt. Jeg stritter altid imod, når hyaluronsyre produkter bliver klassificeret som et antiage-produkt, og så gør jeg det alligevel selv her i mangel af bedre, akkeja…

Wellmax indeholder ikke nogen antiage-ingredienser, men den indeholder hyaluronsyre. Og hyaluronsyre er dejligt! Det binder fugt til huden på en måde, som de færreste ingredienser kan. Hyaluronsyre kan binde tusindvis af gange sin egen vægt i vand til huden, hvilket også er grunden til at man bruge det som filler i form af for eksempel Restylane.

Trist og tør hud bliver derfor frisk og får glød igen. Men det fjerner ikke rynker! Med mindre det er den slags, man får på grund af for tør hud.

Wellmax Hyaluron All over smoothing body lotion koster 255 kroner og kan købes online hos Vitalbeauty.dk eller DAHL PR’s webshop.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

 

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
19 kommentarer
Louise Eriksen

Ang EGF. Jeg vil så gerne prøve deres serum til ansigtet. Har læst om den og kun noget positivt. Grunden til at jeg ikke har sprunget ud i det endnu, er at jeg har meget sart hud. Vi I anbefale den til sådan en hudtype? Og er der en hudpleje serie som I kan anbefale?

Katja Moikjær

Du kan sagtens bruge EGF til sart hud. Der er ingen parfume i eller andet, som burde give dig problemer.

Katrine Pedersen

Kan man anvende disse produkter i ansigtet – er de aktive stoffer lige så koncentrerede? Tænker at der er lidt at spare, da kropsprodukter ofte er større og/eller billigere.

Katja Moikjær

Sagtens. Produktet her fra Beaute Pacifique er ikke specielt til kroppen. Det er som sagt beregnet til noget helt andet egentlig.
Wellmaxx’ bodylotion har dig en konsistens, jeg personligt ikke ville bryde mig om i ansigtet. Der findes så mange alternativer med hyaluronsyre til ansigtet.

Mia

Hej Katja,
Tror du også man kan bruge bioeffect body intensive til ansigtet? Syntes de små 15 ml er meget hurtigt brugt og derfor ret dyre i længden. Og ingredienserne minder meget om dem i serummet til ansigtet? Mvh. Mia

Helene Randløv

Hej Mia
Der er tale om en helt anden koncentration i de to produkter, men selvfølgelig kan du bruge den til ansigtet 🙂
Kh. Helene

Malou

Kan den fra BP mon erstatte samme mærkes Super 3 booster A-vitamincreme som ansigtscreme? Det var da helt klart en mere økonomisk løsning, og hvis den indeholder renere retinol end boosteren, så er det da nærmest bedre?

Katja Moikjær

Det handler her om koncentrationer, og det kan jeg ikke se ud fra ingredienslisten. Super 3 Booster indeholder både Retinyl Palmitate, Retinyl Acetate og Retinyl Propionate. Beaute Pacifique siger selv, at den er i de højeste koncentrationer her – det kan jeg ikke se alene ud fra ingredienslisten.

Christina Frederiksen

Hejsa
Lige præcis det emne jeg har længtes efter blev taget op.
Ved I om BP´s bodylotion til normal hud har samme virkning. Det er den der hedder LAIT SOYEUX HYDRATANT DU CORPS, NORMAL SKIN.
Link er her:
http://www.beaute-pacifique.com/Shop/krop-og-haender/lait-soyeux-hydratant-du-corps-normal-skin.aspx
Mange hilsner fra Christina

Katja Moikjær

Jeg bruger den faktisk selv lige nu. 🙂
Det er en virkelig lækker bodylotion. Konsistensen minder om Kiehl’s Creme de Corps, men der er tilsat blandt andet Retinyl Palmitate. Som jeg skriver om, så bruger Beauté Pacifique Retinyl Palmitate i den i stedet for Retinol. Om det gør en forskel for resultatet i den sidste ende? Det kan jeg ikke svare på. Prøv det – den er dejlig.

Karolina

Hej,
hvor gammel skal man egentlig være for at begynde med BIOEFFECT EGF (deres serum – mener, jeg har læst her på siden, at den også kan bruges under øjnene)? Jeg er netop fyldt 34 år – er det for tidligt til denne serie? Har nemlig overvejet at købe serummet, men kan ikke finde noget som helst info vedr. den anbefalede alder og vil helst ikke købe noget, der er for aktivt og først skal bruges om nogle år. Har ikke rigtig nogen rynker endnu kun nogle enkelte og næsten usynlige ”tørhedslinjer” under øjnene, til gengæld laaaangt mere synlige linjer på panden.
På forhånd tak!!!

Anne

Folk i midten af 20’erne, og selv i starten af 20’ene, kan også have de der linier permanent i panden, eller om øjnene, og cellulitis på lårene. Jeg tror ikke det du nævner har noget med alder at gøre, men gener og livsstil. Jeg tror det er individuelt, hvornår man har brug for produkterne. Vi ved jo godt, at cremer ikke kan udføre mirakler, de fleste har ingen effekt overhovedet, og at det eneste anti-age der virker ifølge videnskaben, er cremer med SPF om sommeren som beskytter mod rynker fra sol. At give over 700 kr. for en serum er penge ud af lommen, hvis man tror det har nogen anti-age egenskaber. Man skal kun købe det fordi man opnår følelsen af luksus og velvære. Den bedste måde at pleje huden på, er at spise sundt, dyrke motion, drikke vand, og eksfoliere 2 gange om ugen, og så smøre den med en olie eller fugtcreme, som ikke har for meget parfume i sig 🙂

Bettina

Hej:)
Kan jeg bruge den BP creme fremfor t-zone? Jeg er 45 og har efterhånden en del linier.
På forhånd tak:-)

mette

Er der noget nyt på dette, eller vil I stadig anbefale ovennævnte cremer? Kh Mette

Helene Randløv

Hej Mette
Det afhænger jo lidt af, hvad man går efter. Der er et par nye tilføjelser, men det er stadig ikke et overvældende udbud på markedet.

Kh. Helene

Mette

Tak Helene 🙂 Måske I skriver om det igen på et tidspunkt? Kh Mette

Helene Randløv

Kære Mette
Det er ikke utænkeligt 🙂

Kh. Helene

Sofie

Det kunne være et perfekt koncept til jeres hudpleje-serie – bodylotion med anti-age effekt. 😉 Jeg ved, at jeg leder efter noget der ikke koster spidsen af en jetjager og som er uden parfume… Så måske der også er andre. 😉

Helene Randløv

Hej Sofie
Det er jetjagerenspidsen, der er udfordringen… de produkter, vi har allerede, kan sagtens bruges på kroppen…
Stiger mængden af indholdet… stiger prisen jo altså også. Indholdet bliver desværre ikke billigere af at blive produceret i større emballage :-/
Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *