Videoguide: Maybelline BROWdrama

29.09.13
Maybelline BROWdrama

Maybelline BROWdrama

Brynmascara med farve er min foretrukne måde at markere brynene. I videoen nøjes jeg med BROWdrama, men under normale omstændigheder fylder jeg altid brynene let ud med en blyant, øjenskygge eller anden brynfarve først. Det er ikke nødvendigt for alle, men for mig som har så sparsomme bryn, er det absolut at foretrække, ellers kan øjenbrynene synes mere hullede end ellers, fordi hårene jo får mere farve.

Red brynene modsat
Hvis du synes, det er lidt svært at få farvet brynene med cremen på børsten, kan det være lettere at rede mod vokseretningen. Altså start ved tindingen og red ind mod næsen, du skal arbejde meget hurtigere, for det er ikke nemt at få brynene til at makke ret, hvis de først er tørret i den position. Red derfor et bryn af gangen, hvis du vælger denne metode.

Fyld brynene ud
Når brynene skal tegnes op, er det en god idé at gøre det i brynenes vokseretning, altså indefra og ud og nedefra og op. Uanset om du bruger blyant eller pensel, er små streger vejen frem. Bliver brynet fyldt helt ud med farve, ser det både hårdt og unaturligt ud. Stregerne ligner en del af brynet og på den måde får du et mere blødt og naturligt look. Når brynet er fyldt ud, får du et endnu flottere resultat med Maybelline BROWdrama.

Farven
I videoen anvender jeg den mørke af de to farver. Det gør jeg for at vise metoden og for at få en synlig effekt. Sædvanligvis bliver det, som jeg også nævner i videoen meget pænt, når man bruger en farve, som er en smule lysere end man lige forestiller sig. På den måde bliver brynet mindre hårdt. Læs også Katjas anmeldelse af BROWdrama.

Drama
Når man har redt brynet i facon med BROWdrama, så bliver det siddende. Og det gør det indtil, du fjerner din makeup. BROWdrama er ikke et produkt, du vil kunne friske op i løbet af dagen. Resultatet bliver virkelig ikke godt, så sørg for at dine bryn ser ud, som du vil have dem. En dag jeg kun havde brugt denne sammen med lidt læbestift, troede jeg fejlagtigt, at jeg senere på dagen skulle have mere makeup på. Det så virkelig herrens ud og det endte med at jeg måtte rense det af og starte forfra.

Maybelline BROWdrama koster 80 kroner og du finder den i Matas, parfumerier, supermarkeder og stormagasiner. Du kan også købe den online hos Nelly.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
2 kommentarer
Teresa

I need that! Skal jeg gå efter den mørke?

Helene Randløv

You sure do! Hmmm njaaa, det tror jeg måske nok 😛
:-*

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *