Top 3: Mine favoritter til øjenbryn

21.09.13
NARS, MAC og Maybelline brynprodukter

NARS, MAC og Maybelline brynprodukter

Den rette farve til at tegne øjenbryn op med er en meget individuel sag. Jeg har været så heldig at få relativt mørke og fyldige øjenbryn fra naturens side, så Helene, som har meget lyse og sparsomme bryn, vælger sjældent de samme produkter til bryn som jeg.

Det rigtige produkt handler i høj grad om den rette farve. Selvom jeg har mørke bryn, så har jeg lysere hår og lys hud, så en for mørk farve bliver meget hurtig voldsom på mig. Og så skal den selvfølgelig være kold, rødlige bryn klæder de færreste.

På grund af mine ret markante øjenbryn, så har jeg også en forkærlighed for produkter, der kan holde brynene lidt på plads samtidig og ikke kun give farve. Kald det hårlak til øjenbrynene, om du vil. Her er de tre produkter, jeg bruger mest.

NARS Brow Perfector
NARS nye Brow Perfector har meget hurtigt afløst MAC Fling som min favorit blyant til brynene. Jeg har ellers brugt Fling i årevis, men Brow Perfector kan lige det mere. Udover at farven er perfekt til mig, så er den baseret på en hård voks, som lige holder brynene lidt fast, samtidig med at de bliver tegnet op. Den har fået en del kritik på andre skønhedsblogs for at være så hård i konsistensen, men det er netop det, der gør det til en favorit hos mig. Det gør, at den dels holder fast på mine bryn i stedet for at blot tegne den op, og dels ikke forsvinder så hurtigt som for eksempel MAC Fling, som jeg kan bruge op meget hurtigt.

Jeg bruger den lyseste farve, Salzbourg.

NARS Brow Perfector koster …. og kan købes i Sephora. Du kan også købe den online hos bland andet HQhair.com.

Maybelline BROWdrama Sculpting Brow Mascara
Den nye BROWdrama fra Maybelline har en kugleformet mascarabørste, der mest af alt får mig til at tænke på en morgenstjerne fra middelalderen. Men i modsætning til traditionelle aflange mascarabørster så kan jeg finde ud af at bruge den.

Jeg har prøvet mange farvede brynmascara og alle med en betydelig risiko for farve i både panden og klumper i brynene. Ikke fordi det er dårlige produkter, for mange kan finde ud af at bruge dem. Jeg kan bare ikke.

Men den runde morgenstjerne-børste fra Maybelline er helt anderledes at bruge, med det resultat at jeg kan få lagt et lag farvet gel på samtlige bryn og ingen andre steder uden hverken klumper eller uregelmæssigheder. Den er helt perfekt.

Jeg bruger den i medium brown.

Maybelline Browdrama koster 80 kroner i blandt andet Matas. Du kan købe den online hos Nelly.

MAC Omega Eye Shadow
Den rigtige brynfarve kan sagtens gemme sig i form af en mat øjenskygge. Sådan en er MACs øjenskygge Omega for mig. Den har den perfekte, kolde, matte, lysebrune farve.

Der er nogen speciel grund til at vælge en særlig øjenbrynsfarve i pudderform i stedet for en øjenskygge, det ene er lige så godt som det andet, bare farven er rigtig.

Hvis jeg bruger Omega, som selvfølgelig kun giver farve og ikke holder brynene på plads, så bruger jeg gerne en klar øjenbrynsgelé som for eksempel denne fra The Body Shop (som jeg også bruger ofte alene). Jeg har aldrig oplevet nogen kvalitetsforskel fra mærke til mærke på denne type transparente gels.

MACs øjenskygger koster 150 kroner stykket hos blandt andet Magasin. På billedet er det en pro pan refill, jeg har, som jeg normalt har i mine paletter. Refills koster 100 kroner stykket og kræver en palette til. Du kan kun købe dem i Magasin på Kgs. Nytorv og i Århus eller på MACs egen webshop.

Hvad bruger du til dine øjenbryn?

 

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
14 kommentarer
Liselotte

Det seneste jeg har fundet, og det hidtil bedste er Aqua Brow i 10 fra Make Up For Ever.
Det er et produkt, hvor jeg kan nøjes med at farve hårene og det holder også på dem. Kommer i en lille tube og kræver en stiv skråpensel.

Charlotte Louise

Det her lyder sikkert lidt mærkeligt, men jeg bruger faktisk Maybellines Color Tattoo cremeøjenskygge til min øjenbryn, den grå/brune farve derfra. Så bruger jeg en gammel, ren mascarabørste, som jeg lige hurtigt dupper i den og bruger til at rede det ud 🙂
Men jeg er ikke helt sikker på at det er 100% den rigtige farve. Overvejer at smutte i MAC eller noget for at få lidt hjælp 🙂
Og så bruger jeg en øjenbrynsgel fra elf.

Helene Randløv

Hej Charlotte
Det lyder overhovedet ikke mærkeligt. Tværtimod lyder det meget fornuftigt, farven er genial til bryn. Det er den helt rigtige gråbrune nuance.
Kh. Helene

nimue

Det gør jeg også – permanent taupe hedder farven. Den er perfekt, hvis jeg har brug for lidt mere farve. Kræver for mit vedkommende sort mascara til. I hverdagen har jeg en øjenbrynsblyant fra maxfactor (skal snart skiftes ud og vil nok prøve en anden) og/eller gelen fra the body shop.

Katja Moikjær

Den er også en virkelig fin øjenskygge. Jeg prøver den da lige på brynene næste gang også

Lullumut

Jeg har netop købt den Brow Mascara fra Maybelline i London, efter at have læst om den hos Jo. Er også fan af den 🙂

Sanne

Er næsten lige skiftet til Bobby Brown i farven Rich brown! Elsker elsker elsker den:)

Karoline

Kan det passe at man ikke kan få Maybelline BROWdrama Sculpting Brow Mascara, i Matas? Kan nemlig ikke finde den på deres hjemmeside 🙂

Helene Randløv

Hej Karoline
Det kan godt være, at de ikke har fået den på endnu 🙂
Kh. Helene

Tina Kvist

Jeg er så uheldig at være hel lyshåret, og ikke have voldsom mange hår i mine bryn heller.
Så jeg får dem farvet én gang om måneden med en brun farve med lidt sort i. Det lyder voldsomt, men det holder meget bedre på farven og farven ser af en eller anden grund, mere naturlig ud til mig, end hvis det bare var brunt.
Og så former jeg lidt mine bryn med chanels øjenbrynsblyant i en mørkebrun farve. Den synes jeg holder godt, og farven passer godt til mine bryn.

Katja Moikjær

Den har jeg også kun hørt godt om 🙂
Det er en god idé at få dem farvet, jeg er bare virkelig elendig til at passe den slags aftaler

Sisse H. T. Christensen

Jeg er blond, hvilket betyder gennemsigtige bryn med få hår. Jeg farver dem derfor med permanent farve i brun fra Hanne Bang, og så supplerer jeg op med øjenbrynskittet fra MUA. Der er tre farver og en voks deri, den mellemste farve er perfekt til mig og voksen giver lige det sidste, for at holde dem på plads. 🙂

Christine

Elf’s studio eyebrow kit i farven Ash er perfekt til lyshårede!

Helene Randløv

Ja, den er rigtig fin!
Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *