Favoritter fra IsaDora

18.08.13
IsaDora Collage

IsaDora Collage

Her forleden sad jeg og ledte efter en bestemt neglelak på Nelly, og der på forsiden stod en rigtig god nyhed. Nelly har nemlig fået IsaDora på hylderne til rigtig gode priser. Dagen efter fik vi tilbud om at skrive et indlæg om Nellys nye fine webshop og for ikke at blande tingene sammen, ville jeg vente med at nævne det til i dag. IsaDora er kun blevet nævnt kort i et par looks og i en enkelt fredagsfavorit, men jeg har mange favoritter fra dette gode mærke, som vi desværre ikke havde adgang til i flere år. Det har vi heldigvis nu, og hvis du endnu ikke har prøvet nogle af produkterne fra IsaDora, så synes jeg bestemt, at du skal give nogle af mine favoritter en chance.

1. Eyephoria i farven Chrome
Lidt glitter er godt, meget glitter er meget godt! Min kærlighed til glitter synes aldrig at blive mindre. Denne type øjenskygge er fabelagtig til lige at give øjenmakeuppen det sidste touch. Chrome er en super anvendelig farve, fordi den kan mikses og matches med de fleste andre farver. Som highlight midt på øjenlåget til et ellers mørkt look er den meget smuk. Eyephoria skyggerne er virkelig holdbare og lette at have med at gøre.

2. Twist-Up Metallic Eye Pen i farven Deep Black
Det er skægt at blande forskellige teksturer og konsistenser. En glitret base med mat øjenskygge ovenpå giver øjenskyggen et smukt skær samtidig med, at det toner den glitrede base lidt ned. Twist-Up Metallic Eye Pen overraskede mig virkelig positivt, og jeg har været fan af de gode og holdbare eyelinere lige siden. De er lette at tone ud, men man skal have lidt fart på, for når de sidder der… så bliver de altså siddende.

3. Perfect Contour Eyeliner i farven Royal Blue
I firserne havde både eyeliner, øjenskygge og mascara denne farve, og selv om jeg ikke går all in længere, er jeg stadig virkelig glad for de blå farver. Denne eyeliner bliver brugt flittigt til at give diverse blå øjenskygger lidt mere liv. Blå er som regel god til både grønne og brune øjne, har du blå øjne, skal du lige kigge dig selv grundigt i øjnene og vurdere om det går.

4. Eye Shadow Quartet i farven Paradox
Der er mere eller mindre perlemor i alle fire skygger og selvom jeg er stor fan af matte skygger, så er jeg bestemt også glad for perlemor. Den ene af skyggerne i paletten er ekstra glitret og den er perfekt til at lave effekter med, enten midt på øjenlåget som jeg nævnte ovenfor, men den er også rigtig fin alene eller som liner. Se det lørdagslook, hvor jeg brugte paletten her.

5. Multi Vitamin Gloss i farven Pomegranate
Der skal ikke herske tvivl om, at jeg elsker læbestift, men gloss er bare lettere at touche op, når man er på farten. Farverne er transparente, men meget fine og sarte. Den er ikke fedtet på den klistrede måde, men den er fantastisk til de dage, hvor læberne er tørre og slidte. Resultatet er bløde velfugtede læber, så hvis du skal ud om aftenen og har en travl dag foran dig, kan du med fordel vælge en Multi Vitamin Gloss.

6. Eyebrow Lifter- Highlighting Pen i farven Pink
Da jeg modtog denne highlighter, kiggede jeg på den og tænkte, at den da havde en helt tosset farve. Den er lyserød og det plejer ikke at være en særlig god farve til mig. En smule rødt i et produkt, kan gøre mig mere eller mindre pink i ansigtet, så jeg turde nærmest ikke prøve den. Men jeg tog helt fejl, og det indrømmer jeg gerne, for den lille tykke blyant har ligget i makeup tasken lige siden.

7. Wonder Nail Wide Brush i farven Papagayo Blue
Det hele startede med Danish Beauty Award sidste år, min kjole havde en heftig lilla farve, og uanset hvilken af mine neglelakker jeg prøvede, så det galt ud. Men IsaDora reddede mig, for Papagayo Blue matchede kjolen helt perfekt. Siden er der kommet flere af de fine farver i samlingen, du kan se nogle af dem i de forskellige indlæg, jeg har skrevet om neglelakker her.

8. Cream Mousse Eye Shadow i farven Champagne
En fredagsfavorit af ældre dato, men ikke mindre favorit af den grund. Den er rigtig god som base, og holder fint resten af øjenmakeuppen på plads. De Cream Mousse Eye Shadows, jeg har prøvet, indeholder en del perlemor, og derfor bruger jeg dem primært som base. Men de kan selvfølgelig sagtens bruges alene.

9. Perfect Lipliner i farven Ruby Red
Gode liplinere er bløde og cremede. De kan bruges alene, uden læberne tørrer fuldstændig ind og under læbestifter og lipgloss som base for en langt bedre holdbarhed. De holder læbestiften eller lipglossen på plads, så farven ikke vandrer ud i linjerne omkring munden eller i mundvigene. Alt det kan Perfect Lipliner, og så kan du endda finde dem i rigtig mange fine farver.

10. Perfect Matt Lipstick i farven Femme Fatale
Fløjlsmatte læber ser utrolig smukke ud, og jeg elsker den fantastiske holdbarhed af de matte læbestifter. Pigmenteringen er helt i top, uden at man føler, at læberne er ved at vende vrangen ud på sig selv af tørhed. Du kan se, hvordan formlen ser ud på læberne i mit Lørdagslook: Paradox, hvor jeg også bruger ovennævnte palette.

Husk at du resten af denne søndag får 10 procent på alle varer på Nelly.com med Rabatkoden BLOGGERSDELIGHT.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *