Spritnyt Nelly.com: Dåsefavoritter med rabatkode

16.08.13
Vores favoritter til Nelly rabatkode

Vores favoritter til Nelly rabatkodeSponsoreret indlæg

Nelly har redesignet deres side. Selvom den selvfølgelig kan hoste lidt her i opstarten, så skal vi være de første til at byde det varmt velkommen. Nu kan man nemlig overskue, hvilke hvert enkelt makeupprodukt findes i, og der er kommet en scroll down vælger, så man kan vælge mellem dem, i stedet for at skulle trawle siden igennem og prøve at finde navnet på farven mærkelige steder.

Derudover er der kommet en masse nye produkter til, og man kan virkelig mærke nu på produktudvalget, at det er et svensk site – på den gode måde!

For at skyde den redesignede side har Nelly lavet rabatkoden BLOGGERSDELIGHT, der giver 10 procent på ALT.

Vi har udvalgt vores favoritter

1. Som Helene netop har skrevet om, så kan en svamp til din foundation være netop det værktøj, der skal til for at gøre din foundation perfekt. Denne har en god form – og fin farve.

2. Nelly har fået Make Up Store – og rigtig meget af det endda. For første gang har vi nu en reel mulighed for at købe dette svenske brand online, der ellers lever en stadig mere usynlig tilværelse i storkøbenhavnske storcentre. Det er synd, for det er nogle fabelagtige produkter. Blandt andet en gammel dåsefavorit af en concealer og corrector, som er perfekt til at dække blandt andet mørke rande. Cover All Mix koster 249 kroner.

3. Vi har skrevet meget om Wet n Wild Fergie kollektionen, og mere vil blive skrevet, for det er nogle fantastiske produkter. Læs Helenes omtale af øjenskyggerpaletterne her og udnyt rabatkoden nu på Maldives Sky til 75 kroner.

4. Rock n’ Roll neglelakken fra samme kollektion er noget nær den fineste neglelak, jeg nogensinde har ejet (hvilket ikke siger så lidt). Det er ikke nogen overdrivelse, det er støvet gråt glimmer med tekstur og større stykker…. Ahhhh se den selv her i vores tidligere fredagsfavorit. Prisen er 59 kroner på Nelly.

5. Igen et Wet n’ Wild produkt fra Fergie-kollektionen: Take On The Day Eyeshadow Primer er den mest effektive øjenskyggeprimer, jeg har prøvet – på godt og ondt. Den kan få øjenskygge til at sidde fast. Læs anmeldelsen her. Prisen er 65 kroner.

6. Nelly er også vores faste shop, når det kommer til China Glaze, der ellers kan være svært at få fat i. Der er tre lakker online fra den superfine Sunsational kollektion. Dette er That’s Shore til 85 kroner.

7. Batiste tørshampoo XXL Volume – er bestemt ikke for dig med mørkt hår, men derimod for mig med tyndt og fedtet hår. 65 kr.

8. Og når man nu er i gang med at shoppe, så er det en god idé at lægge Helenes yndlingsneglelakfjerner fra Sally Hansen i kurven, når den kun koster 35 kroner.

Lidt om priserne på Nelly
Nelly er en svensk webshop, og derfor kan priserne være lidt forvirrende. Nogle gange er de højere end de danske, mange gange er de billigere. Og rigtig mange gange kan man ikke sammenligne, for man har muligheden for at købe varer, som ikke kan købes i danske butikker. Mit bedste råd er at bare se sig for, når man lægger noget i kurven.

Rabatkoden BLOGGERSDELIGHT giver 10 procent på ALT til og med søndag på Nelly.com.

Fragt koster 45 kroner, men er gratis over 500 kroner.

Mon ikke mine modeblog-kolleger, nok skal give inspiration til shopping i de andre afdelinger?

Sponsoreret indlæg

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
2 kommentarer
Chanie

Den corrector gad jeg godt have fingrene i! 🙂

Pudderdåse Katja

Den er også fantastisk. Det er faktisk den første corrector jeg fik <3 (Bare rolig – det er ikke den samme, jeg har endnu ; )

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *