En Pudderdåses indkøbsseddel

12.10.12
En pudderdåses favoritprodukter

En pudderdåses favoritprodukter

Selvom man har en kommode fyldt med produkter, man skal have prøvet, så er der enkelte favoritter, man ikke kan undvære. Og som man ikke kan undvære så meget, at man som Pudderdåse går ud og køber dem, når man løber tør, selvom man har førnævnte kommodefuld. Her er hvad jeg er løbet tør for OG har købt igen i denne måned.

A-Derma Exomega creme
Fordi det er den bedste til både ansigt, krop, mig selv, mand og det børneeksemplagede barn. Læs hele anmeldelsen her.

Matas Fod og Hælkur
Fordi det er den bedste og mest effektive kur, der findes mod hård hud på fødderne – uden sammenligning. Jeg har fået kureret et helt liv med hård hud efter jeg er stoppet HELT med fodfil og nøjes med denne. Læs hele anmeldelsen her.

MAC Pro Longwear Lipcreme i Perpetual Flame
Jeg har en skuffefuld af verdens bedste læbestifter, og da min yndlings Perpetual Flame blev væk kunne jeg alligevel aldrig finde en læbestift at tage på. Fordi jeg hver dag sad og stirrede ulykkelig ned i skuffen efter Perpetual Flame, som bare blev ved med at være væk. Så nu er der en ny på plads, og jeg er færdig med at panikke. Læs hvorfor her.

Clearasil Vitamins & Extracts Cleansing Wipes
Disse ledte jeg godt nok længe efter, da jeg løb tør. For Matas har desværre ikke taget dem sammen med resten af Clearasil, så du skal i Føtex eller Bilka. Og det skal du, for de er de bedste. 

A-Derma Exomega vaskeolie
Min hud er tør som en kiks, og en god vaskeolie er en af de bedste ting, jeg har gjort for mig selv. Der er mange gode, men min favorit er A-Derma Exomega.

Her kan du købe det
A-Derma kan du købe på apoteket. Clearasil wipes kan du købe i Føtex og Bilka. Matas Fod og Hælkur finder du selvfølgelig i Matas. MACs læbestift kan du købe på MACs webshop og hos Magasin.

(For en god ordens skyld skal jeg sige, at nogle af produkterne har jeg snuppet gratis ud af hænderne hos gavmilde PR-folk i stedet for at betale for dem – men pointen er, at jeg havde købt dem, hvis ikke jeg havde haft den mulighed. Det her er de produkter, jeg bruger hele tiden.)

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
12 kommentarer
Line

Jeg er så småt ved at løbe tør for debubals shower oil og skal nu prøve den fra La Roche Posay 🙂 den her er vist den næste på listen!

Pudderdåse Helene

Den elsker jeg, men jeg kan ikke sammenligne, for jeg har endnu ikke prøvet Decubal 🙂
Kh. Helene

Baysen

Jeg kan heller ikke undvære min Exomega Creme – har så sart hud i nakken, og den er det eneste der kan holde det nede. Jeg køber den igen og igen, og panikker, når den begynder “at prutte”, og jeg mærke, at enden er nær.
Jeg er desværre lige løbet tør, men kassen er lidt slunken pt, så jeg må klare mig med andre midler indtil d. 1. SUK, hvor er der bare længe til!! 🙁

Pudderdåse Helene

Hej Baysen
Det er jo katastrofalt…tro mig, jeg forstår det udmærket. Selvom jeg har så mange cremer, at jeg ikke kommer til at mangle de næste par år, er det stadig Exomega, som bliver brugt mest trofast <3
Kh. Helene

Katinka

Jeg er så enig i at Matas fod og hælkur er den bedste!
Da jeg havde prøvet alt andet, valgte jeg at give gode gamle Matas en chance med denne kur henover natten, og vupti- så var der sket mirakler!
Godt at I viser jeres egne favoritter 🙂

Pudderdåse Helene

Jeg elsker den kur, jeg bruger den også på hænderne om natten <3
Kh. Helene

Mette T

Jeg har også overgivet mig til Matas hælkuren. Jeg har også prøvet et hav af fod-cremer – uden den store succes… Men den fra Matas, den virker, og så er den ikke særlig dyr!

Pudderdåse Katja

Dejligt Mette. Og jeg er selvfølgelig helt enig 🙂

Signe

Jeg er også total Aderma-konvertit, det er så dejligt at se de ting få lidt god omtale her på bloggen, det er jo ikke ligefrem verdens mest markedsførte mærke.
En helt anden ting: Skal I ikke anmelde noget Korres makeup nu hvor der er kommet store forhandlere (Sephora, måske andre?). Jeg er pjattet med deres læbeprodukter og mascara og tænker, om I måske ikke med jeres gode PR-kontakter kunne få fat i nogle sager at anmelde? Tænker især på øjenskygger og eyelinere og den slags. Bare en idé til stakken…

Pudderdåse Helene

Hej Signe
Det har vi skam gjort for lææææænge siden 🙂
Se her:
https://pudderdaaserne.dk/2010/11/16/korres-suver%C3%A6n-makeup/
Kh. Helene

Rox

Kan A-Derma bruges til kombineret hud?
Jeg har en fedtet t-zone og lille smule tørre kinder. Desværre bliver min hud nemt irriteret og sart, specielt om vinteren.

Pudderdåse Katja

Det kan den godt. Deres lotion er fx ikke ret fedtet, der er en mere fedtet creme og en fedtcreme, alt efter behov. Og så er det altid et godt tip at nøjes med at smøre creme der, hvor man behøver det. Hvis du har knastørre kinder og fedtet næse, så brug en god fed creme på kinderne, men ikke på næsen

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *