MAC Pro Longwear Lipcreme i Perpetual Flame

05.11.11
MAC Pro Longwear Lipcreme Perpetual Flame

Jeg er blevet spurgt, hvilken læbestift jeg har på på billedet med mine nye briller. Og det er også i virkeligheden nok den læbestift, jeg oftest får kommentarer på og spørgsmål til, hvor er fra.

Det er også en af mine absolutte yndlingslæbestifter. Det er Perpetual Flame fra MACs Pro Longwear Lipcreme linje. Og den er aldeles fantastisk.

Det er en kraftig hindbærrød, som for mange af jer vil være et godt farveboost til en fest, men som jeg heller ikke går af vejen for at tage på til hverdag, hvis jeg skal noget, der indbyder til det.

MACs Pro Longwear læbestifter er skønne. De er semi-matte, dækkende, pigmenterede og holder rigtig godt. MAC lover med Pro Longwear Lipcreme en læbestift, der holder i op til 12 timer og ikke smitter af.

Det er absolut at love alt for meget, den holder ikke noget i nærheden på mig, og den smitter også af (dog ikke så meget som standard læbestift), men det ER en rigtig god læbestift, der holder længere end gennemsnittet.

Her kan du købe det
MAC Pro Longwear Lipcreme koster 170 kroner og kan købes i Magasin og Salling Aalborg. Du kan også købe Lipcreme på Magasins webshop, men de har den desværre ikke i Pertual Flame.

MAC Pro Longwear Lipcreme Perpetual Flame

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
5 kommentarer
Liselotte

Katja,
Vil du fortælle Helene fra mig, at jeg har fundet en lipgloss, som jeg faktisk ikke er allergisk overfor. Jeg har vist på et tidspunkt sat hende på lidt af en udredningsopgave i den forbindelse;-)
Den hedder “Poetic” og er fra Youngblood. Der er lidt rødt i farven, den sidder pænt, klistrer ikke og får ikke læberne til at bløde – stor ting:-)

Pudderdåse Helene

Hej Liselotte!
Det er vel nok dejligt at høre! Jeg er stadig ved at gennemgå læbestifter, men som du allerede selv ved er det lidt af en jungle. Jeg har skimmet ingredienslisten på de nye Pro Longwear linere. De indeholder vist ingen spor af nødder og så er de knald gode. Kan du ikke teste i Maga en dag? Jeg vil virkelig gerne høre mere om din reaktion.
Mvh. Helene

Liselotte

“Pro Longwear linere” er en læbeblyantsting? Eller er det den som Katja har på ovenfor?
Når jeg ved, hvad det er, skal jeg nok smutte forbi og teste:-)
Lige nu har jeg udvidet min egen undersøgelse med en mere hindbærrød lipgloss fra Youngblood. Den var i Magasin til halv pris, en god testpris:-)
Og lige en ting til, du er så sød. Det er fantastisk at have din hjælp med at lede!

Pudderdåse Helene

Nej, det er ikke den Katja har på.
Det er en læbeblyant og det korrekte navn er “Pro Longwear Lip Pencil”, der er nogle rigtig fine farver i mellem 😀
Og tak! Jeg får jo helt ondt i maven af, at du skal gå rundt med blødende læber, gys! Håber sådan at du (/vi sammen) kan finde frem til noget, som virker for dig.
Mange knus
Helene

Liselotte

Den smutter jeg ind og prøver i løbet af den kommende uge.
Det interessante er, at selvom der ikke er nøddeolie i, så kan det med blodet ske alligevel. Derfor må synderen (til de blødende læber) være det røde farvestof og dem er der jo forskellige udgaver af.
Klassikeren E120 (Carminer) lavede jeg en test af i går – jeg spiste nogle Heibergs solbær/lakridsbolsjer, der indeholder E120. Det er jeg så stadig rigtig allergisk overfor, dog ikke på anafylaktisk chok niveau, mere store røde udslæt i ansigtet. Så hvis jeg kan finde ud af, hvad E120 hedder i makeup termer – og dets fætre og kusiner, dvs. stoffer der ligner i opbygning, vil jeg være godt hjulpet.
Shiseido bruger en rød farve, der ikke er god (måske en fætter til E120), mens Youngblood bruger en, der åbenbart er ok (i hvert fald i den ovenstående lipgloss). Hvis jeg havde været klog, havde jeg beholdt æsken fra læbeblyanten fra Shiseido. Men jeg må kunne tage den fra Youngblood med i Matas en dag og få lov til at kigge på æsken til den fra Shiseido.
Ovenstående betyder ikke, at der så godt må være nøddeolie i, her er vi ovre i de grimme allergianfald – blod er en ting, et anafylaktisk chok er noget mere negativt.
Det er en jungle, men det kan give resultater, der pynter voldsomt, så jeg giver ikke op:-)

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *