Vind de nye Max Factor foundation og mascara

17.09.12
Max Factor Facefinity og Eye Brightening Mascara

Max Factor Facefinity og Eye Brightening Mascara

Sponsoreret indlæg

Kan I huske mit indlæg om de nye Max Factor produkter? Nemlig min nye absolutte yndlingsfoundation og de farvede mascara, som er tilpasset tre forskellige øjenfarver?

Nu kan du vinde Max Factor Facefinity Foundation og Eye Brightening Mascara. Alt hvad du skal gøre er at skrive her i kommentarfeltet, hvorfor netop du skal finde. Vi vælger en vinder på torsdag.

Husk også at like Max Factors nye danske Facebook-side.

Sponsoreret indlæg

 

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
196 kommentarer
Camilla A.

Fordi jeg efter flere års sygdom endelig begynder at føle en smule overskud, til at bevæge mig tilbage til mit gode gamle jeg – dejligt! En pæn makeup gør bare, jeg føler mig bedre tilpas:-)
(At systemet så også er sådan, at man ender op med en kontanthjælp, gør sgu’tte sit til at erhverve sig nye produkter, øv:-/)

Anna

Ja – altså, jeg er bruger ikke andet en en normal mascara til dagligdag. Jeg er ikke den store makeup-forbruger, og jeg har aldrig fundet mig en lækker foundation. Jeg kunne vikrleig godt bruge en, da min hud ikke har det særlig godt for tiden, og da jeg virkelig drømmer om en lækker hud, der ser sund og ren ud. Mascaren skal jeg vinde, fordi det er en anden farve, end det jeg altid bruger. Jeg har brug for lidt forandring, ellers bliver det så kedeligt, hvis man bruger det samme hver dag. Jeg føler mig lidt uinspireret på makeup-fronten, men disse produkter ville seriøst være lækre at eje! Håber selvfølgelig at jeg vinder! Knus

Jan K.

Jeg kender en der trænger til forkælelse og hjertevarme her i efterårs kulden ;o)

Kirstine t

Har hørt så meget om den mascara så kunne rigtig godt tænke mig at vinde den. Og mangler en rigtig god foundation så det kunne være fedt.

Isabel M

jeg er har uren hud og kedelige øjne, men den foundation og mascara kommer jeg til at se smække lækker ud i en fart. og derfor skal jeg vinde!

Din kommentar