Eau Thermale Avène PhysioLift

01.09.16
Avène PhysioLift

Avène PhysioLift

Sponsoreret indlæg

Hvornår mon jeg lærer det? Helt ærlig… Man skulle tro, at én, der har blogget i over seks år, efterhånden havde lært det… Men nej, jeg er simpelthen så irriteret på mig selv, fordi jeg ikke kan fremvise billeder fra før, som sammenligning med nu efter jeg har testet Avène PhysioLift i næsten tre uger. Det er især bekymringsrynken i panden, der er sket noget med, men også min soverynke langs næsen fremstår langt mere utydelig. Det er ellers ikke småting, jeg efterhånden har testet lige netop de to steder, og det er selvfølgelig også der, forklaringen til den manglende billeddokumentation skal findes, på et tidspunkt bliver man nemlig ret træt af at sidde og nærstudere billeder af sig selv… Og stadig ikke finde den store forskel.

Et værdigt alternativ
Egentlig har rynker og alder hverken betydet eller påvirket mig ret meget, men jeg må erkende, at tankerne om og følelsen af, at kroppen og huden bliver ældre, er begyndt at rumstere lidt i baghovedet, i takt med at tallet på fødselsdagskortene bliver højere, og spejlet bliver mindre og mindre tilgivende…
For nogle år siden testede jeg mest for sjov både botulinum toxin i panden og filler i mundvigene, og med ét forstod jeg, hvordan man kun kan have øje for, hvor man kan gøre noget næste gang. Det forskrækkede mig virkelig, at jeg, der ellers havde været fuldstændig uforstående overfor dem, der får fyldt på både her og der, nu stod og overvejede, hvor der skulle stikkes næste gang…
Personligt har jeg ingen problemer med, at man vælger kniv eller nål i kampen mod alderen, men indtil videre foretrækker jeg selv god fugt og effektive ingredienser i mine cremer. Og det har jeg fundet i Avène PhysioLift.

Lidt om størrelsen…
Har du nogensinde stået med en creme, der på papiret lyder helt fantastisk, men du synes mest, at den er ubehagelig og fedtet? Selvom alle og enhver ved, at hyaluronsyre er en af de ingredienser, der sørger for at fugte i dybden og derfor er værd at gå efter… så bliver mange overraskede og ligefrem afskrækkede af konsistensen på nogle af de sera og cremer, der indeholder store mængder af den effektive ingrediens. Årsagen til dette er, at hyaluronsyre består af store molekyler. Det har Avène ændret på i PhysioLift. Faktisk har de pillet ved størrelsen af tre velkendte ingredienser:

  • Hyaluronsyre mono-oligomerer er 120 kDa, som Avènes egen forskning har fundet frem til er optimal i forhold til at kunne trænge ind i dermis.
  • Retinaldehyd (A-vitamin) er 284 Da. A-vitaminsyre kender vi primært fra lægemidler. Det er den mest aktive form for A-vitamin, men også den med flest bivirkninger. Retinaldehyd har de samme fremragende effekter, men uden de voldsomme bivirkninger.
    Bag Retinaldehyd har solid dokumentation for at have en effekt på nær sagt alle hudproblemer lige fra akne til rynker. Det virker på solskader, på rynker, på hyperpigmentering, akne-ar, på akne… listen er lang!
  • Ascofilline (alger) er 10 kDa. Ascofilline er et ekstrakt af buletang, som øger indholdet af collagen i huden.

Formuleringerne med lidt forskellige koncentrationer af de tre effektiviserede ingredienser skulle altså øge hudens fasthed, genopbygge kollagen og sparke hudens egen dannelse af hyaluronsyre i gang, så huden bliver fyldt ud, fugtet indefra og får øget glød. De to dagcremer indeholder dog ikke retinaldehyd.

Avène PhysioLift

PhysioLift

Det kan udmærket være, at det er trættende at læse vores evige anprisninger af Pierre Fabre, firmaet bag Avènes geniale emballage, men jeg bliver aldrig træt af at trykke på de fine lufttætte pumper eller de helt sterile tuber. Tænk hvis alle værnede om ingredienserne, effektiviteten og den færdige formulering på den måde…  <3

PhysioLift serien består af fem produkter:

Du finder Avène PhysioLift på Apoteket og online på Avène.dk, der henviser til de to online apoteker webapoteket.dk og apotekeren.dk. Priserne er meget rimelige og ligger mellem 199.50 og 239,50 kroner.  Følg også Avène på Instagram, hvor du kan deltage i en spændende konkurrence.

Sponsoreret indlæg skrevet i samarbejde med Avène

 

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
25 kommentarer
Heidi

Hej Helene
Jeg er gået fra de bedste mærker til avenue, af alle de årsager som du selv har skrevet om og jeg er meget glad for mange af deres produkter, jeg har brugt eluage i mange år, så nu kommer spørgsmålet, er der mere af de kære ingredienser som holder rynkerne i ave i de nye produkter, i serien her, er det værd at skifte over, jeg vil lige have din vurdering med?

Helene Randløv

Kære Heidi
Så godt har jeg ikke styr på Eluage, men umiddelbart vil jeg mene at den virker bedre. På grund af de nye ingredienser.
Kh. Helene

Laura

Hej! Jeg ved dette er et gammelt indlæg men jeg har sådan ledt efter filleren men kan ikke finde den nogen steder, har i nogle ide om de har droppet produktet? og evt et produkt med tilsvarende virkning? Tusinde tak!

Helene Randløv

Hej Laura
Det ved jeg desværre ikke, har du kontaktet Avène? Følger du et af de links i indlægget, er der en kontakt formular i bunden.
Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *