Pudderdåsernes 2-års fødselsdag: Vind vores yndlingsprodukter

14.05.12

Stakkels Louiseh.dk forsøgte at tage et seriøst billede af dåserne

Jeg kan lige så godt sige det med det samme. Det her bliver sentimentalt og klistret, og undskyld på forhånd. Men at se tilbage på de sidste to år sammen med Helene og sammen med jer er meget stort. Det har for det første (og allervigtigst) bare været helt utrolig sjovt og givende. Helene og jeg har fået et ret specielt forhold, som nok er de færreste forundt, så jeg har ikke bare fået en succesfuld blog, jeg har fået en virkelig kær veninde for livet.

Derudover føler vi jo også, at vi ikke bare har fået virkelig mange, mange læsere, men også en slags online-venner, selvom vi ikke kan se jer (men I kan se os, det er snyd!). For det I giver os, tror jeg betyder mere for os, end I er klar over.

Fra 1.800 besøg til 54.000
Vi startede for to år siden med 1.800 besøg den første måned på vores gode vens server i hans kosteskab. For et år siden skrev jeg, at vi havde haft 19.000 besøg. I sidste måned havde vi 54.000 besøg (heraf 24.000 unikke). Det kan man godt blive lidt forpustet over.

Det er selvfølgelig helt og alene jeres fortjeneste, og derfor vil vi i stil med sidste år holde en ganske særlig konkurrence. Den er IKKE sponsoreret. Den er købt og betalt af egen lomme. Så vi kan give jer de produkter, der er vores yndlings.

Fødselsdagkonkurrence
Vi talte meget om, hvilken slags konkurrence vi skulle lave, men blev ret hurtigt enige om at denne gang er præmien en pakke med vores absolutte yndlingsprodukter. Det er dem, vi selv bruger allermest og har brugt længst. Du finder dem i vores egne skuffer, og de er valgt med stor omhu ud fra devicen at det skulle være vores top-favoritter og produkter, vi selv bruger hele tiden. Så en vinder kan vinde:

A-Derma Exomega Creme
Gosh Velvet Touch Eyeliner i sort
MAC 219 pensel
Nars Night Porter øjenskygge
Too Faced Shadow Insurance
Matas Fod- og Hælkur
TRESemmé tørshampoo

Det er en munter blanding af dyre og billige produkter, og det er helt bevidst. For sådan ser vores eget toiletskab også ud. Og nej, jeg skriver ikke værdi eller pris på, for det betyder ikke noget i dag.

Alt hvad du skal gøre for at være med er at lægge en fødselsdagshilsen til os i kommentarfeltet. Vi lukker konkurrencen onsdag kl. 20. Og vi trækker lod, så det bliver helt uvildigt.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
579 kommentarer
maibritt jeppesen

Stort tillykke med de 2 år. Tusind tak for en dejlig blog med holdning og masser af gode tips

Linea

Mange gange tillykke med bloggens fødselsdag! 🙂 Dejligt for alle os læsere at have haft jeres gode råd at følge i de foregående to år 🙂

Pernille

Tillykke med det – nyder at læse med på jeres blog, og følger gerne med igen, de næste 2 år.

Pernille Ry Henriksen

Årh altså hvor er dét vildt! Er selv fast læser på bloglovin’ og i er nok en af de vigtigste blogge jeg følger.
Så kæmpe stort tillykke med jeres 2 år, may there be many more to come 😀 (please, har brug for jeres blog!)
Knus og kram fra Pernille

Louise

Tillykke med de 2 år! Tak for al jeres gennemresearchede og personlige råd! Det er derfor man bliver ved med at vende tilbage! Specielt når I og andre bloggeres insisterende ros af A-Derma er skyld i at min besværlige hud aldrig har haft det bedre. Specielt i ansigtet 😀 Yay!

Charlotte K

Tillykke 😀

IM

Kæmpe stort Tillykke med jubilæet! Håber der er mange gode endnu år jeg kan følge jer 🙂

Assia Syed

Tillykke med de to år og tak for en fantastisk blog. Masser af inspiration og gode tips – dét kan vi li’ :)!

betinalerche

Stort tillykke med de 2 år!
Jeg vil gerne benytte lejligheden til at sige tak for en skøn blog! Jeg har svært ved at finde inspiration til makeup, men det får jeg altså hos jer. Jeg håber at I har lyst til at fortsætte mange år endnu, jeg vil i hvert fald blive ved med at kigge med 🙂
Kh!

Laurie

Hvor er I bare gode.. godt gået, I to!!

Din kommentar