Pudderdåsernes 2-års fødselsdag: Vind vores yndlingsprodukter

14.05.12

Stakkels Louiseh.dk forsøgte at tage et seriøst billede af dåserne

Jeg kan lige så godt sige det med det samme. Det her bliver sentimentalt og klistret, og undskyld på forhånd. Men at se tilbage på de sidste to år sammen med Helene og sammen med jer er meget stort. Det har for det første (og allervigtigst) bare været helt utrolig sjovt og givende. Helene og jeg har fået et ret specielt forhold, som nok er de færreste forundt, så jeg har ikke bare fået en succesfuld blog, jeg har fået en virkelig kær veninde for livet.

Derudover føler vi jo også, at vi ikke bare har fået virkelig mange, mange læsere, men også en slags online-venner, selvom vi ikke kan se jer (men I kan se os, det er snyd!). For det I giver os, tror jeg betyder mere for os, end I er klar over.

Fra 1.800 besøg til 54.000
Vi startede for to år siden med 1.800 besøg den første måned på vores gode vens server i hans kosteskab. For et år siden skrev jeg, at vi havde haft 19.000 besøg. I sidste måned havde vi 54.000 besøg (heraf 24.000 unikke). Det kan man godt blive lidt forpustet over.

Det er selvfølgelig helt og alene jeres fortjeneste, og derfor vil vi i stil med sidste år holde en ganske særlig konkurrence. Den er IKKE sponsoreret. Den er købt og betalt af egen lomme. Så vi kan give jer de produkter, der er vores yndlings.

Fødselsdagkonkurrence
Vi talte meget om, hvilken slags konkurrence vi skulle lave, men blev ret hurtigt enige om at denne gang er præmien en pakke med vores absolutte yndlingsprodukter. Det er dem, vi selv bruger allermest og har brugt længst. Du finder dem i vores egne skuffer, og de er valgt med stor omhu ud fra devicen at det skulle være vores top-favoritter og produkter, vi selv bruger hele tiden. Så en vinder kan vinde:

A-Derma Exomega Creme
Gosh Velvet Touch Eyeliner i sort
MAC 219 pensel
Nars Night Porter øjenskygge
Too Faced Shadow Insurance
Matas Fod- og Hælkur
TRESemmé tørshampoo

Det er en munter blanding af dyre og billige produkter, og det er helt bevidst. For sådan ser vores eget toiletskab også ud. Og nej, jeg skriver ikke værdi eller pris på, for det betyder ikke noget i dag.

Alt hvad du skal gøre for at være med er at lægge en fødselsdagshilsen til os i kommentarfeltet. Vi lukker konkurrencen onsdag kl. 20. Og vi trækker lod, så det bliver helt uvildigt.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
579 kommentarer
Louise

Mange gange tillykke med fødselsdagen!
Tænk at I kun har været her i to år! -Jeg kan slet ikke huske, hvornår jeg sidst har købt et beauty produkt uden et smut forbi jeres søgefelt først.
1000 tak for alle de gode råd, tips og tricks! -Keep them comming 🙂

Lene Haumann Jensen

STORT TILLYKKE
Ihhh…. håber bestemt på held og forkælelse…. synes jeg trænger til begge dele <3

Heidi

Tillykke – wow har det gået 2 år allerede.

Mette T

Tillykke med de 2 år – godt klaret! 🙂

Mai+H.

Tusinde gange tillykke til mine absolut yndlings-skønhedsbloggere!
Tro mig, det er ikke tom smiger når jeg fortæller at jeg rådfører mig med jeres blog før jeg køber nyt dullegrej 😉

ida

TILLYKKE med bloggens 2 års fødselsdag, og TILLYKKE med jeres venskab, der er vokset sammen med den! I fortjener hver og én af de læserbesøg og søde kommentarer, der kommer jeres vej. I gør et enormt stort arbejde, hvilket kan mærkes, og det jeg nyder at læse jeres indlæg og blive klogere på skønhedsjunglen.
Endnu engang stort tillykke!
/ Ida

Camilla Holm Hansen

Tillykke med fødselsdagen! Jeg tjekker jeres blog en gang i mellem og det er nogle skønne indlæg i kommer med! 🙂

Monica Emmanuel Kristoffersen

Tillykke

Rikke

Tillykke skønne kvinder…I er ynglings!

Tina

Tillykke med fødselsdagen – er efterhånen blevet en fast læser af jeres herlige blok 🙂

Din kommentar