Pudderdåsernes 1 års fødselsdag: Vind MAC makeup

14.05.11
Buket af pæoner
Buket af pæoner
Foto: Interflora

Med fare for at blive virkelig sentimental og rørstrømsk, så skal vi i dag fejre noget, der for os er helt specielt. For et år siden så Pudderdåserne.dk dagens lys. Den 14. maj 2010 startede det, der har været et helt fantastisk år for os. Vi har haft så mange oplevelser, lært så mange mennesker at kende, oplevet så meget og fået så mange skønne læsere, at det er helt overvældende.

Vi startede efter den første måned med 1.800 besøg. Den sidste måned har vi haft over 19.000 besøg. Dette er tal fra Google Analytics. Hvis udviklingen fortsætter i samme tempo, tør vi slet ikke tænke på, hvad det kan ende med.

Det skal fejres
Det mest nærliggende er at give noget tilbage til jer, der er hele årsagen til, at dette overhovedet er muligt. Vi har snakket meget om, hvad præmien skulle være og synes, at det skulle være noget, der for alvor illustrerede os. Og man kan ikke komme uden om, at vi oftest bruger MAC, både når vi laver looks her på bloggen og privat. Desværre er det fast politik hos MAC ikke at sponsorere konkurrencer, derfor har vi valgt selv at betale denne præmie.

Reglerne er anderledes denne gang, end de plejer at være. Det, du skal gøre for at vinde, er at skrive herunder, hvorfor du skal vinde denne præmie. Katja og jeg vil læse jeres besvarelser igennem og derefter trække den, som vi synes er den rette vinder.  Konkurrencen løber til og med mandag den 16. maj klokken 12.00. Vi offentliggør vinderen af konkurrencen samme aften.

Præmien
Også denne gang er præmien nogle af de produkter I har læst om igen og igen, som vi selv bruger og gerne anbefaler. Præmien består nemlig af en Paint Pot fra MAC i farven Groundwork og en palette med fire af vores yndlings øjenskygger: Lucky Green, Shroom, Copperplate og Smut. Vi håber, at du vil glæde os ved at deltage i denne konkurrence.

Billede: Buketten er fra Interflora og kan bestilles her.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
91 kommentarer
Stine-Helene

Svær konkurrence!
Jeg tror ikke jeg kan komme med et argument, hvorfor jeg skulle fortjene mere end andre. Tror alle jeres læsere, trofaste som lejlighedslæsere kunne fortjene lidt godt i make-up tasken, kassen eller pungen. Egentlig burde det jo være os som i dagens anledning gav jer en gave for alle de helt fantastiske råd, vejledning og ikke mindst hudløs ærlige artikler som i disker op med uge efter uge. Jeg tør væde på at det ikke er et koncept der gør jeg styrtende rige (endnu), ildsjæle som jer burde belønnes.
Jeg ved ikke hvorfor jeg skulle vinde, men jeg vil rigtig gerne. Jeg tror aldrig jeg har vundet en konkurrence, det kunne da være fedt!

Pudderdåse Katja

Det synes jeg er en lige så god begrundelse som alle andre 🙂 Og tak for din søde kommentar.
Nej jeg kan godt afsløre, at vi ikke er blevet noget, der overhovedet ligner styrtende rige. Eller overhovedet tjener noget som helst vi kan bruge til noget. Jeg arbejder stadig som freelancejournalist og Helene har stadig sine nattevagter. Sådan er det 🙂

Stine-Helene

Jeg håber virkelig det kommer en dag, at i måske ligefrem er og bliver annerkendt som forgangskvinder for den type kritisk skønhedsjournalistik. Jeg tænker nogen gange når jeg ser damer i morgentv på tv2 at det er lidt synd at det ikke er en af jer. Men mon ikke det kommer.
I er jo ikke sådan at komme uden om 😉 Seinfeld blev først et hit på sin 3 sæson, der er tid !!

Sanne

Hej 🙂
Jeg er inde og kigge på jeres blog hver dag, og faktisk flere gange om dagen. Er blevet afhængig af den.
Jeg elsker at I tester produkter, og kommer med jeres HELT ærlige mening omkring dem. Derudover kan jeg godt lide, at der også er mange billige produkter imellem jeres anmeldelser, da jeg er på SU…..
Jeg har anbefalet jeres blog til min omgangskreds, for den er FANTASTISK god! 🙂

Sanne

Havde helt glemt at skrive, hvorfor jeg ska vinde 🙂
Synes jeg skal vinde for at være en trofast læser, og fordi jeg længe har ønsket mig at prøve MAC produkter, hvilket jeg ikke har, da jeg på ingen måde bor i nærheden af en MAC butik.

RikkeV

Jeg vil bare ønske jer et kæmpe stort tillykke…Jeg er sgu stolt af jer!!!
<3 Knus

Sannie

HURRA, HURRA, HURRA! I er sgu seje!
Jeg læser pudderdåserne fordi I er faglige, ærlige og nede på jorden 🙂
Jeg synes altid det er så svært at skrive, hvorfor netop jeg skal vinde en gave. Jeg tænker også, at alle fortjener lidt forkælelse engang imellem. Men grunden til at jeg særligt gerne vil vinde netop denne præmie er, at jeg længe gerne har ville prøve MAC, men ikke synes jeg har haft pengene til det. Det er faktisk sådan, at jeg ligefrem tjekker ebay for at se, om det kan støves op billigere, men så er jeg alligevel ikke så glad for at købe makeup over ebay, så indtil videre har der ikke været noget MAC til mig 🙁 Så for mig ville det være for vildt at få sådan en omgang forærende 🙂

Pudderdåse Katja

For guds skyld ikke købe MAC på Ebay med mindre du ved 100 procent at det er en seriøs forhandler! 80 procent af det på ebay er forfalskninger!
Bare lige en advarsel. Man kan købe masser af god makeup på Ebay, men med MAC skal man se sig meget godt for, der er MEGET fake.
Og tak for de pæne ord 🙂

sannie

Tak for svaret! Så kan jeg vist godt glemme det.. men nu bliver jeg helt nervøs, for jeg har faktisk lige bestilt en Deborah Lippmann neglelak over ebay (mit første skønhedsprodukt købt over ebay). Tror du også disse er fakes?

Pudderdåse Katja

Jeg har aldrig hørt om falske Deborah Lippmann og en hurtig googling viser, at ingen andre har skrevet noget om det. Det tror jeg umiddelbart ikke nej. Jeg tror, du kan være helt rolig.
Jeg ELSKER Deborah Lippmann. Hvad har du købt?

sannie

du får lige et link. Det bliver omkring 100 kr inkl forsendelse 🙂
http://stores.ebay.com/Makeup-Boutique?_trksid=p4340.l2563

sannie

gud så lige du skrev hvad og ikke hvor. Jamen det blev til en across the universe som jeg har cravet de sidste par måneder, så nu glæder jeg mig helt vildt til den kommer hjem til mig.

Pudderdåse Katja

Øj den er så fin! Jeg har selv Ruby Red Slippers som er lidt samme koncept

Naima

Grunden til jeg skal vinde er fordi vi næsten har fødselsdag samme dag! OG at jeg sidder her, super klar til at spise en masse ekstra kage KUN for de dejlige pudderdåsers skyld *host host*
Tillykke til pudderdåserne med deres første fødselsdag. Må der kommer rigtig mange af dem i fremtiden <3

Pudderdåse Helene

Mange tak Naima! Og i lige måde 🙂

Halkjær

Stort tillykke med fødselsdagen!
Jeg har, ligesom flere af de andre, rigtig svært ved at fremhæve mig selv frem for andre (som jeg jo ikke kender), i forhold til at fortjene præmien mere end dem.
I stedet vil jeg bare fortælle, hvorfor jeg er så glad for Pudderdåserne. Fordi I laver no-nonsens skønhedsjournalistik, og ikke pakker tingene ind, hverken når I er vilde med produkterne eller det modsatte.
I har gjort mig en del klogere på ingredienser i forhold til hvad der er godt og skidt for huden og for effekten af produkterne (er for eksempel stadig vild med UV-beskyttelsen til håret, hvor selve beskyttelsen kommer efter glimmeret på ingredienslisten).
Desuden suger jeg jeres makeup-tips til mig, og det som I har kostet mig i ekstra indkøb af noget der virker, har I sparet mig i fejlkøb af noget, der lyder meget smartere end det viser sig at være.
Og slutteligt har I givet mig mod på at kaste mig ud i lidt vildere farver på min (øjen-) makeup. Især efter nytårslook-konkurrencen, hvor jeg selv syntes jeg havde lagt en ret markant makeup, og så kunne jeg se på billederne at det havde jeg slet ikke. Og da jeg så så de andre looks, blev mit eget endnu kedeligere ved siden af. Så fra nu af, hvis jeg bestemmer mig for at slå mig løs, så skal det være for alvor!
Hvis det er grund nok til at jeg kan vinde den fede præmie, er det fantastisk. Ellers må I bare tage rosen til jer alligevel, og jeg må selv investere i Groundwork Paint Pot’en, som I altså har fået solgt så godt, at jeg må eje den. 🙂

Pudderdåse Helene

Tak Halkjær, det er fedt at høre at du får noget ud af at læse vores blog, det er netop det, der gør at vi har lyst til at fortsætte 🙂
I vanlig stil vil jeg ikke lægge fingrene i mellem, når jeg siger at Groundwork er et absolut must i makeuppungen 😛 fnis!!

Halkjær

…og så fik jeg i øvrigt også lige lyst til at købe en buket blomster til stuen. 🙂

Pudderdåse Helene

Ups! Jeg kan godt se, at vi meget hurtigt bliver et dyrt bekendtskab 🙂

Sarah

Først og fremmest, tillykke med fødselsdagen.
Jeg er faktisk lidt imponeret over at bloggen kun er et år – den virker nemlig langt mere professionel og sikker, end jeg ville tro at et års erfaring i blogosfæren ville give 🙂
Hvad jeg bedst kan lide ved jeres blog, er at I er ærlige. Der er mange blogge, hvor man er lidt i tvivl om, om de “sælger” produktet fordi det er godt eller fordi de får noget ud af det – men man er aldrig i tvivl med jer. I går op i mange nede-på-jorden ting, såsom at beskytte sig med solfaktor, ikke fylde sig med en masse allergifremkaldende stoffer og deslige. Det er helt fantastisk. I en alder af 19 år er jeg på grund af jeres blog – og til dels også andre skønhedsblogs – begyndt at bruge solfaktor, hvor jeg tidligere ikke har været opmærksom på det og er blevet mere opmærksom på parfume og andre duftende sager i makeup, shampoo osv. Det synes jeg siger noget om hvor god en blog I har 🙂
Jeg læser ikke så mange blogs længere, men jeres læser jeg trofast, fordi I ikke virker som om I gør det for at promovere jer selv, men for at oplyse jeres læsere om både gode og dårlige ting.
Hvorfor jeg skal vinde, ved jeg ikke, ud over at jeg godt kunne bruge nogle lækre basisfarver som dem I disker op med og at jeg har luret lidt på Shroom, fordi I så ofte bruger den.
Lidt MAC kan man altid bruge 🙂
Endnu en gang tillykke.
– Sarah 🙂

Lika

Åhr ja, fed konkurrence – jeg elsker mac make-up:)
Hvorfor skal jeg vinde? Det skal jeg, fordi jeg fra nu (ja faktisk siden januar i år) og indtil september måned skal arbejde/knokle med mit speciale. Jep, hele sommeren inklusiv weekender skal gå med at sidde indenfor og hamre i tasterne og forsøge at gøre noget ekstrem kompliceret forståeligt for andre. Så derfor får jeg til efteråret virkelig virkelig brug for noget make-up, der kan få mig til at se nogenlunde menneskelig ud – for jeg kan nærmest forestille mig, hvordan jeg til september kommer ud af min osteklokke, bleg – nærmest grå med ualmindelig store, sorte rander under øjnene og ekstrem træt. Ikke det, der ligefrem indbyder til et godt mundtligt specialeforsvar.Oh yeah – mac could save me 🙂

Sif

Hvorfor skal jeg vinde? Spørgsmålet ligger op til, at jeg skal komme med en rigtig god og iøjenfaldende grund til at jeg skal vinde præmien, men for mig giver det i denne sammenhæng kun mening at rose jer for det fantastiske stykke arbejde i gør. Det er jo også jeres blog der har fødselsdag, så hvorfor ikke rose den og dennes bagmænd istedet. Det er vel fødselaren, der skal være i fokus 🙂
I rammer spot on på, hvad der mangler i skønhedsblogsfæren og hvor er det fantastisk, at i er ærlige, har fornuftige kildehenvisninger og desuden kommenterer på produkter vi kvinder dagligt sætter vores lid til fordi det “ser sundt/godt/økologisk ud”. Det er da forfærdeligt irriterende at producenterne med andre ord siger ” køb denne creme for der er ikke parabener i” – men hvad er der så i?! I tager med andre ord højaktuelle debatter op i branchen og det er en øjenåbner for os forbrugere, der let bliver manipulerede når vi egentlig bare vil det bedste for både vores pengepung og hud. Desuden værdsætter jeg tilmed den troværdighed og autencitet, som en god blog i første omgang skal være i besiddelse af – også fordi i figurerer synligt så tit. I er da for seje! Det blev en lang smøre – i kan da se jeg er engageret 🙂
Så til slut kan jeg egentlig kun argumentere for, at jeg skal vinde præmien fordi jeg tog mig tid til at skrible noget ned og forhåbentlig har skaffet jer nye læsere når jeg dagligt fabler om alt, hvad i finder på at omtale eller anmelde.
Så.. fra jeres største fan og mest trofaste læser: Tillykke med det 1 år – og må der komme mange flere!
Hurra, hurra hurra!

Din kommentar