Tre forårsfavoritter: Estée Lauder BB Cream, Elizabeth Arden Bronzer og Matas Granatæble Body Oil

06.05.12

Så er det uigenkaldeligt forår, og jeg har fundet tre produkter frem, som jeg synes er rigtig gode produkter til denne årstid, og som har fundet vej til min makeup-pung det sidste stykke tid.

Estée Lauder DayWear BB Anti-Oxidant Beauty Benefit Creme
BB Cream er det helt store bussword for tiden, men som jeg skrev i min anmeldelse af Garniers version, er der langt fra dem, vi ser herhjemme, til de originale koreanske. I modsætning til Garnier, så er der her virkelig kombineret gode hudplejeingredienser med makeup. Estée Lauders BB Creme er spækket med gode antioxidanter og dertil en SPF 35. På makeup siden så giver den en meget let og fin makeup med en mat finish. Den er et meget fint bud, hvis du ønsker en makeup der er meget meget let i dækkeevne – perfekt til sommeren. Den indeholder også en anti-bakteriel planteingrediens og kan derfor bryste sig af i hvert fald i teorien at leve op til de originale BB creams, der står for blemish balm.

Estée Lauder BB Balm koster 295 kroner og kan købes i Magasin, Illum, Matas og lignende.

Elizabeth Arden Pure Finish Bronze Powder
Der findes gode bronzere i alle prisklasser, men denne er rigtig fin. Den kommer i tre meget smukke toner og finish og konsistens er lækker. Den shimmer, der er i, er meget diskret. Æsken er en pudderosa metaldåse med roserelief på, og det hele er meget forårsagtigt og piget. Jeg elsker den.

Elizabeth Arden Pure Finish Bronze Powder koster 315 kroner, men er vist lige nu på tilbud i matas. Kan ellers købes i Magasin, Illum og andre parfumerier henover sommeren. Den er limited edition, så når den er væk er den væk.

Kan du huske, hvordan man lægger bronzer?

Matas Granatæble Body Oil
Ja, jeg har trashet den før, jeg ved det godt. Og jeg står ved min indledende holdning: Den STINKER, og det er slet ikke en olie. Den er vandbaseret og minder mest af alt om en meget flydende bodylotion. NEJ, når der står vand først på ingredienslisten, og det der kommer ud er hvidt, så er det ikke olie. Og den lugter af… sødt adr!

Men når det så er sagt, så er det, der er indeni virkelig godt. Hudlæge Jørgen Esmann nævnte den for mig i et interview om DBA (som den vandt) som et eksempel på en fremragende kilde til antioxidanter – for ikke ret mange penge. Og det er lige præcis, hvad den er. De indeholder ikke bare granatæble (som indeholder antioxidanter) men også noget så dansk og usexet som rapsolie, som også er en kilde til antioxidanter. Det behøver ikke være eksotisk for at være effektivt. Granatæble har i det hele taget mange potentielle effekter på huden, og der er mange studier i gang og allerede foretaget.

Kan købes i Matas for 59,95 for 300 ml.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
29 kommentarer
Christina

Hej
Du skriver, at BB cremer på det danske marked ikke svarer til de originale koreanske. For en bb-nybegynder som mig, kunne du så ikke uddybe det lidt nærmere? Kan man købe de koreanske bb cremer noget sted? – på nettet, USA?
Mvh Christina

Pudderdåse Katja

Hej Christina
Hvis du klikker på linket til Garnier anmeldelsen står der det hele der.
Kh. Katja

Anna

Det ville være skønt, hvis I ville kigge på Cliniques nye BB creme. Den føles meget anderledes end Estee Lauders BB creme.

Pudderdåse Katja

Hej Anna
Den ligger her og kigger på mig. Så hav tålmodighed med os, så kommer den på et tidspunkt. Glæder mig til at prøve!
Kh. Katja

Louise

Ved godt jeg er lidt bagefter, men har netop prøvet Estee Lauders BB cream 🙂
Umiddelbart er jeg meget begejstret, men da jeg går en del op i hvad der er i det jeg smører i hovedet, vil jeg gerne høre jeres vurdering af den. Jeg er selvfølgelig ked af at høre, at der er parfume i – men burde nok have regnet ud, at det ikke var økoagurk der var proppet i for at skabe duften!:-) Er der et alarmerende højt indhold af parfume? eller andre (“skidte”) ingredienser man bør være opmærksom på? Hvad med silicone?
Jeg har testet den med en lille smule Jane Iredale fast mineralpudder ovenpå. Som reference plejer jeg at bruge Jane Iredale mineral foundation eller Murad primer + Jane Iredale fast mineralpudder ovenpå.
Generelt bryder jeg mig ikke om for meget i ansigtet og med Estee Lauders BB cream behøver jeg kun meget lidt mineralpudder over i forhold til over dem jeg plejer, hvilket er win! 🙂

Pudderdåse Katja

Kære Louise
Som jeg vist skriver, så er der parfume i (deraf agurken). Det er ganske almindelig parfume og ud fra indholdsfortegnelsen ikke synderlig meget. Men den indeholder også en masse gode planteekstrakter og antioxidanter, som din hud vil have godt af.
Ifht silikone: https://pudderdaaserne.dk/2012/12/27/guide-silikone-godt-eller-skidt/
Og jeg giver dig ret – den er virkelig god. Så brug du trygt den 🙂
Kh. Katja

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *