Tre forårsfavoritter: Estée Lauder BB Cream, Elizabeth Arden Bronzer og Matas Granatæble Body Oil

06.05.12

Så er det uigenkaldeligt forår, og jeg har fundet tre produkter frem, som jeg synes er rigtig gode produkter til denne årstid, og som har fundet vej til min makeup-pung det sidste stykke tid.

Estée Lauder DayWear BB Anti-Oxidant Beauty Benefit Creme
BB Cream er det helt store bussword for tiden, men som jeg skrev i min anmeldelse af Garniers version, er der langt fra dem, vi ser herhjemme, til de originale koreanske. I modsætning til Garnier, så er der her virkelig kombineret gode hudplejeingredienser med makeup. Estée Lauders BB Creme er spækket med gode antioxidanter og dertil en SPF 35. På makeup siden så giver den en meget let og fin makeup med en mat finish. Den er et meget fint bud, hvis du ønsker en makeup der er meget meget let i dækkeevne – perfekt til sommeren. Den indeholder også en anti-bakteriel planteingrediens og kan derfor bryste sig af i hvert fald i teorien at leve op til de originale BB creams, der står for blemish balm.

Estée Lauder BB Balm koster 295 kroner og kan købes i Magasin, Illum, Matas og lignende.

Elizabeth Arden Pure Finish Bronze Powder
Der findes gode bronzere i alle prisklasser, men denne er rigtig fin. Den kommer i tre meget smukke toner og finish og konsistens er lækker. Den shimmer, der er i, er meget diskret. Æsken er en pudderosa metaldåse med roserelief på, og det hele er meget forårsagtigt og piget. Jeg elsker den.

Elizabeth Arden Pure Finish Bronze Powder koster 315 kroner, men er vist lige nu på tilbud i matas. Kan ellers købes i Magasin, Illum og andre parfumerier henover sommeren. Den er limited edition, så når den er væk er den væk.

Kan du huske, hvordan man lægger bronzer?

Matas Granatæble Body Oil
Ja, jeg har trashet den før, jeg ved det godt. Og jeg står ved min indledende holdning: Den STINKER, og det er slet ikke en olie. Den er vandbaseret og minder mest af alt om en meget flydende bodylotion. NEJ, når der står vand først på ingredienslisten, og det der kommer ud er hvidt, så er det ikke olie. Og den lugter af… sødt adr!

Men når det så er sagt, så er det, der er indeni virkelig godt. Hudlæge Jørgen Esmann nævnte den for mig i et interview om DBA (som den vandt) som et eksempel på en fremragende kilde til antioxidanter – for ikke ret mange penge. Og det er lige præcis, hvad den er. De indeholder ikke bare granatæble (som indeholder antioxidanter) men også noget så dansk og usexet som rapsolie, som også er en kilde til antioxidanter. Det behøver ikke være eksotisk for at være effektivt. Granatæble har i det hele taget mange potentielle effekter på huden, og der er mange studier i gang og allerede foretaget.

Kan købes i Matas for 59,95 for 300 ml.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
29 kommentarer
HR

Ang. bronzer og jeres guide til det, synes jeg det ser ud til, I først lægger bronzer inden forundation?? Hvis det er tilfældet, er det 1. gang jeg har set eller hørt om det – ever… Har altid lært at lægge den efter foundation og pudder.

Pudderdåse Katja

Nej, det gør vi bestemt ikke 🙂 Efter foundation og pudder selvfølgelig 🙂

HR

Okay, det kan jeg også bedre forstå! 🙂

Signe

Jeg giver dig ret i at den Granatæbleolie stinker.. men jeg synes til gengæld ikke, at duften hænger ved særligt længe – heldigvis… Jeg har nu prøvet deres avocado bodyoil, som er uden parfume. Den er altså også ret lækker, men den har jo så ikke alle de gode “sager” i, som du nævner. Måske du kan teste den på et tidspunkt?

Pudderdåse Katja

Den ligger også i min to-do bunke Signe 🙂 Og nej, jeg er helt enig med dig mht. duften

Simone

Jeg har købt granatæbleolie og brugt den max 4. gange.
Det lugter SÅ støvet (som den luft der strømmer ud af støvsugeren) på mig efter nogle minutter, og det værste er at det bliver hængende i tøjet EFTER vask.
Spild af penge for mit vedkommende!

Pudderdåse Katja

Jeg forstår dig godt! Det er ikke en rar lugt. Gad godt vide, hvordan den ville lugte uden parfume? Sikkert bedre

Pudderdåse Helene

Har du ikke den med avokado Katja?

Pudderdåse Katja

Jo, jeg har bare ikke prøvet endnu 🙂

Tina T

jeg har også den der body oil med granat æble fra Matas den giver lækker blød hud men har som i andre nævner en fæl lugt “FØJ” det gøre faktisk at jeg ikke bruger den så tit som jeg gerne ville.Jeg har forøvrig lige købt den der Estée Lauder DayWear BB Anti-Oxidant Beauty Benefit Creme, men den er ikke skide god til min hud, men tror nu nok jeg vil få brugt den alligevel på grund af den høje faktor, jeg vil prøve at bruge den under min anden foundation og se hvordan det fungere om ikke andet så bliver min hud beskyttet imod soles stråler.

Pudderdåse Katja

Ja, den lugt må de gøre noget ved. Hvordan fungerer den ikke?

Laura

Prøv over foundation også.. 🙂 ved ikke om det er fyfy, men det har fungeret for mig med den fra garnier. Først ansigtscreme, så foundation der hvor jeg har brug for det, og så “bb-cremen” ovenpå det hele. Måske vil det ikke fungere hvis man ikke har halvtør hud som mig, men synes den giver en ret fin finish ovenpå en foundation som ellers får min hud til at se totalt død ud. 🙂
Apropos olien, kunne det være man skulle prøve den med avokado så. Har både granatæble- og matas natur-udgaven, som dog ikke lugter helt så støvet, men stadig…

Pudderdåse Katja

Ja da. Dey er en god ide 🙂 Avocado-versionen har netop ikke nogen duft, den er helt anderledes. Men jo også med nogle andre ingredienser.

Charlotte Louise

Er der parfume i Estée Lauders BB Creme? For jeg nægter at proppe parfume i ansigtet og blev vildt skuffet da jeg opdagede, at Garniers var proppet med det. Jeg har i øvrigt hørt, at man kan få pigmentforandringer hvis man bruger parfume i fx. ansigtet mens man er ude i solen?
Har I forresten testet Cliniques “Tinted Moisturizer”? Er vild med deres make-up produkter og ville elske at høre mere om dem! 🙂

Pudderdåse Katja

Hej Liselotte og Charlotte
Ja, det er der. Ikke i samme åbenbare mængder som Garnier, men det er der. Så ikke noget for dig Liselotte! MACs BB Cream kommer til DK til efteråret, den mener jeg ikke der er parfume i. Ellers har Clinique også en, jeg ikke har prøvet. Tinted Moisturizer har jeg heller ikke prøvet. Vi erBobbi Brown piger, men der er vist lidt parfume i?. Kh. Katja

Liselotte

Det med parfumen vil jeg også gerne høre nærmere om.
Og Cliniques “Tinted Moisturizer” er rigtig fin, den er jeg meget glad for. Den er let i konsistensen, fin i den lyseste farve til en superbleg en som mig, og den sidder flot på huden.

Julie

Hvordan bruges I Matas Body Oil?

Pudderdåse Katja

Ligesom en bodylotion 🙂

Sofie

Hej Katja!
Jeg har netop prøvet Estee Lauder’s BB cream i 4 dage og er faktisk ret vild med den (og er ellers meget kræsen) Men tror du at der er nok faktor i den til at kunne bruge den ene og alene (istedet for dagcreme med solfaktor 15 og foundation) Eller skal der i så fald et meget tykt lag til?
Mvh Sofie

Anna

Prøvede ELs BB creme i en forretning i dag og var ret begejstret, men jeg forstår stadig ikke, hvad forskellen mellem en tinted moisturizer og en BB-creme er?

Pudderdåse Katja

Ikke nogen 😀 når det kommer til dem på de danske markeder.
BB creams sælges som at have særlig hudplejende egenskaber. Det har Estee Lauder, Garnier har IKKE! De originale koreanske har. På et helt andet plan.
Håber det hjalp 🙂

Tine

Hej med jer
Det er måske et lidt “off” spørgsmål, men har lige hørt om shampoo´er der skulle kunne lysne håret naturligt og fremhæve de naturlige reflekser, eksempelvis Camomille shampoo fra Klorane. Jeg har aldrig hørt om det før, og tænker selvfølgelig virker det!?! Og hvad er det egentlig for et produkt?

Pudderdåse Katja

Jeg har ikke prøvet Kloranes, men jeg har prøvet noget lignende – også med Kamille – for mange herrens år siden fra et andet mærke, jeg ikke kan huske. Jeg kan helt ærligt ikke huske, om det virkede overhovedet. Det var vist i min grønne ungdom, så jeg er ikke til ret megen hjælp 🙂

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *