BB Creams: Garnier Miracle Skin Perfector og en intro til de andre

20.03.12

Med Garniers version af en BB Cream, Miracle Skin Perfector, har det danske marked set sin – så vidt jeg ved – første BB Cream. Men det, der er nyt her på den nordlige halvkugle, er en fast bestanddel af rigtig mange asiatiske (især koreanske) kvinders makeuprutiner.

For selvom BB Creams er nye herhjemme, så er de det bestemt ikke i resten af verden. Det er isæt et koreansk fænomen, og det står for Blemish Balm. Tanken er, at du kombinerer hudpleje og foundation i et, og at den lette foundation, som en Blemish Blam er, samtidig behandler din hud for forskellige problemer, for eksempel uren hud, lysning af huden (det er jo fra Asien), rynker osv.

Miracle Skin Perfector?
Nu har vi så fået Garniers Miracle Skin Perfector. Og den har bestemt sin berettigelse. Men sammenlignet med dens BB Cream-navnesøstre fra den anden side af jorden, så blegner det temmelig meget. For lad mig slå fast med det samme: Det ER bare en farvet dagcreme med en god konsistens og meget let og transparent dækkeevne. Den eneste spændende hudpleje-ingrediens der er i her, er en mikroskopisk mængde C-vitamin (der er mindre C vitamin i, end der er limonene i). Der er fine fugtgivende stoffer i, som vil fugte tør hud. Men det er det.

Derudover er den en udemærket, transparent og diskret creme med en dækkeevne svarende til en farvet dagcreme. Hvis du har ar, akne, misfarvninger eller lignende, du vil dække, så duer det ikke rigtigt, men hvis du vil have et naturligt resultat og ikke har meget at dække, så er den superfin. Den er klart bedst til tør hud, min hud fedtede noget i løbet af dagen. Den holder ikke mat på nogen måde.

De originale BB Creams fra Asien
Hvad er det så de originale BB Creams fra Asien kan? Jamen, det er der ikke noget entydigt svar på, for de er lige så forskellige, som cremer er herhjemme. Jeg har selv den lyserøde fra Skin79. Udover at den giver en meget fin hud, så indeholder den en række interessante ingredienser. For eksempel Arbutin, som er en interessant ingrediens, som kan lysne pigmentpletter, adenosine som er en lovende anti-age ingrediens (lidt på samme måde som peptider) og ceramider. Altså ingredienser som ville få mig til at klappe højt over selv en dyr anti-age creme.

Her kan du købe det
Desværre er de svære at få fat på. Jeg kender ingen webshops, der sender dem til Danmark, så jeg har købt på Ebay. Det kompliceres temmelig meget af, at det vrimler med falske versioner af de mest populære BB Creams, så sørg for at det er en sælger, I ved sælger ægte produkter (og det er ikke nemt!), hvis I vil købe. Jeg har købt min Skin79 af denne sælger, som efter sigende sælger ægte produkter.

Garnier BB Cream Miracle Skin Perfector Daily All-In-One Moisturiser kan vi heldigvis købe i Matas, supermarkeder og stormagasiner for 89,95. Du kan også købe den i Matas webshop (på tilbud lige nu).

Hvis I vil læse mere om BB Creams, så har den amerikanske skønhedsblogger Musings of a Muse skrevet meget meget mere om dem.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
40 kommentarer
Charlie

Jeg er faktisk rigtig glad for Garniers BB creme som får min hud til at se glattere og friskere ud (men jeg har også normalt tør hud, der ofte rødmer – så jeg er nok lige i målgruppen 🙂
Derudover kan jeg faktisk også godt lide duften af rosenblade, men er enig i at så meget parfume er unødvendig i den slags creme…
Tak for en ærlig anmeldelse 🙂

Pudderdåse Katja

Så er du jo lige i målgruppen 🙂 Tak for din kommentar

Amanda

Hej 🙂
Jeg vil lige komme med et lille tip: Treatyourskin.co.uk har mange forskellige bb cremer OG de sender til DK!
Jeg har lige modtaget den pink fra skin79 derfra og den er ægte så vidt jeg kan se(har kigget på billeder af de falske på nettet). De leverede indenfor 4 arbejdsdage – nu håber jeg bare at jeg kan lide cremen 🙂
Tak for en skøn og ærlig blog 🙂
KH

Pudderdåse Katja

Ej er det rigtigt? Fedt! Tak.
Og tak for de pæne ord 🙂

Celia

Jeg var faktisk i Matas for at købe den en dag. Havde dog læst i mange anmeldelser, at den var meget parfumeret, så tog lige deres tester og prøvede. Og den er jo VILDT parfumeret!!! Det, jeg tog fra testeren, smurte jeg ud på min hånd og spurgte senere min kæreste, hvad han troede, jeg havde testet. Han lugtede til min håndryg og gættede på parfume. Uhyggeligt. Jeg kunne ikke drømme om at smøre noget SÅ stærkt parfumeret på min sarte hud. Never ever.

Pudderdåse Katja

Nej, hvis du har sart hud, så er Garnier absolut no-go. Deres produkter er altid kraftigt parfumeret.

Tina

Jeg synes det sjove er at den asiatiske version faktisk er parfumefri! Har lige lavet en lille sammenligning af de to på min blog, også med billede af ingredienslisterne hvis det har interesse.
Forstår ikke at de har lavet om på ingredienserne, synes den asiatiske virker fremragende. Jeg ville ønske det var den samme man kunne købe her.
Tak for en fantastisk blog 🙂

Pudderdåse Katja

Hvor er det sjovt? Eller tragi-komisk egentligt? Helt åndsvagt, jeg var slet ikke klar over, at Garnier havde en til det asiatiske markede særskilt? Men det er de selvfølgelig nødt til, den europæiske kan selvfølgelig ikke sælge derovre. Bare synd, vi ikke får den her. Superinteressant læsning, mange tak!
Kh. Katja

pernille henriksen

Tak for tippet – idag ankom min Skin79 BB fra Korea, og den er da god! Synes godtnok den var meget “grønlig” og dækkende da jeg først smurte den på. men, men, efter 5-10 minutter er den “faldet til” på huden, og det ser lovende ud. her, 3 timer senere, føles min hud stadig ikke fedtet (selv i denne varme) og det er godt klaret!
Tror det bliver min favorit, når rødmen, mørke rande m.v. skal camufleres lidt, uden at føle sig alt for make-uppet. En lille bekymring: Hvor meget mon den bleger husen? kan jo godt li’ lidt naturlig sommerbrunhed :-S

Pudderdåse Katja

Den bleger slet ikke huden på den måde. Den indeholder arbutin, så jeg tror, du kan tage det helt roligt 🙂

Ingeborg

Hej Katja,
Skin79 BB cremen lyder fantastisk! Men er der parfume i Skin79 BB cremen? Og er det korrekt, at den kun kommer i en farve, som passe alle?

Pudderdåse Katja

Hej Ingeborg
Ja den er kun i en farve. At den passer alle er selvfølgelig ikke rigtigt, men den er transparent, så de fleste lyse hudtoner går nok (tænk på at den er lavet til det asiatiske marked). Jeg kan ikke huske, om der er parfume i? Tjek deres hjemmeside, jeg har ikke emballagen længere.
Kh. Katja

Mette

Hejsa:)… Jeg har selv den bb cream fra GARNIGR dog i den flydende form, den der er på dit billede er mere fast og tykkere:).. Så derfor ville jeg høre om du vidste forskellen på dem?:) det ville hjælpe meget, hvis du svare, da jeg er meget i tvivl om, hvilken en jeg skal købe:)..
http://www.matas.dk/garnier-bb-cream-light-antishine-40-ml
Det er den jeg har lige nu altså den flydende model:) håber di kender svaret

Katja Moikjær

Kære Mette
Som du måske kan læse, så er jeg IKKE fan af Garniers BB Cream. Så jeg kan dårligt hjælpe dig. Jeg vil i hvert fald ikke råde dig til den på mit billede.
Kh. Katja

Stine

Colose introducerede sin farvede solcreme for næsten 10 år. den har jeg brugt lige siden, har ikke prøvet de andre, da jeg er super glad for den, den er hverken overparfumeret eller fed og min hud er pæn og mat.
http://colose.dk/shop/sportscreme-let-farvet-204p.html

Helene Randløv

Hej Stine
Det er skønt, når man finder et produkt, som bare virker. Jeg tvivler dog på at ret mange danskere vil glæde sig over ingredienserne 🙂
Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *