BB Creams: Garnier Miracle Skin Perfector og en intro til de andre

20.03.12

Med Garniers version af en BB Cream, Miracle Skin Perfector, har det danske marked set sin – så vidt jeg ved – første BB Cream. Men det, der er nyt her på den nordlige halvkugle, er en fast bestanddel af rigtig mange asiatiske (især koreanske) kvinders makeuprutiner.

For selvom BB Creams er nye herhjemme, så er de det bestemt ikke i resten af verden. Det er isæt et koreansk fænomen, og det står for Blemish Balm. Tanken er, at du kombinerer hudpleje og foundation i et, og at den lette foundation, som en Blemish Blam er, samtidig behandler din hud for forskellige problemer, for eksempel uren hud, lysning af huden (det er jo fra Asien), rynker osv.

Miracle Skin Perfector?
Nu har vi så fået Garniers Miracle Skin Perfector. Og den har bestemt sin berettigelse. Men sammenlignet med dens BB Cream-navnesøstre fra den anden side af jorden, så blegner det temmelig meget. For lad mig slå fast med det samme: Det ER bare en farvet dagcreme med en god konsistens og meget let og transparent dækkeevne. Den eneste spændende hudpleje-ingrediens der er i her, er en mikroskopisk mængde C-vitamin (der er mindre C vitamin i, end der er limonene i). Der er fine fugtgivende stoffer i, som vil fugte tør hud. Men det er det.

Derudover er den en udemærket, transparent og diskret creme med en dækkeevne svarende til en farvet dagcreme. Hvis du har ar, akne, misfarvninger eller lignende, du vil dække, så duer det ikke rigtigt, men hvis du vil have et naturligt resultat og ikke har meget at dække, så er den superfin. Den er klart bedst til tør hud, min hud fedtede noget i løbet af dagen. Den holder ikke mat på nogen måde.

De originale BB Creams fra Asien
Hvad er det så de originale BB Creams fra Asien kan? Jamen, det er der ikke noget entydigt svar på, for de er lige så forskellige, som cremer er herhjemme. Jeg har selv den lyserøde fra Skin79. Udover at den giver en meget fin hud, så indeholder den en række interessante ingredienser. For eksempel Arbutin, som er en interessant ingrediens, som kan lysne pigmentpletter, adenosine som er en lovende anti-age ingrediens (lidt på samme måde som peptider) og ceramider. Altså ingredienser som ville få mig til at klappe højt over selv en dyr anti-age creme.

Her kan du købe det
Desværre er de svære at få fat på. Jeg kender ingen webshops, der sender dem til Danmark, så jeg har købt på Ebay. Det kompliceres temmelig meget af, at det vrimler med falske versioner af de mest populære BB Creams, så sørg for at det er en sælger, I ved sælger ægte produkter (og det er ikke nemt!), hvis I vil købe. Jeg har købt min Skin79 af denne sælger, som efter sigende sælger ægte produkter.

Garnier BB Cream Miracle Skin Perfector Daily All-In-One Moisturiser kan vi heldigvis købe i Matas, supermarkeder og stormagasiner for 89,95. Du kan også købe den i Matas webshop (på tilbud lige nu).

Hvis I vil læse mere om BB Creams, så har den amerikanske skønhedsblogger Musings of a Muse skrevet meget meget mere om dem.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
40 kommentarer
Tina T

Hej Katja jeg har købt cremen til venstre på billedet. For pokker hvor er den parfumeret, min hud nærmest klør/svier en smule når jeg tager den på plus så skinner jeg så meget i ansigtet af den, at man nærmest kan spejle sig i mig (overdrivelse fremmer forståelsen HA HA) så det er bestemt ikke en jeg vil købe igen, heldigvis koster den ikke en formue.

Pudderdåse Katja

Jeps! Det er også det, jeg har skrevet (sådan lidt indirekte måske)… Der er meget parfume i (det er der altid i Garniers produkter). Og jeg blev også rimeligt shiny af den. Det er godt jo, hvis man har tør hud. Men det duer ikke rigtigt til os andre. Der er grænser for, hvor dewy og glowy, man skal se ud :-p

Tina T

Jeg forstår simpelthen ikke hvorfor man propper så meget parfume i Make-up, Nivea er også slem til at komme det i deres foudationer som ellers er rigtige gode og i flotte farverne. I min verden trækker det rigtig meget ned når der er så meget parfume i, ærger mig også over jeg ikke var mere opmærkesom på det da jeg købte Garnier cremen for så havde jeg aldrig købt den.

Pudderdåse Katja

Amen Tina. Jeg er helt enig. Jeg kommer heller aldrig til at forstå det.

Teresa

Jeg har tør hud og jeg er ikke umiddelbart fan af foundations til hverdag, så jeg har været rigtig glad for min Garnier BB-cream hen over vinteren. Yay!
Jeg har prøvet med en lille sample pack på de rigtige Misscha BB Creams fra Ebay, men jeg synes de er svære at bruge, på en eller anden måde. Eller også er det bare mig der skal vænne mig til at de ikke bare er almindelige cremer/farvede dagcremer. Jeg må vist lige prøve igen!

Lika

Er det ægte? Kan man regne med sælger?

Pudderdåse Katja

Jeg ser lige at “min” sælger stadig er aktiv på Ebay. Hende her skulle være god nok: http://www.ebay.com/itm/SKIN79-Super-Beblemish-Balm-BB-Cream-Hot-Pink-Label-/220934997082?pt=AU_Makeup&hash=item3370c0845a

Pudderdåse Katja

Jamen til tør hud er den helt sikkert god! Det er jeg overbevist om 🙂 Hvis det er den pink Skin79, som jeg har, du har prøvet på tør hud, så tror jeg heller ikke den går? Jeg har købt den, fordi den skulle være god til at holde godt på fedtet hud. Den er noget tørrere, og fungerer derfor meget fint på min halv-fedtede hud. Jeg kan godt se, at Garnier fungerer bedrer for dig der. Men prøv at kigge Musings of a Muse igennem. Der er SÅÅÅÅ mange forskellige koreanske BB Creams. Også mange gode til tør hud.

Marie

Jeg er desværre også vildt skuffet over BB cremen. Den får min hud til at se så fedtet ud og den holder virkelig heller ikke ret godt.

Charlotte Louise

Som Tina også skriver, så blev jeg også VILDT irriteret over at opdage, at der var parfume i. Jeg vil ikke – IKKE – have parfume i ansigtet. For mig giver det ikke en “luksusfølelse” eller hvad de ellers kan bruge af belæg for det.
Havde ellers set den rost til skyerne på forskellige blogs før jeg købte den. Ingen af dem nævnte parfumen og det forstår jeg altså ikke. Men det er jo her, at pudderdåserne skiller sig ud. Ros til jer!! 🙂

Pudderdåse Katja

Tak Charlotte, det var sødt sagt 🙂
Okay damer, skriv jer lige bag ørerne til en anden gang: Garnier = MEGET parfume! Hver gang! Den slår aldrig fejl 🙂

Natascha Maja

Jeg har lige købt en BB cream fra No7 i Boots, og den er virkelig god. Man kan få den til forskellige hudtyper og -farver, og den giver et rigtig fint, naturligt resultat:)

Mette Straa

Øv hvor er jeg skuffet over de kalder det en BB cream! Jeg synes bare at den tørre min hud rigtig meget ud, især ved næsen.. Og jeg har altså meget fedtet hud normalt 🙂 Jeg vil dog rigtig gerne prøve en “rigtig” BB cream!

Pudderdåse Katja

Gør den det? Det er sjovt, det ‘burde’ den ikke. Men jeg er ikke fan heller.
Jeg synes de rigtige koreanske er sjove 🙂 Især fordi man skal kæmpe sig gennem dårligt oversatte sider 😀

Mette Straa

Nej vel? Jeg bruger endda min almindelige dagcreme og primer under den.. Men jeg kan faktisk godt lide hvordan den ligger sig på min hud.
Når Beauty-Budgettet er til det igen, bliver det næste køb helt sikkert en ordenlig BB cream! 🙂

Arnannguaq

Enig med tørre næse.

Anna

Jeg fik en lille prøvepakke garnier bb creme fra et blad… Jeg irriterede mig også over den voldsomme parfume, og den sved flere steder… Derudover føltes den bare som farvet dagcreme…. Her får jeg så svaret af jer: Det er bare en farvet dagcreme. Sikke en fuser.
Jeg rører aldrig Garniers bb-cremen igen, men Garnier har da fået vækket min BB-nysgerrighed. Jeg tror nu bare, at jeg venter til de gode kommer til Danmark.

Pudderdåse Katja

Jeg tror aldrig, vi får de rigtige koreanske til Danmark. Hvis du vil have dem skal du på fx. det ebay link, jeg har lagt.
Til efteråret kommer MACs BB Cream. Den skulle være god – men heller ikke en ‘rigtig’ BB cream. Mere en primer.

Bodil

Fik en prøve på den og gudskelov for det for den er alt for fed til min blandede hud og den dækker ikke særligt godt. Blev dog inspireret til selv at blande solcreme med min sommerfundation og vupti noget som kan bruges!

Pudderdåse Katja

Smart!

Lærke

Jeg kan kun tilslutte mig koret: Den stinker, svier på huden, og min hud fedter enormt meget til af den. Efter lidt tid, føles det som om, jeg har et ordentlig lag af et eller andet ubehageligt på min hud, som smelter!!
Og den smitter af på alting.
Tak for en blog, hvor det er i orden at “sige sandheden” – også selvom sandheden er, at denne creme ikke er så mirakuløs som den er udråbt til at være.
KH Lærke

Pudderdåse Katja

Tak Lærke. Det er præcis det, der er så vigtigt for os 🙂

pollymolly

Hej og tak for en god blog, som jeg læser dagligt.
Jeg har prøvet Garnier’s BB creme og er egentlig glad for dækkeevnen, samt at den er god til min tørre hud, som ellers ikke er gode venner med foundation.
Jeg har brug for et lille råd. Jeg har i en længere periode brugt mineral pudder foundation, men har problemer med den på min hud, den ser tør og pudret ud og ‘kager’ – hvis I forstår. Kan I anbefale en creme foundation / farvet dagcreme med samme (lette) dækkeevne som Garnier cremen, men som samtidig er god til lidt tør hud og fri for alt for mange ‘grimme ting’ 🙂 Kh Polly

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *