Goodiebox: Tre, to, en….udpakning.

22.02.12

Goodiebox blev helt væltet af den fantastiske opbakning, så der var ikke produkter nok til den planlagte udsending af den første Goodiebox i januar. Derfor har vi ventet lidt længere, end det var meningen.
Tro mig, det søde og hårdtarbejdende team bag Goodiebox har løbet stærkt, rigtig stærkt og de har arbejdet på alle mulige og umulige tidspunkter for at vores pakker kunne komme af sted. Og nu… nu er de her.
Glæd dig
Hvis ikke du allerede har modtaget din pakke, kan du godt regne med, at den er på trapperne. Jeg har modtaget min i dag og jeg er glad i låget og fuld af respekt for al den tid og kærlighed, der er lagt ind i den pakke. Hver eneste detalje er gennemtænkt og veludført, det er en fryd at pakke ud og op.
Vil du se?
Hvis du endnu ikke har modtaget din Goodiebox og ikke følger Goodiebox på Facebook, så skal du ikke kigge på billederne herunder. Jeg vil under ingen omstændigheder ødelægge din overraskelse og glæde ved at modtage den fine pakke.
 
 
 
Inden i pakken øverst var denne fine gaveæske
Photobucket
Det er fantastisk at pakke gaver op, når afsenderen har kælet for detaljerne og dermed modtageren på denne måde.
Photobucket
Når du åbner sløjfen og silkepapiret dukker velkomstbrevet fra Lise kvinden bag Goodiebox op. På bagsiden er en kort gennemgang af hvert eneste produkt i denne måneds Goodiebox.
Photobucket
Når du løfter ovennævnte oversigt, har du frit udsyn til månedens goodies. Er det ikke et skønt syn?
Photobucket
Mine egne packshots af produkterne blev ærlig talt forfærdelige, derfor har jeg fået dette aldeles fremragende billede, som også kan findes på Goodiebox’ facebook profil. Det er, som du kan se ikke helt ens indhold i pakkerne. Neglelakken fra Essie findes i lidt forskellige farver og håndcremen er enten fra Weleda eller Dr. Hauschka.
Photobucket
Da jeg først nåede hjem tre timer senere end forventet her til aften, har jeg ikke prøvet alle produkterne endnu. Neglelakken i min Goodiebox, skal du lige se alligevel. Den kommer fra Essie og er en af de atten nye farver i Essies faste sortiment. Smokin’ Hot er navnet og farven er en rigtig mørk og meget smuk grålilla nuance. Som altid når jeg tester neglelak, er der et enkelt lag lak på pegefingeren og to lag på de øvrige fingre.
Photobucket
Det bliver spændende at teste resten af produkterne, denne Goodiebox indeholder nemlig udelukkende produkter, som jeg aldrig før har haft fingrene i. Og det er jo lidt en gave i sig selv.
Det var med nød og næppe, at jeg fik lov til at smage de lækre chokoladeovertrukne lakridsmandler fra Aalborg Chokoladen. Min søn fandt nemlig mandlerne i min taske og erklærede ejerskab over posen. De er GODE, mums!
Det er med stor glæde og forventning, at jeg venter på næste pakke fra Goodiebox, for med denne start kan det ikke blive andet end fantastisk.
Hvis du ikke aner hvad konceptet går ud på, kan du læse om mine forventninger her og hvis du vil læse endnu mere er Goodiebox egen side fuld af information, spændende blog indlæg og meget snart en oversigt over produkter samt henvisninger til forhandlere. Hvis du allerede nu ved, at du (som jeg) umuligt kan leve uden den næste pakke, så skal du melde dig til lige her på Goodiebox’ tilmeldingsside. Det koster kun 119 kroner per måned at være medlem og modtage en Goodiebox fuld af dejlige overraskelser.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
41 kommentarer
Betina

Min er desværre blevet sendt til forkert adresse, så jeg venter stadig. Krydser seriøst fingre for at jeg ikke får Over the Top eller Smoking Hot som jeg begge har i forvejen. Er lidt ærgerlig over at det er gamle nuancer, og håbede lidt at det var fra den nyeste forårskollektion. Og selvom jeg valgte neutrale, så vil jeg helst have stærke farver på neglene og neutrale på øjnene. Men nu må vi se. Jeg håber også lidt at det bliver mere ensartet, så man ikke sidder og tænker ‘Øv, det ville jeg hellere have haft’… Krydser fingre for en fed neglelakfarve (jeg ikke har i forvejen), og Weleda håndcremen. 🙂

Pudderdåse Helene

Hej Betina!
Jeg synes det er superflot med en fullsize Essie neglelak i månedens Goodiebox, nu har jeg ikke selv Smokin’ Hot i forvejen, men jeg forventer da at få mange produkter, som ikke er nye for mig…alt andet vil næsten være for godt til at være sandt.
Det er svært at få alle spørgsmål osv. rigtig fra starten, men jeg ved at team Goodiebox læser med, så et forslag fra os til dem kunne være at skille farver til neglene, læberne og øjnene i hver sin kategori. Så må de vurdere om det er noget, som kan lade sig gøre rent praktisk.
Individualiseringen af pakkerne er netop det, som er med til at gøre det endnu mere interessant! I øvrigt er det et meget stort arbejde at skaffe SÅ mange helt ens prøver/samples.
Mvh. Helene

Betina

Ja, du har nok ret i at det kan være et logistisk mareridt – og at det så vil være en god idé at man kan konkretisere sine præferencer endnu mere. Jeg er selvfølgelig også mest skuffet over, at jeg stadig ikke har fået min pakke… 🙁

Pudderdåse Helene

Hej Betina
Og det kan jeg SÅ godt forstå 🙂
Mvh. Helene

Cathrine

Så, nu er det jeres skyld, at jeg har tilmeldt mig. Glæder mig til at blive overrasket hver måned 😀 fedt koncept!

Pudderdåse Helene

Hej Cathrine
Jeg kan ikke være mere enig <3 Håber du bliver lige så glad for din pakke, som jeg blev denne gang.
Mvh.Helene

Sarah

Øv, jeg venter stadig på min pakke. Skulle have fået den onsdag, men var ikke hjemme, så ringede i går og har i dag ventet 8 timer på den – forgæves. Fik omadresseret den til ingen verdens nytte 🙁 Glæder mig meget til at få den og synes den ser fantastisk ud – men hvis det skal være så besværligt hver gang, så skal jeg ikke være med mere. Ville ønske de bare brugte Post Danmark, selv om det sikkert er dyrere. Who knows. Er i hvert fald ret skuffet over at leveringen er så dårlig. Men det er jo ikke Goodiebox-folkenes skyld – boxen ser FAB ud 🙂

Pudderdåse Helene

Hej Sarah
Æv, hvor træls! Der er specielt et af leverings firmaerne, som ALTID driller. Jeg har hidset mig op mere end en gang, når de igen ikke er kommet på den aftalte dag. Som du selv siger er det ikke team Goodiebox’ skyld, men ærgerligt er det.
Mvh. Helene

Nanna

Nu ved jeg selvfølgelig ikke, om det er generelt, men min pakke blev sendt med GLS. Da jeg desværre ikke var hjemme, ringede jeg til dem, hvorefter de tilbød at sende min pakke til min nærmeste pakke-shop den efterfølgende dag. Det var helt perfekt. 🙂 – især fordi den så blev sendt til blockbuster, som jo har åbent uden for normal arbejdstid.

Pudderdåse Helene

Det lyder godt Nanna! Det er heller ikke GLS, jeg har SÅ dårlige erfaringer med 😀
Mvh. Helene

Heidi

Jeg modtog min forleden dag også, er er ovenud glad for boxen. Jeg fik Weleda håndcremen, og den er jo fantastisk. Jeg fik farven Meet me at sunset, en super sommerfarve,.

Pudderdåse Helene

Lækkert Heidi, Meet Me At Sunset er fiiin <3

Katrine

Hej, har egentlig ikke så meget at tilføje, men en lille ting undrer mig (og det ER skam en lille ting), jeg havde ikke nogen sløjfe på om mit silkepapir, men det var da stadig pænt. Jo jeg synes faktisk at første pakke var en god start, har lige prøvet Max Factor mascaraen som var med, og den er faktisk overraskende god. Så konceptet virker, for næste gang jeg skal købe ny mascara, bliver det nok Max Factor 2000 calories ; ) Fik iøvrigt Essie i French Affair, en pastel lyserød.

Pudderdåse Helene

Hej Katrine!
Hvis man én gang har prøvet at pakke rigtig mange pakker ind, ved man at man ALTID løber tør for bånd 😛 Der skal nemlig altid bruges meget mere, end man forestiller sig. Jeg tænker, det er helt det samme, der er sket for team Goodiebox <3
Der er en rigtig spændende indpakning på vej, jeg glæder mig til at se, hvad det ender med 😀
Fedt med mascaraen, jeg har ligget på langs, så jeg har endnu ikke prøvet den.
Mvh. Helene

Teresa

Der er noget jeg ikke forstår – de bliver ved med at omtale Max Factors mascara som en der kommer på markedet i slutningen af februar, men så vidt jeg kan huske har den været på markedet i Danmark i flere år. Er det mig der husker forkert?

Christina

Hej Teresa
2000 Calorie er blevet relanceret i ny indpakning – det er derfor den annonceres som “ny på markedet”. Indholdet er så vidt jeg ved det samme som det altid har været – heldigvis 🙂

Astrid

Hej Helene 🙂
Ved du hvilken dag man kan forvente at modtage sin goodiebox? sender de pakken d. 1 i hver måned eller hvad?
mvh astrid

Pudderdåse Helene

Hej Astrid
Så vidt jeg ved vil udsendingen af Goodiebox altid foregå i slutningen af måneden, men det kan selvfølgelig være det ændrer sig, når det har kørt lidt længere.
Mvh. Helene

Nina Torres

Ihhh! det ser så godt ud ! den fin goodiebox! Jeg er vist nemt at overtale, eller er i bare god til at viser sagerne frem her ! Har meldt mig til og ser frem til min lille gave kommer ind af min dør -Hver mdr!!
Vi kære kvinder fortjener det ;0)

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *