Goodiebox: Tre, to, en….udpakning.

22.02.12

Goodiebox blev helt væltet af den fantastiske opbakning, så der var ikke produkter nok til den planlagte udsending af den første Goodiebox i januar. Derfor har vi ventet lidt længere, end det var meningen.
Tro mig, det søde og hårdtarbejdende team bag Goodiebox har løbet stærkt, rigtig stærkt og de har arbejdet på alle mulige og umulige tidspunkter for at vores pakker kunne komme af sted. Og nu… nu er de her.
Glæd dig
Hvis ikke du allerede har modtaget din pakke, kan du godt regne med, at den er på trapperne. Jeg har modtaget min i dag og jeg er glad i låget og fuld af respekt for al den tid og kærlighed, der er lagt ind i den pakke. Hver eneste detalje er gennemtænkt og veludført, det er en fryd at pakke ud og op.
Vil du se?
Hvis du endnu ikke har modtaget din Goodiebox og ikke følger Goodiebox på Facebook, så skal du ikke kigge på billederne herunder. Jeg vil under ingen omstændigheder ødelægge din overraskelse og glæde ved at modtage den fine pakke.
 
 
 
Inden i pakken øverst var denne fine gaveæske
Photobucket
Det er fantastisk at pakke gaver op, når afsenderen har kælet for detaljerne og dermed modtageren på denne måde.
Photobucket
Når du åbner sløjfen og silkepapiret dukker velkomstbrevet fra Lise kvinden bag Goodiebox op. På bagsiden er en kort gennemgang af hvert eneste produkt i denne måneds Goodiebox.
Photobucket
Når du løfter ovennævnte oversigt, har du frit udsyn til månedens goodies. Er det ikke et skønt syn?
Photobucket
Mine egne packshots af produkterne blev ærlig talt forfærdelige, derfor har jeg fået dette aldeles fremragende billede, som også kan findes på Goodiebox’ facebook profil. Det er, som du kan se ikke helt ens indhold i pakkerne. Neglelakken fra Essie findes i lidt forskellige farver og håndcremen er enten fra Weleda eller Dr. Hauschka.
Photobucket
Da jeg først nåede hjem tre timer senere end forventet her til aften, har jeg ikke prøvet alle produkterne endnu. Neglelakken i min Goodiebox, skal du lige se alligevel. Den kommer fra Essie og er en af de atten nye farver i Essies faste sortiment. Smokin’ Hot er navnet og farven er en rigtig mørk og meget smuk grålilla nuance. Som altid når jeg tester neglelak, er der et enkelt lag lak på pegefingeren og to lag på de øvrige fingre.
Photobucket
Det bliver spændende at teste resten af produkterne, denne Goodiebox indeholder nemlig udelukkende produkter, som jeg aldrig før har haft fingrene i. Og det er jo lidt en gave i sig selv.
Det var med nød og næppe, at jeg fik lov til at smage de lækre chokoladeovertrukne lakridsmandler fra Aalborg Chokoladen. Min søn fandt nemlig mandlerne i min taske og erklærede ejerskab over posen. De er GODE, mums!
Det er med stor glæde og forventning, at jeg venter på næste pakke fra Goodiebox, for med denne start kan det ikke blive andet end fantastisk.
Hvis du ikke aner hvad konceptet går ud på, kan du læse om mine forventninger her og hvis du vil læse endnu mere er Goodiebox egen side fuld af information, spændende blog indlæg og meget snart en oversigt over produkter samt henvisninger til forhandlere. Hvis du allerede nu ved, at du (som jeg) umuligt kan leve uden den næste pakke, så skal du melde dig til lige her på Goodiebox’ tilmeldingsside. Det koster kun 119 kroner per måned at være medlem og modtage en Goodiebox fuld af dejlige overraskelser.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
41 kommentarer
Dana

Hej Helene,
Først og fremmest tak for tippet i sin tid!!! Glæder mig til at få min pakke.
Bare af ren nysgerrighed – kan du huske om du satte kryds under neutrale eller prangende farver inde på deres hjemmeside? Håber jeg får samme farve neglelak som dig! … Men tvivler 🙁

Pudderdåse Helene

Hej Dana
Æv, nej jeg mindes slet ikke at have svaret på det spørgsmål.
Alle de andre farver er fine, så jeg tror ikke, at du bliver skuffet 😀
Skrev du selv neutrale eller prangende?
Mvh. Helene

Dana

Ja, det er jeg sikker på, selvom jeg sjældent går med neglelak fordi jeg har studiejob på hospitalet.
Jeg skrev selv prangende fordi jeg på det tidspunkt kun tænkte på øjenskygge. Har begge Naked palettes, så tænkte at jeg var rigeligt dækket ind med de neutrale farver 🙂

Marie-Louise

Jeg har endnu ikke modtaget min, venter spændt og har schrollet forbi hvad der var i.. 😉

Marie-Louise

Jaaaaa, har modtaget nu. Og vi har næsten fået dette samme. Jeg har bare fået Weleda håndcreme og “Over The Top” Essie neglelak istedet. Den har jeg flere gange kigget på, så det er bare juhuuu.. 🙂

Pudderdåse Helene

Hej Marie-Louise
Wauw det er også en rigtig fin farve…tillykke med den 😀
Mvh. Helene

Anette

Virkelig et cool tiltag – og laber måde, du viser os det på, Helene!

Pudderdåse Helene

Hej Anette!
Tusind tak, ja jeg er også sikker på, at Godiebox no skal blive et hit <3
Kh. Helene

maibritt J

Åh jeg sidder hjemme ved min kæreste og kommer først hjem i morgen. Jeg kan SLET ikke vente med at komme hjem og se den. Det er jo alt for lækre ting der er i den. Ville være ret nice hvis du måske ville vise/kommentere på de fremtidige goodiebioxes hvis du fx har nogle tips til dem 🙂
maier-bigbeauty.blogspot.com/

Pudderdåse Helene

Hej Maibritt J
Det kan du tro, at jeg vil.
Mvh. Helene

Marianne L

Ihh! men skulle jo ha tilmeldt sig 😀 Oh well kan jo være med til at modtage næste måneds pakke 😉

Pudderdåse Helene

Hej Marianne L
Ja, du kan heldigvis sagtens nå det til næste gang 😀
Mvh. Helene

Elke

Øj, det ser lækkert ud.
Det er ikke full-size-produkter, vel?

Pudderdåse Helene

Hej Elke
Jo, Essie og Max Factor er full size.
Mvh. Helene

Celia

Ååårh, nej, jeg glemte helt at registrere mig igen, for det skulle man jo gøre to (??) gange, når man var Early Bird… 🙁 Er grøn af misundelse over de FINE ting, du har modtaget, Helene! Heldige dig 😉 Så nu har jeg meldt mig til, så jeg får Goodie Box i marts. Åååh, hvor jeg dog glæder mig! 🙂
Glæder mig til at se anmeldelser af alle de fine ting! Bare gi’ gas. 🙂

Pudderdåse Helene

Hej Celia!
Den dobbelte registrering var desværre en nødvendighed, da den første platform ikke rigtig levede op til forventningerne og registreringen kunne desværre ikke flyttes med over til det nye system. Anmeldelser siger du….hmm det må blive lidt ad gangen, tror jeg.
Mvh. Helene

Rikkev

Ååhhh, tak Helene…Sidder her i Norge og har tænkt på min box mange gange…Og nu var det så bare, skal jeg overraskes når jeg kommer hjem eller skulle jeg læse her…Er glad for jeg kiggede videre, for nu glæder jeg mig jo bare endnu mere, for det ser jo såå lækkert ud…

Pudderdåse Helene

Hej Rikke
Nyd du bare din skønne familie i sneen! Pakken er helt sikkert lige så dejlig, når du finder hjem til Danmark igen. Godt at du valgte at kigge med 😀
KH. Helene

Ditte

Ihh hvor er det spændende også at se hvad i har fået .. Jeg har ligget syg på sofaen siden tirsdag og har været mega ynkelig men da posten kom med min pakke igår glemte jeg alt om sygdom .. Er meget imponeret over alt fra indpakningen til produkter.. Jeg fik neglelakken i raspberry, så fin 🙂 Glæd jer derude, den er værd at vente på!

Pudderdåse Helene

Hej Ditte
Hvor er det bare dejligt at høre! Jeg synes det er så fint og er vild med det hele. Konceptet er alt, hvad jeg forventede og mere til.
Mvh. Helene

Cecilia

Hvor stor er neglelakken? det ligner normal størrelse på billedet, og hvad med de andre ting? 😀

Pudderdåse Helene

Hej Cecilia!
Du har set rigtigt…Essie neglelakken er fullsize! Det er mascaraen fra Max Factor også. Bodybutteren fra The Body Shop er den størrelse, som af og til kan findes i gaveæsker og lignende altså 50 ml. Håndcremen indeholder 10ml. og er en luksusprøve og brevet med serum er en klassisk sample størrelse. Mandlerne er vist bare “icing” og fås sandsynligvis i flere størrelser.
Mvh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *