Hvilken vandfast mascara er den bedste?

30.04.11
Max Factor False Lash Effect Waterproof Mascara

Max Factor False Lash Effect Waterproof Mascara

Det kan godt være, vi ved meget om makeup, men hvis der er en ting, vi ikke ved noget om, så er det vandfast mascara. Hverken Helene eller jeg bruger det eller har nogensinde gjort. Vi har altid begge sværget til god, gammeldags almindelig mascara. Men nu har jeg fået lyst til at teste nogle vandfaste. Dels fordi jeg er træt af mascara, der ikke bliver siddende, hvor den skal, og dels fordi jeg ikke kan teste øjenmakeupfjernere uden at afprøve dem på vandfaste mascara også.

Så hvem bedre at spørge om, hvilke vandfaste mascara der er gode end jer? Har I nogle gode bud, og hvorfor er lige præcis den god?

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
26 kommentarer
Julie

Alle Kanebos mascaraer er sådan nogle der skal tages af med varmt vand, så de er både vand- og oliefaste!
Der findes tre forskellige; en der giver volumen, en der giver længde og en der kun giver farve.
Jeg bruger den der giver volumen og det er den bedste mascara jeg nogensinde har prøvet og jeg har prøvet en del 🙂
Jeg cykler i al slags vejr og træner tre gange om ugen og har aldrig oplevet at den har smittet af eller drysset, samtidig giver de virkelig flotte vipper!
Den er dyr, men er alle pengene værd! 🙂

Pudderdåse Katja

Tak for jeres gode bud allesammen. Bliv endelig ved!

pernille henriksen

Lancome Hypnose og Maybeline Lash Stiletto – begge holder godt og begge har ret smalle børster. Hvis man, som jeg, har tunge øjenlåg og nemt får mascara på øjenlåget, så er de to at anbefale 🙂

Linda Nielsen

Hej.
Jeg skal på badeferie sydpå og, har virkelig brug for en mascara som kan modstå både varme og saltvand. Derfor har jeg lige købt en vandfast mascara fra Lóreal Volume Million Lashes, er der nogen herinde som har erfaring med denne ?

Pudderdåse Helene

Hej Linda!
Jeg bruger aldrig vandfast mascara og har derfor heller ikke prøvet denne! Men jeg har hørt virkelig meget godt om den!
Jeg synes, du skal spørge på FaceBook i stedet. Der vil du helt sikkert få flere svar!
Mvh. Helene

Janni Pedersen

Jeg har forresten prøvet false lash effect i vandfast… Og er ikke imponeret. Den er slet ikke lige så flot på. Den gør mine vipper en anelse grynede :/

Pudderdåse Katja

Nej, det kan jeg virkelig godt forstå. Den har en særlig status hos Helene og mig som yndlings-hade-mascaraen 😉

Birgitte

Helt enig. Spild af penge. Den er ganske vist vandfast men alt for svær at påføre. Men det en af de få vandfaste der kan fås i brun. Vil dog ikke anbefale den.

Maria

Da jeg ikke bruger, og ikke rigtig har behov for en vandfast mascara, har jeg valgt at købe wet n wild’s super length waterproof mascara. Jeg tror at jeg gav 50 kr for den. Den er faktisk en OK mascara, ihvertfald til mine vipper.
Om det er en god vandfast en?
Jeg ved det ikke, men jeg er før blevet overrasket over wet n wild’s kvalitet, som er forbløffende god i forhold til prisen!
Ved ikke om det hjalp? (-:
M.v.h: Maria

Caroline I

Jeg bruger Maybelline The Rocket Waterproog mascara til hverdag, og den er super super god! Den giver fantastisk længde, volumen, og så separerer den rigtig godt! Den kan varmt anbefales, jeg er i hvert fald helt vildt glad for min 🙂

Pernille

Jeg bruger den som vist på billedet (false lash effect mascara fra max factor). Jeg har brugt den i nogle år nu og har altid været super tilfreds med den. Den holder selv i regnskyld af værste karaktér og drysser aldrig på kinder eller lign.

Kristine

Hej. Jeg synes jeg har ledt, men kom der nogensinde en anmeldelse ud af dette? Jeg er nemlig meget nysgerrig. Har i efterhånden flere år sværget til den samme vandfaste mascara (L’oreal Voluminous x5), men er ved at være lidt træt af den, og kunne godt tænke mig at høre, hvilke vandfaste mascarer I anbefaler?
Vh. Kristine

Helene Randløv

Hej Kristine
Umiddelbart nej, jeg kan i hvert fald ingenting finde. Vi har skrevet om Tube mascara:
https://pudderdaaserne.dk/2013/07/02/tube-mascara-aldrig-mere-pandaojne/
Kh. Helene

Yvonne

Jeg har i årevis brugt Christian Diors mascara som hedder Diorshow. Den fåes i både almindelig og vandfast. Koster omkring 200 kr, men er virkelig pengene værd. Man får lange og fyldige vipper. Bruger den vandfaste i svømmehallen, i regnvejr, på cykelture og til grineflip og det holder uden at smitte af overhovedet.
Selv når jeg er i bad, holder den.
Det eneste minus der er, er at den kræver Diors egen makeup fjerner (2 fasen) for at få den af. Den koster 195 kr men er drøj i brug. Jeg bruger ca 2-3 mascara og 2-3 makeup fjerner pr år, men bruger det også dagligt. Perfekte julegave ønsker.

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *