Glem hårkuren - sådan ødelægger du dit hår

Pudderdåserne A-Serum

Efter tre års research og arbejde fra både os og de dygtige folk, der hjælper os, er vi nu klar med et produkt, der har stået øverst på vores ønskeseddel meget længe: A-Serum.

A-Serum indeholder A-vitamin. A-vitamin, der er rynkernes fjende nummer 1. Har du rynket, solskadet og ældet hud, så er det her til dig.

Høj effekt – uden bivirkningerne
Men A-Serum ligner ikke nogen form for A-vitamin, som du har prøvet før. Vi har brugt en helt ny form for A-vitamin, der betyder, at vi kan få høj effekt i høj dosis uden de sædvanlige bivirkninger, der kommer af at bruge A-vitamin på huden.

Denne nye type A-vitamin giver samme effekt som retinol, men uden de bivirkninger, der er forbundet med retinol. Retinol giver flotte resultater, men også rødme, irritation mm.

Derfor bruger de fleste hudplejeprodukter i dag enten meget små mængder retinol eller en helt anden type A-vitamin, nemlig retinyl palmitat, der er meget mildere, men også mindre effektiv. (Læs mere om retinyl palmitat vs. retinol her)

Vi har valgt en helt ny type A-vitamin, der hedder Granactive Retinoid. Studier fra opfinderen og producenten viser en dramatisk reduktion af rynker efter bare 14 dages brug, men uden de bivirkninger, som for eksempel retinol har.

Helene har været vores bedste testperson. Hendes sarte hud har aldrig kunnet tåle nogen som helst form for A-vitamin – før nu. Hun kan godt tåle A-Serum og den særlige form for A-vitamin, som vi bruger.

Vores A-Serum er en meget let serum. Vi har kombineret granactive retinoid med et andet godt aktiv, der binder fugt i huden.

Hvem skal bruge A-Serum?
A-Serum er til rynker. A-vitamin er det bedste rynkemiddel, vi har. Men A-vitamin er (ligesom alle de andre super-ingredienser) også effektivt til en lang række andre ting. Granactive retinoid er også dokumenteret effektivt til pigmentpletter.

Sådan bruger du A-Serum
Start altid med A-Serum 2% med mindre du allerede bruger A-vitamin i højere doser. Når du har brugt din første flaske A-Serum 2% kan du skifte til A-Serum 5% – hvis du vil. A-Serum 2% er rigeligt effektiv til de fleste.

Brug A-Serum en gang om dagen – hver aften. Husk altid at beskytte dig mod solen om dagen, når du har brugt A-Serum om aftenen.

Brug meget gerne A-Serum ovenpå enten T-Zone Peeling eller AHA Serum.

Du kan sagtens bruge A-Serum sammen med produkter med niacinamid, peptider, C-vitamin eller hvad du ellers gerne vil bruge. Men lad være med at bruge andre produkter med A-vitamin, når du bruger A-Serum.

A-Serum 2% koster 195 kroner for 50 ml. A-Serum 5% koster 345 kroner for 50 ml.

Her kan du købe det
Du kan købe alle vores produkter på Dåseshoppen.dk, i Matas Magasin og Salling. Se alle vores forhandlere her.

Se ingredienslister og forklaringer på alle ingredienser her.

Hvorfor er A-Serum gul?
Den intense gule farve kommer fra den type A-vitamin, vi bruger. Derfor er A-Serum 5% også mere gul end A-Serum 2%. Vi har selvfølgelig ikke brugt farvestoffer.

Hvorfor dufter A-Serum lidt af gulerod?
Den specielle duft kommer også fra vores særlige type A-vitamin. Det er ikke en duft, vi har tilsæt særskilt.

Må jeg bruge A-Serum 2 gange dagligt?
Der er meget debat om, hvorvidt A-vitamin i højere doser bør bruges om dagen, og videnskaben er ikke færdig med at diskutere. Vi siger, at du skal bruge det om aftenen – og huske solcreme dagen efter.

Hvad er forskellen på jeres A-serum og….?
Forskellen er den form for A-vitamin, vi bruger, som gør det muligt at opnå en høj effekt med færrest mulige bivirkning. Læs mere om de andre former for A-vitamin her.

127 kommentarer

 • Malene

  Kan den bruges over jeres t-zone peeling med en natcreme over til sidst eller hvordan?
  Glæder mig til at prøve endnu et af jeres fantastiske produkter 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lone

   Godt spørgsmål :)
   Jeg bruger også T-zone peeling og vil nødigt undvære den, da den har udretter mirakler for min hud. Men må jeg bruge den samtidig med A-serum?
   Og stort tillykke med Jeres ‘babyer’!!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Ja selvfølgelig!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susanne

  I har tidligere skrevet om jeres ansigtsolie, at den indeholder matrixyl 3000, og at dette er mere effektivt mod rynker, end a-vitamin/retinol. Så hvad skal jeg bruge, hvis jeg vil bekæmpe rynker mest effektivt? Jeres ansigtsolie eller den nye a-vitamin creme?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Kære Susanne. Vi har desværre ingen direkte studier, der sammenligner effekten af Matrixyl 3000 med Granactive retinoid, så mit svar er alene baseret på fornemmelser. De studier, vi har, sammenligner Matrixyl 3000 med retinol, som er et andet stof.
   Jeg vil mene, at vores A-Serum 5% pt. er det mest effektive produkt, vi har mod rynker.
   MEN: Det allermest effektive mod rynker, vi har, er helt klart kombinationen af A-Serum 5% og Ansigtsolie.
   Matrixyl 3000 og Granactive Retinoid virker rigtig godt sammen.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anton

  Hvad med matrixyl 3000, troede det var det bedste? Det var måske før hydroxypinocolate retinoate kom på markedet?
  Og regner selvfølgelig med at disse er bedre end the ordinary’s

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Hej Anton. Matrixyl 3000 er stadig en stjerne. Jeg har desværre ikke set nogen studier der direkte sammenligner de to. Det vil jeg ellers gerne se…. Men det kræver jo at enten Grant Technologies (der laver grantactive retinoid) eller Sederma (der laver Matrixyl 3000) bruger en hel masse penge på at lave den. Og det sker nok ikke…

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  FED nyhed!
  Hvad er jeres holdning til at bruge a-vitamin (også jeres egen), hvis nu man er gået hen og er blevet gravid ;-)
  Dejlig weekend til jer!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise

   Uh ja, det vil jeg også gerne vide :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria

   Det vil jeg også meget gerne vide :) Nogle steder frarådes det at bruge hudpleje med a-vitamin, når man er gravid/ammer, mens andre skriver, at de små doser er harmløse. Hvad er jeres holdning?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Granactive retinoid er ifølge vores oplysninger sikkert at bruge som gravid og ammende

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine

  Jeg ELSKER når I kommer med nye produkter. Bliv endelig ved med det :D

  Hvilke (af jeres) produkter kan jeres nye A serum kombineres med? Jeg bruger fast jeres niacinamid, anti-age og alt i en creme. Jeres t-zone peeling bruger jeg “ved lejlighed”. Kan A serumet kombineres med disse produkter? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Fantastisk! Jeg bruger jeres AHA-serum og jeres alt-én-creme.. Kan det kombineres med denne?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Ja, sagtens. Brug den efter AHA-Serum og brug Alt i en creme til sidst :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Diana

  Dejlig nyhed :)
  Kan A-serum kombineres med T-zone peeling og Niacinamid som jeg har den bedste effekt af??

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Jep, det kan den. Bare brug den efter niacinamid :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • N.

  Kan den bruges i nærheden af øjnene? Jeg har endnu ingen rynker, men kan den bruges forebyggende?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Ja, den kan godt bruges rundt om øjnene.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Spændende! Jeg elsker jeres produkter. Jeg bruger hver aften aha-serum, niacinamid og så tilsidst alt-i-en creme eller ansigtsolie som jeg skifter imellem. Hvad så med denne A-serum? Hvordan kombineres den med de andre produkter? Går den istedet for en af de andre?
  Kh Line

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Kære Line. Det er jo som at vælge sine børn :-D

   Jeg ville putte den ind lige efter niacinamid. Og nej, den kan ikke erstatte nogle…. De kan noget helt forskelligt.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Hej!
  Elsker nyt fra jer.
  Jeg bruger pt. t-zone peeling, niacinamid og en stærk a-vitamincreme tilsidst. Hvordan implementerer jeg bedst jeres nye produkt i min aftenrutine?
  Vh Mette

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Kære Mette. Hvis du allerede bruger en stærk A-vitamincreme skal du ikke også bruge vores A-Serum. Hvis du vil bruge vores A-Serum skal du bruge den i stedet for din A-vitamincreme. Kh. Katja

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Matilde

  Hvis man i forvejen bruger jeres t-zone peeling og niacinamid serum kan a-serum så godt kombineres med dem?

  Nu er jeg 26, så det er ikke fordi jeg synes, at jeg har brug for decideret anti age. Men jeg har været i Isotretinoin behandling af to omgange og i forbindelse med anden gang, sagde min hudlæge, at vi kunne prøve noget a-vitamin derefter, hvis resultatet af isotretinoinen ikke holdt. Det gjorde den, sådan nogenlunde (det var egentlig ret mild “akne”), men jeg har tit tænkt om a-vitamin var løsningen ifht. de sidste problemer jeg har med min hud.

  Jeg har ENORMT tørstig hud. Den kan sluge et tykt lag Avené fugtmaske hver aften på få minutter. Men jeg har også lidt store porer som nogle gange bliver tilstoppede. På næsen er det gerne sorte hudorme, men på kinderne og i kanten af ansigtet er det sådan nogle hvide lidt mere “hårde” tilstopninger.

  T-zone peelingen (kombineret med en masse fugt) er klart det der har hulpet bedst. Niacinamid er jeg lige startet på, så der ved jeg ikke hvordan det virker på mig endnu.

  Jeg synes bare pludselig det hele bliver lidt omsonst med både peeling og to sera, og så både et fugtsera og creme (evt. maske først) for at få nok fugt også.
  Det er jo meget at smøre på sin hud hver aften/dag, og I har jo liige lavet et indlæg om overforbrug af produkter 😅

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Kære Matilde

   Jeg tror du vil have gavn af både niacinamid og A-Serum, men jeg forstår godt din bekymring. Mht. overforbrug, så er ingredienserne i så forskellige, at du ikke behøver bekymre dig.

   Jeg kan fortælle dig, hvordan jeg selv gør: Jeg bruger selv T-Zone Peeling + niacinamid om morgenen og T-Zone Peeling + A-Serum om aftenen. Måske det var en idé?

   Alternativt synes jeg du skal holde fast i niacinamid og T-Zone Peeling.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Matilde

   Tusind tak for svar. Jeg tror jeg vil prøve at gøre som dig :)
   Og så kan jeg sagtens putte et fugtserum og en creme ovenpå t-zone peeling og a-vitamin om aftenen, eller bliver det for meget produkt?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Det kan du sagtens :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrin

  Er stor fan af jeres blog og ikke mindst produkter! Indtil nu har jeg brugt super 3 booster fra beaute pacifique og det har hjulpet fantastisk på mine udbrud / uren hud. Vil jeres A-serum kunne anvendes istedet?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Ja – men der er stor forskel på ingredienserne. De virker forskelligt

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernile

   Vil du ikke uddybe lidt mere om, hvordan de virker forskelligt?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Undskyld – Hvordan hvad virker forskelligt?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna

   Kan du uddybe lidt på forskellene? Jeg bruger Booster 3 og har overvejet at skifte til deres Clinical eller en lægeordinberet A – vitamin. Hvor stærk er jeres serum og bekæmper den rynker bedre end Super 3?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Booster 3 indeholder A-vitamin estere i form af hhv. retinyl palmitate, Retinyl Propionate og retinyl acetate. Disse estere regnes blandt de svageste former for A-vitamin, men der er så tilsat en masse andre ingredienser i Boosteren, som det vil føre alt for vidt at komme ind på her. Men nej, det er ikke en meget kraftig A-vitamin.
   En lægeordineret A-vitamin er selvfølgelig det kraftigste du kan vælge.
   Granactive Retinoid ligger imellem de to i effekt. Den er mere effektiv end retinyl esterne, men ikke så skrap som den lægeordinerede A-vitamin.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Dorte Daugaard

   Stort (forsinket) tillykke med jeres lille ny :)

   Jeg bruger også jeres T-zone peeling efterfulgt af hhv. Niacinamid og 3 booster.
   Hvis jeg ønsker at tilføje jeres A-serum skal jeg så undlade at bruge 3 boosteren? Eller kan de kombineres når nu, den ikke er så stærk?

   Tak for en god blog og effektive produkter!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Kære Dorte. Jeg synes ikke du skal bruge både A-Serum og 3 Boosteren. Det bliver til alt for meget A-vitamin. Du må vælge mellem de to :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Glæder mig helt vildt til at prøve dem 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katja

  Det er godt gået. Glæder mig til at få fingrene i det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Feedt. Elsker jeres produkter. Jeg er lidt i tvivl om hvilke rækkefølge jeg skal bruge produkterne. Jeg bruger pt. T-zone, noacinamid og så en ansigtscreme. Skal jeg benytte jeres A-serum efter niacinamid? Og er det egentlig nødvendigt med eb ansigtscreme som anti-age efter?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Du bruger A-Serum ovenpå Niacinamid eller Niacinamid ovenpå A-serum. Prøv dig frem og gør det der føles bedst.

   Og nej, det er ikke nødvendigt. Men de aktive peptider i vores antiage, hvis du taler om den, gør stadig en forskel Prøv dig frem :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Astrid

   Til Line ovenfor råder du til at bruge A-serum lige efter Niacinamid – men til Nanna råder du til at prøve sig frem? Kan du mon uddybe det lidt? På forhånd tak.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Hej Astrid. Det gør helt ærligt ingen forskel om du bruger A-serum eller niacinamid først. Derfor forvirringen :) A-serum er lidt federe. Derfor vil jeg umiddelbart hælde til at bruge den til sidst. Men…

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina Lohse

  Hej piger Er disse a-vitamin serumer go’e hvis man bøvler med hyperpigmentering/Melasma .Eller er der nogle a jeres andre produkter i hellere ville anbefale🙏🏼 .? Go weekend 🙌🏻
  Kh Tina

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Kære Tina. Ja! De virker. Kombinationen af AHA-Serum, niacinamid 10% og A-Serum er rigtig effektiv.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Er det også godt mod acne?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Det ved vi ikke med sikkerhed, for det er ikke testet. Men andre former for retinoid og A-vitamin er, og vi har derfor også en formodning om, at dette vil virke.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mads

  Sikke en nyhed! Tillykke med lanceringen – glæder mig til at prøve den :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Vil I stadig anbefale jeres AHA-serum til keratosis pilaris eller er denne serum et endnu bedre valg?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jannie

  Må den bruges i de sarte øjenomgivelser, under øjnene?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Ja

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jannie

   Altså som øjencreme, bare lige for at få den skåret ud i pap?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Ja :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jannie

   Jeg har fantastisk god effekt af jeres andre produkter, så jeg glæder mig virkelig meget til at prøve den. Tak for jer!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Hvor spændende!
  Vil denne have nogen effekt på bumser – både ift. nuværende, men også ift. forbyggelse?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Kære Anna. Granactive retinoid er ikke testet på bumser. Kun på hudens porer. MEN – alle andre former for A-vitamin har en effekt på bumser. Og vi derfor også overbeviste om, at denne også vil have. Kh. Katja

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  I hvilken alder, vil I anbefale, at man går i gang med at bruge denne serum? Jeg er i midten af 20’erne, og ser så småt begyndende rynker, men har stadig generelt ung og spændstig hud.
  Har den forebyggende kræfter, eller skal man vente med at bruge den, til rynker er en smule mere fremtrædende?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Det eneste, der for alvor forebygger er at passe på solen.

   Du skal bruge den, når du ser noget, du gerne vil ændre: Rynker eller pigmentpletter. Hvis du har fin hud som du er tilfreds med, så vent

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne - Sofie A

  Tillykke tillykke, super i rækken af jeres produkter. I er bare de bedste.
  Niazinamid skal på først ?
  😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hvis du ikke bruger syre (T-Zone Peeling eller AHA Serum), så kan du selv vælge, hvilken af de to du vil tage på først.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina-Mia

  Hej det er mig der var i magasin i går og har pigment. Jeg købte a-vitamin. Og du anbefalede aha og niacimid. Dem har jeg også købt. I hvilken rækkefølge skal det bruges?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Christina-Mia
   Rækkefølgen bør være:
   AHA Serum der ALTID skal nederst. Derefter kan du gøre som du vil… prøv dig frem og find den rækkefølge, der virker bedst for dig.
   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lonni

  Jeg er lidt i tvivl. Har denne type a-vitamin i anvender samme egenskaber som den der bruges i Avenes Ystheal intense? Det skal lige siges at jeg primært bruger a-vitamin for dens andre egenskaber end effekten mod rynker.
  Og hvis jeg i givet fald skifter over til jeres a-serum, vil jeg så stadig skulle starte med 2% eller vil jeg kunne starte ved 5%?:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Kære Lonni. Avene bruger retinyl palmitate, som er en anden af vores A-vitamin favoritter. Det er også en god og effektiv form. Jeg har desværre ikke noget grundlag for en direkte sammenligning af effekten retinyl palmitate vs granactive retinoid, simpelthen fordi der ikke er nogen, der har lavet den slags studier (endnu). Jeg ville godt turde starte med 5% i dit tilfælde. Kh. Katja

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lonni

   Jeg synes lige jeg vil give jer en opdatering. Jeg har anskaffet mig A-serum 5% og brugt den i knap en måned og jeg elsker den! Så tak for endnu et lækkert produkt, der uden tvivl bliver en fast del af min rutine :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Wuuuuhuuuu!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Vil I stadig anbefale jeres AHA-serum til keratosis pilaris eller vil a-serum være endnu bedre?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Vi vil stadig anbefale AHA-Serum først og fremmest. Men… Der findes undersøgelser hvor man har behandlet keratosis polaris med medicinsk retinoid. Jeg vil virkelig gerne have du prøver at bruge A-Serum ovenpå AHA serum og fortæller hvordan det er gået :-D

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Kan man bruge A-serum hvis man har rosacea.?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Jeg kommer af princip aldrig med garantier, når det handler om rosacea. Men ja, a-vitamin kan have en positiv effekt på rosacea. Prøv – start langsomt. Og giv os et referat. Vi er også nysgerrige

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Naz

  Sorry hvis I allerede har svaret på det her – men vil A-serum være god mod pigmentpletter efterladt fra akne? I har forresten reddet min hud, tak for det:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Hej.
  Nu har jeg ikke lige læst alle kommentarer igennem, men er det for tidligt at bruge A-serum når man er 26? Jeg har jo ikke rynker, men de fine linjer begynder så småt at komme. Især ved øjnene, mundvigen og panden. Og SKAL man bruge solcreme dagen efter? Jeg bruger jo fx ikke solcreme nu når vi går de kolde måneder i møde.
  Hilsen Pernille :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Det er slet ikke for tidligt. A-Serum virker også på hudens porer og hyperpigmentering fx som kan kommer i alle aldre. Så hvis du har lyst til at prøve, så gør det.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Melanie

  Tillykke med jeres nye produkt, virkelig god ide! Mit spørgsmål er bare at siden solcreme får min hud til at flippe ud i store porer og bumser, har jeg lidt prøvet at holde mig fra det til daglig, men det er ikke til at komme uden om når jeg har fat i a-vitamin…? Kan I evt anbefale nogle solcremer som ikke fremkalder urenheder?? På forhånd mange tak :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helene

  Hejsa. Tillykke med det nye produkt 👍 Bruges det på hals og brystpartiet også, eller er det kun til ansigtet?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Må man bruge serummet, når man bruger dermaroller om aftenen hver 2. uge?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Hej Pudderåserne!
  Jeg er 23 år, har nogenlunde bumsefrihud, men jeg har hudorme. Derudover er jeg begyndt at få mine første linjer i ansigtet og smårynker.
  Jeg tænker at bruge T-zone-peelingen mod hudormene og den lidt urene hud.
  Jeg ved dog ikke om jeg skal vælge ansigtsolie (fungerer den så også som “natcreme”) eller denne A-serum på min hud? Hvad vil I anbefale? Og behøver jeg at putte creme på udover de to produkter jeg nu vælger?
  God dag!
  Laura

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Hej <3
  Jeg bruger t-zone peeling og niaciminad morgen og aften. Hvordan skal jeg så bruge den nye a-serum, for at den giver bedst effekt?

  Vh cecilie

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Hej Cecilie. Brug den ovenpå Niacinamid om aftenen

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Tillykke med jeres nye produkt!! Er der et sted hvor man kan se ingredienslisten?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Hej Pudderdåserne,
  Hvad er forskellen på jeres produkt og Granactive Retinoid fra The Ordinary? :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Nanna
   Det er alt det andet der er i ;-)

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Hej Nanna. Den aktive ingrediens er så vidt jeg ved den samme. Formuleringen er helt anderledes. The Ordinary har en olie-konsistens.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Hej I to!

  Jeg har læst, at man ikke må bruge fx salicylsyre under A-vitamin – mange steder på nettet.. Men det siger I, at man godt må (tænker på t-zone peelingen). Så nu er jeg forvirret :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Kære Emma. Hvem siger det? Du må give mig nogle links, så kan jeg bedre forholde mig til det :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hanna

  Hej! Dette lyder spændende :-)
  Jeg har i et halvt års tid brugt 0,5% retinol 3-4 gange om ugen uden bivirkninger – synes I, jeg skal starte med A-serum 2% eller kan jeg hoppe over til 5% med det samme? Tak for gode produkter og en god blog! :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mai

  Må man anvende Jeres creme som gravid

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Jeg har brugt A-serum 2% i en lille uges tid og mærker (særligt rundt om øjnene) lidt rødme og svien. Er det fordi, jeg ikke kan tåle produktet eller er det normalt, at huden reagerer sådan? I så fald er det så bare ind til huden har vænnet sig til brugen?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Det er helt normalt. Hvor ofte har du brugt det?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Juhuuuuuuu, den har jeg ventet længe på :-D Tusind tak!
  På The Ordinary’s står der 2% granactive retinoid og nedenunder står der, at det svarer til 0,2% ester of all-trans retinoic acid.
  Gælder det samme for jeres?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Kom med uheld og købe A-serum 5%..
  Kunne jeg starter med den alligevel selvom i anbefale og starter med 2%?
  Og skal man ikke skylden den ud?
  Tak forforhånd!
  Kh Anne Cox

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Anne
   Det er ikke vores anbefaling. Hvis du kaster dig ud i det, så må du love mig ikke at bruge den hver dag! Det er simpelthen ALT for hårdt for huden. Den skal ikke skylles af :-)

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Conny

  I skriver, man sagtens kan bruge A serum SAMMEN med feks niaciamid eller c vitamin, men det er vel stadig ikke SAMTIDIG? Altså kan man feks bruge niaciamid om aftenen før A serum eller kan man bruge c vitamin creme ovenpå A serum – er det ikke noget med at det kan ophæve hinandens virkning?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • SH

  Hej pudderdåser

  Tillykke med jeres nye produkt. Jeg er allerede fan af jeres serie og især jeres T-zone peeling som jeg ikke kan undvære. Både til T-zone peelingen og denne A-serum anbefaler i at bruge en dagcreme med solfaktor, men jeg har simpelthen så svært ved at finde en som passer til min fedtet hud :( Jeg har fundet en som passer til rundt om mine øjne (da jeg har tør hud her), men til resten af ansigtet kniber det. Jeg har både prøver jeres egen, paula’s choice og diverse andre som forhandles i matas. Men med alle fedter jeg helt vildt. Så pt bruger jeg ingenting. har i nogle råd?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise

  Giv mig grunde til at jeg skal bruge jeres A-vitamin 5% is stedet for The Ordinarys Granactive Retinoid 5% in squalane, som jeg bruger nu.
  Overbevis mig ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Lise
   Hvis du synes, den er dejlig, synes jeg, at du skal bruge den. Vores er meget anderledes og i en emballage, der faktisk sørger for at ingredienserne forbliver aktive.

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanne

  Kære Katja og Helene. Tak for en rigtig hjælpsom blog!
  Ved i om produkter mod pigmentpletter kan gøre skønhedspletter/modermærker lysere? Jeg har mange tydelige i ansigtet, og får flere og tydeligere pletter hvert år,

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Nej det kan de ikke. Jeg har selv mange modermærker og får stadig flere. Dem kan vi ikke gøre noget ved :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Kære dåser.
  Jeg kan ikke se, at Matas.dk sælger jeres nye A-vitamin. Er den ikke landet i Matas-butikkerne endnu?
  Jeg er stor fan af jeres produkter (bruger aktuelt Alt i en creme, T-zone Peeling, Niacinamid og Alt i en fodcreme).
  Jeres Alt i en creme gør underværker for mine hænder. Har i overvejet at lave den i en pixi udgave, så man kan have den med i den lille håndtaske? Ville være så skønt at have den med på farten :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Stine
   Vi er på den… Den burde være på vej. Den er landet i langt de fleste butikker. Det er ikke alle Matas-butikker, der har det fulde sortiment af vores produkter, så det kan være, at du skal spørge efter den. Vi har sandelig lavet en pixiudgave af Alt i en Creme, den kan du købe online i dåseshoppen.

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Kirstine

  Hej Pudderdåserne.
  Jeg har fået at vide, at man skulle bruge ENTEN syre ELLER A-vitamin (noget med at pH-værdierne ellers bare udligner hinanden?), og har derfor aldrig kunnet få A-vitamin til at passe ind i min rutine.
  Jeg bruger både en toner med AHA samt Azeliac Acid og Mandelic Acid fra The Ordinary dagligt, og ville gerne vide, om A-vitamin kunne passe ind i det.
  Nu hvor I anbefaler den sammen med både salicyl og AHA, bringer det håb!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Du kan sagtens bruge både syre og A-vitamin. Bare brug A-vitamin ovenpå. Hvem siger noget andet?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne Kirstine

   Ok, tak for svar :-)
   Har bl.a. læst det her: https://theskincareedit.com/2017/07/06/acids-and-retinol
   og mener også at The Ordinary fraråder at blande dem sammen – både grundet irritation og det med forskellige pH-værdier…
   Men det er også svært at sortere i, hvem man skal stole på og ikke!

   Derudover – mener I så, at 3 forskellige syrer er for meget i en rutine? I et andet indlæg anbefaler i nemlig max én – men glykol og mandelic er ikke så skrappe vel?

   Tusind tak fordi I tager jer tid til at svare :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Du har allerede brugt de syrer længe, ikke? Fungerer det? Kan din hud lide det? Virker det? Er din hud irriteret og rød?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne Kirstine

   Jo, har brugt dem dagligt i over et halvt år og har aldrig oplevet rødme eller noget. Kun positiv virkning.
   Er dog LIGE startet på mandelic i denne uge, men den giver indtil videre ingen irritation.
   Så var mere nervøs for, om jeg ‘annullerer’ syrernes virkning med A-vitaminet – og derfor ville køre en ret ligegyldig rutine…

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Hvis den virker så er det ingen problem :) risikoen er blot irritation.

   Og nej, syre og A-vitamin går fint sammen. Husk a-vitamin nederst

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne Kirstine

   Ok, det vil jeg prøve. Tusind tak for svar! :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorthe

  Ved I, om der er noget man skal være opmærksom på, hvis man bruger Metronidazol mod rosacea?

  Jeg bruger lige nu både den her A serum, jeres AHA serum og Niacinamid (og selvfølgelig jeres antiagecreme :-). Og skal så have puttet Metronidazol ind et sted…..

  Mange hilsner Dorthe

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Dorthe

   Og et lille tillægsspørgsmål :-) Må man bruge jeres ansigtsolie sammen med Metronidazol?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja

  Tak for lækre produkter og ærlige og konkrete anmeldelser.
  Men nu et spørgsmål. Jeres A-serum – skal den i HELE ansigtet, om øjne og hele molevitten? 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Yes! Over det hele – gerne halsen også hvis den trænger

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanne

  Vil meget gerne prøve jeres a- vitamin serum om aftenen, men bruger i forvejen MUTI anti-age Night cream plus, som jo indeholder en smule a-vit. Er det No-go og hvad skyldes det?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Den indeholder retinyl palmitate. Jeg tror det er fint hvis du starter med A-Serum 2%. Så meget bliver det hellere ikke til.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde

  Jeg renser min hud morgen og aften med mildt renseprodukt fra Ren, derefter en skintonic fra samme mærke og slutter herefter med Avené’s cleanance expert og deres cleanance triacneal.. det fungere rigtig godt, dog døjer jeg stadig med bumser og urenheder flere steder i ansigtet, samt tilstoppede porer og fedtet hud. Tror du t-zone peelingen ville være en god løsning for mig? eller er der andre af jeres produkter? evt hvordan jeg skal kombinere/anvende det ift. min nuværende hudplejerutine? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Ja, helt klart. T-zone Peelingen vil hjælpe. Der er sikkert også andre ting, du kan, men start med den. Brug den under Cleanance Expert til at starte med og se, hvordan det går.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] I 24 timer kan I se vores SNAK på Instagram om 10 serummer, som jeg bare må dele med jer. I vores snak derinde, er der også spot på andre fine sager bla A-vitamin-guf fra Pudderdåserne. […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Kirstine

  Hejsa:)
  Har cremen her en forebyggende eller langsigtet effekt?
  Jeg vil ikke mene jeg endnu har egentlige rynker, men dog linjer. Så kan brug af cremen gøre fremtidige rynker mindre markante?

  Bruger nu jeres AHA og ofte ansigtsolie og har fået reducerede porer og mindre tør hud. Tak :)

  Hilsen Anne Kirstine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Kære Pudderdåser,
  Jeg har brug for lidt hjælp og vejledning til valg af jeres produkter (jeg er tilfældigt faldet over jeres hjemmeside, og glæder mig over en side der virker reel og professionel – tak for det!). Umiddelbart har jeg ikke passet særlig godt på min hud/har været velsignet med få problemer og har ingen hudplejerutine (jeg skrubber indimellem ansigtet med kaffegrums i badet, og smører jævnligt med Skin food (Weleda)). Nu er jeg dog i en alder af 37 begyndt at se noget grå/tør/rynket ud og vil gerne gøre noget. Jeg har lidt hudorme (særligt i næsevigene) og indimellem lidt skæleksem, men jeg synes egentlig min største udfordring er tørhed/rynker og at min huds konstitution/elasticitet har ændret sig på en sådan måde, at smilerynker/linier ikke længere begrænser sig til øjenomgivelser og mundviger, men nærmest løber sammen med et hav af små folder over kinden når jeg smiler. Så, hvad anbefaler I?
  Eftersom det er ny vane der skal etableres, tænker jeg, at tre trin er rigeligt, men jeg hører gerne både en tre-trins og en optimal plejerutine.

  På forhånd tak!
  Kh Michelle

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Kære Michelle
   Velkommen til!
   Har du læst et af vores indlæg om et godt plejeritual? http://pudderdaaserne.dk/2014/09/18/raekkefoelge-og-hudplejerutine-saadan-bruger-du-vores-og-andres-produkter-sammen/

   Tre trin er ikke helt nok, hvis du virkelig vil minimere rynkerne, men det er helt sikkert en start!

   Rens: Rensevand/micellar water (Alt i en Makeupfjerner/Nivea Micellar Water/Garnier Micellar Water/ og MANGE andre)
   Behandling: T-Zone Peeling, der er en let lotion, du bruger som et serum, den skal altså blive siddende på huden.
   Fugt/Beskyttelse: Anti-Age Ansigtscreme er meget let (brug den også omkring øjnene), Alt i en Creme er let men mere fugtgivende og uden anti-age ingredienser, Ansigtsolie er en effektiv fugtgiver og så er den rigtig god til rynkerne.

   Optimalt set skal du bruge SPF 30-50 i dagtimerne og så kan du med fordel vælge at supplere med A-Serum 2% til natten.

   Giver det mening?

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise Tillebæk

  Hej
  Jeg har brugt MD A-serum men den fås ikke mere hvordan er jeres i forhold?
  Jeg er 64 hvad syntes i jeg skal bruge af dag og nat crem har synlige porer og rynker?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Ååårh det er længe siden jeg brugte den… Men frit efter hukommelsen, så indeholdt den primært glykolsyre og en meget lille bitte smule A-vitamin. Jeg tror faktisk at du vil få en mere tilsvarende effekt ud af vores AHA-serum, som indeholder glykolsyre. Og så kan du bruge A-Serum ovenpå for at få A-vitamin også. Men der var ikke ret meget A-vitamin i den fra MD, det var mest glykolsyre.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Halløjsa! Jeg er en pige med tendens til urenheder, og bruger allerede jeres T-zone peeling og niacinamid 10% og ville hører om det kunne være en fordel for min hud også at bruge jeres a-serum? Jeg er usikker på om a-vitamin også er god mod urenheder, og om jeg måske bruger for mange hudplejeprodukter? Håber I kan hjælpe :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Kære Laura
   Hvad bruger du da udover de to? Den ingrediens vi har brugt i A-Serum 2%/5% er først nu ved at blive testet på bumser og uren hud.
   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bodil Svensson

  Hvad er mest effektivt til natten a serum 5% med antiagecreme eller ansigtsolie :-), mod rynker.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Bodil
   Der er 2% Matrixyl 3000 i Anti-age Ansigtscreme og 5% i Ansigtsolie :-)

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Glem hårkuren - sådan ødelægger du dit hår