David Mallett - fransk luksus med omtanke for håret

Pudderdåsernes ALT I EN FODCREME

Det er ingen hemmelighed, at det er en fodcreme, vi lancerer i dag. Måske læste du med, da vi søgte hjælp til at teste den? I hvert fald var der en masse dejlige mennesker, der skrev og sendte billeder til os. Det var desværre ikke muligt at besvare alle, for vi fik rigtig mange henvendelser. Aldrig i mit liv har jeg set så mange slidte fødder… Kæmpe tak til alle jer, der skrev, og selvfølgelig til jer, der endte med at teste. Billederne kommer i et indlæg for sig –  her er resultatet: ALT I EN FODCREME.

ALT I EN FODCREME virker på revnede hæle, hård hud og tør hud på fødderne. Det er en creme, der samtidig afhjælper lugten af sure tæer.

ALT I EN FODCREME
Cremen er både blevet testet af os selv, vores mænd og børn. Selv vores søde webmands fodboldhold sprang ud i en test. Billederne og resultaterne af læsertesten taler for sig selv,  du kan lige nu se en forsmag på instagram. Her skal det udelukkende handle om cremen. Læsernes oplevelser fortjener nemlig at stå alene.

Heler og genopbygger huden
ALT I EN FODCREME indeholder fem aktive ingredienser, der tilsammen blødgør, heler og genopbygger huden, binder fugt og modvirker uønsket duft.

 • Carbamid (5%): Aktiv fugtbinder, der øger vandoptagelsen i huden og mindsker kløe.
 • Acticire: Plantebaseret fugtgivende ingrediens, der kombinerer voks fra Jojoba, Mimosa og Solsikke. Effektiv fugtbinder, der kan absorbere egen vægt op til seks gange og efterlader huden blød og smidig.
 • Hydrasalinol: Aktiv, som er udvundet af salturt (Salicornia herbacea) og har følgende egenskaber:
  – Stimulerer ureasyntese og opbevaring af urea i huden.
  – Vedligeholder vandbalancen og forhindrer vandtab i huden.
  – Forøger hudens fugt med op til 6000%.
 • Gatuline® Skin Repair: Aktiv udvundet af onopordum acanthium som er en plante fra kurvblomstfamilien. Aktivet reparerer og styrker beskadiget hud og forbedrer hudens egen beskyttelsesbarriere.
 • Sensidin DO: Deodoriserende og hæmmer væksten af lugtfremkaldende bakterier uden påvirkning af hudens egen bakterieflora.

Det er en rig og nærende creme. Konsistensen er dog så let, at man kan bruge den selv på de varmeste dage.

Hvem er ALT I EN FODCREME til?
Den er til dig, der har hård hud, tør hud og/eller revnet hud på fødder og hæle. Dig der har sure og/eller svedige tæer.

Sådan bruger du ALT I EN FODCREME
Brug ALT I EN FODCREME to gange om dagen, morgen og aften, alt efter behov.

Har du hård hud på fødder og hæle, så husk altid at bruge fodcreme om morgenen, da det beskytter mod tryk og slid i løbet af dagen. Konsistensen er let og ikke-fedtende, så du kan sagtens bruge den, lige før du tager strømper og sko på.

Vi fraråder altid at bruge fodfil, pimpsten eller lignende, da det bare fremmer dannelsen af mere hård hud.

Her kan du købe den
ALT I EN FODCREME koster 125 kroner og kommer i butikkerne i løbet af uge 26. Du kan købe den allerede nu på Dåseshoppen.dk.

Ingrediensliste
Aqua
Urea
Ethylhexyl Stearate
Glycerin
Butyrospermum Parkii Butter
Caprylic/Capric Triglyceride
Cyclopentasiloxane
Hydrolyzed Jojoba Esters
Cetyl Alcohol
Glyceryl Stearate
Alcohol
Helianthus Annuus Seed Oil
Cetearyl Alcohol
Acacia Decurrens Flower Cera
Onopordum Acanthium Flower/Leaf/Stem Extract
Salicornia Herbacea Extract
Octenidine HCL
PEG-75 Stearate
Propylene Glycol
Steareth-20
Dimethicone
Ceteth-20
Acrylates/Vinyl Isodecanoate Crosspolymer
Polyglycerin-3
Ethylhexylglycerin
Phenoxyethanol
Benzoic Acid
Dehydroacetic Acid
Sodium Hydroxide

 

   

29 kommentarer

 • Amalie

  Så er den bestilt! Glæder mig til at afprøve den over de næste uger, så der forhåbentlig er pæne fødder til sommerens fester 👏🏻😃

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Tak Amalie <3 Jeg krydser fingrer for, at du får ligeså gode og hurtige resultater som vores testere <3

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Hej :) lækkert med en ny god fodcreme her til sommer, må da prøves. Kan I forklare hvorfor der kun er 5 %carbamid i? Siden jeres artikel omkring Matas fodcreme har jeg nemlig altid brugt den, der skriv i den var den bedste på markedet dengang grundet det høje carbamid indhold på 25% – og den virker jo helt fantastisk. Kan man forvente det samme her når den kun hedder 5%?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • isa

   Er det ikke ret åbenlyst med alle de andre avancerede ingredienser der også er i?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katrine

   Jeg sad med præcis samme tanke!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Hej Mette. Ja selvfølgelig :) Det er også et relevant spørgsmål. Det er fordi der er så meget andet i også. Vi ville ikke bare lave en kopi af Matas hælkur. Det ville være dumt – den koster 60 kroner. Vores primære aktive ingredienser er alt det andet. Carbamid spiller kun en lillebitte rolle i vores creme. Vi ville nemlig gerne lave en meget let men stadig effektiv creme.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bine

  Er lige med på en kigger her :) Har købt den nye Pudderdåse creme til fusserne, GLÆDER mig til en creme, der forhåbentlig kan gøre en ende på mange års køren rundt i ALT hvad der bimler om fodpleje, dog skal det siges, at jeres indlæg vedr. plejeprodukterne til fødder fra Matas, satte sine spor, og efterfølgende på fusserne, synes bare den fede creme er for fedtet at bruge om morgenen, når man har lidt halv travlt, og ikke lige har tiden til at stikke i morgen tøflerne, inden man render ud af døren, kunne risikere at komme afsted på job med dem på. Men JA indtil videre det bedste jeg har gjort for mine fusser (samt droppet filen) så nu glæder jeg mig til at posten lander med min nye creme fra Pudderdåserne jubiii <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Tak Bine! Det vil dine fødder med garanti blive glad for! Om sommeren kan jeg slet ikke creme og da slet ikke fodcreme! Vores er så let, så jeg kan, jeg håber det samme gælder dig!

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Skal man være opmærksom på noget ved brug af jeres fodcreme og graviditet? Tænker på indholdet? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sidsel

  Så fedt at I har lavet en fodcreme, og den lyder rigtig god og all-round. Jeg så billedet på instagram, og det lover altså godt! Håber den kan hjælpe på mine allerede sommertørre fødder

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Sidsel
   Vi krydser fingre for hurtige resultater :-*

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Hej – må man bruge den som gravid og/eller når man ammer?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maia

  Fungere det på samme måde ligesom med Matas creme, at man skal smøre fødderne ind og sove med sokker eller poser og så vaske fødderne morgenen efter?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Nej. Du skal bare smøre den på fødderne morgen og aften :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Den skal prøves! :-) Må jeg spørge hvorfor der er 2 slags alkohol i? Og i en relativ høj mængde?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Cetyl alcohol er ikke alkohol. Det er et fedtstof. Den rigtige alkohol, der er i, stammer fra en af de aktive ingredienser, som kommer sammen med den. Bare rolig – det er ikke ret meget, der er i.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Majbritt

  I den fra matas, er der carbamid, der ødelægger den hårde hud. Hvilken aktiv ingrediens er den mest relevante i jeres? Altså hvilken “ætser” det hårde hud væk?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Det er en kombination af dem alle sammen :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia

  Nu siger I godt nok, at man ikke nødvendigvis skal købe produkter i samme serie, selvom man får det at vide i butikken, men I gør det altså lidt svært med jeres gode produkter 😅 så jeg har både makeupfjerner, creme, t zone peeling og salve fra jeres serie og jeg overvejer kraftigt om denne her også skal tilføjes til samlingen 😊 og så ser det samtidig virkelig pænt ud.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Til alle skeptikere vil jeg bare sige – køb den!
  Jeg hentede den på posthuset lørdag og kunne allerede mærke forskel efter første indsmøring. Både mine og kærestens fødder er blevet smurt ind i løbet af weekenden og resultatet er lovende!
  Den tørrer super hurtigt ind og giver ikke den der fedtede fornemmelse bagefter, ej heller en hvidlig hinde (som Matas hælstift). Men bare en super blød følelse. Som min kæreste sagde: “det er som om mit gulv er blevet glattere” :-)
  Jeg har kun to ting til overvejelse; den lyserøde flaske gør at jeg har svært ved at overtale kæresten til en permanent installation ved hans natbord OG så er det lige før flasken er for lille…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Må man så aldrig gå med bare tæer eller sandaler mere? Jeg elsker luft til tæerne og nægter at gå med strømper om sommeren! Og slet ikke i sandaler…. Jeg går altid barfodet rundt derhjemme i sommermånederne…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Altså….. hvad er vigtigst? Pæne fødder eller følelsen af græs under tæerne? Jeg mener personligt det sidste og så må man jo leve med at uperfekte fusser :)

   Hvis nu du giver dine fødder helt ro i en periode på måske 14 dage og følger ovenstående opskrift indtil den hårde hud er væk, så er der nok plads til en tur på græs engang i mellem :)

   Men ja, jeg kender dilemmaet…

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Så har jeg også prøvet fodcreme i et par dage – den er fantastisk! Jeg har brugt Matas Fod- og Hælkur hidtil. Jeres er både mere effektiv – så bløde fødder! – og en meget mere behagelig oplevelse! Den trænger hurtigt ind og man er ikke fuldstændigt klistreret bagefter. Helt klart hver en krone værd :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Sejt! Tusind tak for din tilbagemelding Mia.

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bine

  Nu har jeg brugt cremen i ca 10 dage, og det er helt utroligt så effektiv den er. Har brugt så meget forskelligt, også alt fra Matas, men denne slår alt. Den fedter ikke og trænger hurtigt ind i huden, så tusind tak for den. En lille detalje ville være, at låget blev udskiftet til et klap låg istedet for skruelåg, det er lidt nemmere at håndtere med creme på fingrene 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Bine
   Tak for konstruktiv kritik og ros :-* Vi er glade for, at du kan se resultater <3

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

David Mallett - fransk luksus med omtanke for håret