Tirsdagstip: Brug niacinamid sammen med syrepeeling

16.01.18
Niacinamid 10%

Niacinamid 10%

Mange har spurgt os, om man kan bruge vores nye Niacinamid 10% sammen med enten T-Zone Peelingen eller sammen med AHA Serum. Og JA, det kan man!

Niacinamid er ikke syre. Det er B3 vitamin og har intet overhovedet med syre at gøre. Vores sædvanlige advarsel om ikke at blande syre, kan I altså bare glemme i lige dette tilfælde, for det er slet ikke syre. Det er B3 vitamin, og du kan blande den med alt den syre, du har lyst til.

Vi anbefaler at bruge Niacinamid 10% ovenpå enten T-Zone Peeling, AHA Serum eller den syrepeeling, du nu foretrækker. Niacinamid er er godt supplement til syre. Syre virker peelende/eksfolierende. Det gør niacinamid ikke. Niacinamid er til gengæld ingrediensen, der virker på alt – næsten.

Niacinamid og salicylsyre
Niacinamid har en effekt på både hudens porer og på hudorme. Du kan også læse her i Huffington Post om de efterhånden mange studier, der er lavet, af niacinamids effekt på både bumser og ar. Samtidig virker vores 10% niacinamid også mod overskydende fedt på grund af indholdet af Miniporyl.

Har du uren hud, hudorme, store porer eller lignende problemer, så er et produkt med salicylsyre samt vores 10% Niacinamid en oplagt kombination. Du finder 2% Salicylsyre i T-Zone Peelingen.

Niacinamid og glykolsyre
Niacinamid virker også på hyperpigmentering, tab af elasticitet, alderstegn og giver en pænere hudtone. Har du disse udfordringer med din hud, så er det oplagt at kombinere niacinamid 10% med en daglig peeling med glykolsyre, som for eksempel vores AHA serum, der indeholder 7 % glykolsyre.

Niacinamid kan ikke kun afhjælpe overskydende fedt, den kan faktisk også afhjælpe det modsatte problem, Har du tør hud, så er glykolsyre og niacinamid en god kombination.

(Nogle af jer har måske prøvet andre 10% niacinamid produkter og oplevet, at de udtørrer huden. Det har vi i hver fald selv. Prøv at se efter, om ikke det er den, der også indeholder zinc, du har prøvet. Zinc udtørrer nemlig huden. Det gør niacinamid i sig selv ikke.)

Når du kombinerer Niacinamid 10% med AHA Serum, T-Zone Peeling eller en anden syre, så skal produktet med syre selvfølgelig på først. Niacinamid 10% skal på derefter.

Her kan du købe det (reklamelinks)
Vores Niacinamid 10% kan købes online nu på Matas.dk, på Magasin.dk og på vores egen Dåseshoppen.dk

Fra uge 4 kan du også købe den i butikkerne hos Matas, Magasin og Salling.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
58 kommentarer
Lotte

Hej. Kan man bruge jeres AHA, dernæst niacimid og så en creme med A-vitamin feks fra Environ ?

Katja Moikjær

Ja da 🙂 Det lyder sammen super kombi

Hanne

Kan den benyttes sammen retinol?

Line Bang

Er det kun jeres syrere der kan bruges sammen med eller er det alle. Og hvad hvis ens skin tonic indeholder 8% glykolsyre (excuviance clarifying solution) den skal vel på inden der eller hvad ?

Katja Moikjær

Kære Line. Ja selvfølgelig! Alle syrer da – du skal bruge din Exuviance toner først og så Niacinamid ovenpå 🙂

Anna

Jeg glæder mig til at prøve den – især sammen med t-zone peelen som jeg sværger til. Fantastisk produkt, i har lavet!

Katja Moikjær

Tusind tak 🙂

Anne-Marie

Skal Hyaluron på før niacinamid ? Det er vel også en syre eller? Skal man så også passe på med at bruge den med andre syrer. Jeg bruger også jeres T-zone, skal jeg vælge mellem den og Hyaluron eller kan de gå sammen?

Sarah

Hej dåser 🙂
Nu har jeg jo brugt alle jeres produkter lige siden de udkom og elsker dem allesammen. Min kombinerede akne hud har aldrig været pænere. T-zone peelingen har klaret bumserne og de andre produkter har givet den pleje og beskyttelse den har brug for 😀
MEN hvor er Niacinamid 10% bare vild. Troede virkelig, at min hud allerede var på toppen, men nu (3 uger efter jeg startede med jeres nye produkt) er den blevet SÅ meget finere. Både hudtonen og mine porer! Kan slet ikke få armene ned og er så glad for, at jeg fandt jer og jeres vidunderlige produkter. Tusind tak til jer <3

Erna

Jeg har akne og bruger jeres t-zone peeling, hyaluronsyre fra Pestle&Mortar (der har hjulpet på tørre plamager) og så jeres anti-age creme. Hvornår vil Niciamide komme ind i rækkenfølgen? 🙂 OG så har jeg, på trods af trofast brug syre-peeling, meget stædige, små hudorme på næsten og ud til kinderne, samt på hagen. Vil det være aktuelt at forsøge at skifte over til AHA-serum? Fik at vide af kosmetolog at hudormene sidder meget fast og de var næsten ikke til at rense ud

Katja Moikjær

Hej Erna. Prøv niacinamid og så hold fast i T-zone Peelingen. Det kan være niacinamiden der er det, der skal til. Og du må meget gerne give et referat om det hjælper! Du skal bruge den ovenpå T-zone Peelingen 🙂

Patricia Thomsen

En ting der ofte plager mig… Jeg er vild med at bruge AHA-serum, men jeg lader den altid sidde alene i en del tid før jeg følger op med andre produkter, fordi i mit hoved vil det udtynde og forstyrre pH-balancen af syren, hvis jeg fx smører en creme på med det samme? Det er sikkert bare mig der er paranoid haha 🙂

Lykke

Kan man bruge den under graviditet?

Helene Randløv

Hej Lykke
Ja, du kan fint bruge begge to under graviditet.
Kh. Helene

Laura

Hej – kan jeg bruge t-zone peeling, niacinamid og så undlade fugtighedscreme? Tænker om niacinamid er fugtgivende i sig selv? Bruger pt jeres alt-i-en creme 🙂

Helene Randløv

Hej Laura
Nej, nærmere tværtimod, du kan godt opleve, at huden bliver mere tør.
Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *