Anmeldelse: Matas T-Zone Peeling, My Moments Sweet Treat AHA Serum og Plaisir Fix It T-Zone Serum

En fest og en konkurrence

 

100.000 solgte produkter

Det kan godt være, at det ikke er helt vildt god stil at fejre sig selv. Vi håber dog, at du vil tilgive os, når nu vi vælger at gøre det i selskab med dig… 
Sagen er den, at vi har solgt 100.000 produkter, siden vi lancerede vores egen produktserie for tre år siden. Det er vi naturligvis nødt til at fejre! Både fordi vi simpelthen er så vanvittigt stolte af den succes vores endnu lille serie har opnået. Og fordi vi gerne vil sige tak til alle vores læsere.

Du er inviteret!

Det er jo dig og resten af vores dejlige læsere, vi kan takke for den succes. Derfor vil vi meget gerne se så mange læsere som muligt.

Hvornår: Den 30. november klokken 15-17
Hvor: Den nye flotte Matas i Rødovre
Hvad: Vi fejrer 100.000 solgte produkter

Det er en stor ting for os, og vi er så taknemmelige for, at vores læsere har taget så godt imod alle otte produkter. Det er så dejligt at høre om jeres erfaringer og fine oplevelser med produkterne sammen eller hver især. Hvis du har lyst til at fejre succesen med os, skal du overveje at læse videre og deltage i vores konkurrence.

Konkurrencen
Da vi fejrede lanceringen af vores dejlige Ansigtsolie sidste år, oplevede vi en stor spørgelyst blandt de læsere, der kom og fejrede med os. Det fungerede rigtig godt med planlagte en-til-en samtaler med os. Derfor gentager vi succesen og udlodder 8 X 12 minutter, hvor en læser har os helt for sig selv. 
Det er naturligvis vigtigt, at man har mulighed for at møde op den 30. november klokken 15-17. Der følger nemlig en skøn goodiebag med tre valgfrie produkter med sådan en samtale, og den kan man naturligvis kun få fingrene i, når man møder op på dagen. Deltag ved at skrive det eller de spørgsmål, du helst vil have, at vi svarer på i kommentarfeltet herunder.

Vi trækker de 8 vindere lørdag 25. november

 

Kom endelig alligevel

Hvis du ikke vinder, skal vi nok finde tid til at tale med dig alligevel, og så har du mulighed for at benytte dig af tilbuddet i anledningen af fejringen mellem 15-17 og få en Alt i en Makeupfjerner med i købet, hvis du køber to (eller flere af vores produkter).

37 kommentarer

 • Gitte

  Jeg synes, jeg har fået en pæn hud med hjælp fra jeres T-zone peeling og alt i en salve 😊 Jeg er dog interesseret i at få bud på hvordan jeg “opper gamet”, så jeg kan gøre endnu mere godt for min hud. Måske kan jeg bruge flere eller andre af jeres produkter for at tilføje flere gode rutiner for min hud? Så råd og vejledning til dette vil være dejligt 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Isabella M

  Retinol, C vitamin, bioeffect, dermaroller etc. etc. Jeg har kun ét ansigt, og der er kun syv dage i ugen, hvordan får jeg en rutine, som er konsistent, og hvor jeg bruger mest muligt af de gode sager?

  Makeup (foundation/pudder) der ikke smitter af på min babys tøj, når jeg løfter hende (er vi ude i EL doublewear eller noget setting spray)?

  Sulfatfri shampoo til fint og fladt hår, som i øvrigt er faldet voldsomt af efter min datters fødsel. Jeg har prøvet remas, som jeg fik skæl af og urtekrams, som har sodium Coco sulphate, og som jeg får utrolig fladt hår af.

  og så vil jeg blive rigtig glad, hvis I kunne kigge på min hud og fortælle mig, om dem er tør eller dehydreret, og om jeg kan gøre noget for at få en pænere og mere ensartet farve (er lidt rødlig i det).

  Kh Isabella

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Zenia

  Er der en bestemt måde/rækkefølge at bruge jeres produkter for at få bedst mulig ud af dem? Pt bruger jeg “t zone peeling” efterfulgt af alt i en creme. Er der en bedre måde at gøre det på? Jeg har ikke uren hud som sådan, men små knopper, rødme og hudorme på næsen. Jeg er vild med jeres produkter og vil gerne få mest muligt potentiale ud af dem!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne-Mette

  Jeg har brugt aha-serummet i et helt år nu, og jeg elsker det! Føler virkeligt at det har hjulpet min hud rigtigt meget. Nu har jeg så også købt t-zone peelingen, men den forstår jeg ikke. Den lugter kemisk og svider enormt på min hud. Hvordan får jeg den til at passe ind i min rutine og hvordan forbedrer jeg hele min hudplejerutine?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lone

  Jeg vil rigtig gerne igang med at bruge jeres ansigtsolie, men ved ikke hvordan den passer ind i mit hudplejeregime og om den er god for min hud? Jeg bruger allerede t-zone og antiage, men overvejer at bruge olien i stedet. Vil gerne snakke rutiner – og så vil jeg da også bare sige tak til de to skønne Pudderdåser for det fantastiske stykke arbejde med at holde os opdateret med solid saglig videnskabs journalistik på beauty områder 😊🙏💋

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annette Aarre Dalsgaard

  ØV ØV ØV siger jyden, der anbefaler jeres produkter til alt og alle :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina hornett

  Hej, jeg kunne godt tænke mig at høre om ansigt olien, vil passse til min hud 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Yvonne i

  Øv herfra..osse en fra Jylland der gerne ville være med . Håber da i kommer forbi vores nye flotte Matas i Viborg i Sct Mathias markedet .

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine

  Stort tillykke! Jeg er ihvertfald 10 af de 10.000 – er helt vild med jeres blog og produkter. Har sværget til jeres t-zone peeling lige siden i lancerede den, men hvis jeg fik 15 min med jer ville jeg nok spørge til jeres aha-peeling og om denne kunne passe til min hud. Men hvis jeg ikke vinder, tager nok chancen alligevel. Tak for jeres blog og jer! :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne

  Har brugt jeres t-zone og anti age i ca 1 år og er meget tilfreds, da jeg virkelig har haft mange problemer med min hud. Jeg kunne egentlig mest bruge råd vedr. makeup. Især foundation. I har jo bred erfaring med diverse mærker.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Jeg er som mange andre blown away af det enorme udvalg af skønhedsprodukter der er til rådighed, og jeg ville rigtig gerne høre mere om hvordan jeg gennemskuer hvad der er bedst for lige præcis min hud, og i hvilken rækkefølge ej at forglemme.
  Derudover ville jeg gerne høre mere om fx hvilke farver øjenskygge der ville klæde mig – og så ville jeg bruge de sidste pr minutter på lige at afpresse jer lidt til at holde nogle kursusaftener med makeuplægning, farver, paletter og teknikker – og noget om at lære at blive bedre til at gennemskue udvalget af hudplejeprodukter i butikkerne.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Jeg ville benytte lejligheden til at få gode råd til min hud der konstant har bumser. Er pr. i gang med at afprøve jeres t-zone peeling, men desværre uden resultat (indtil videre).

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kia

  Kære Pudderdåser
  Først og fremmest tillykke med jeres succes – det er både flot og velfortjent!
  Mit spørgsmål til jer går på, hvilken hudpjelerutine der passer bedst til sensitiv hud, der er meget følsom over for varme- og kuldepåvirkninger samtidig med, at huden har tendens til at skinne i t-zonen?
  Kh Kia

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Hvordan kommer jeg store/grove porer på næsen til livs alternativt hvordan kamuflerer jeg dem?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kæmpe tillykke til jer! Og ja jeg har mange spørsmål ang. processen i at lære min hud at kende, så jeg kan se og mærke hvad der er godt for den. Og så kunne jeg virkelig godt tænke mig at lære at bruge primer. Så det ikke sætter sig underligt i mine rynker og gør mine porer endnu størrer. Ja jeg har virkelig noget at lære : )

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah R

  Min hud er hårdt ramt af vinteren, så kunne virkeligt godt bruge nogle råd til hvordan jeg kommer bedst igennem det halvår hvor min hud er fyldt med tørre pletter, men også let stopper til. Derudover kunne tips til milea omkring øjnene også falde på et vinter-tørt sted:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette B-M

  Jeg kunne godt tænke mig at høre om jeg kan optimere min hudplejerutine yderligere. Og så vil jeg gerne lære at bruge olie – det er ikke lykkedes mig at blive gode venner med det endnu 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Minna

  Jeg bruger jeres T-zone peeling hver morgen og aften under min ansigtscreme, men jeg synes ikke at jeg får så godt et resultat som jeg kan læse at mange andre gør. Jeg er nu i tvivl om, om jeg skal skifte og prøve jeres AHA i stedet.
  Desuden kunne godt tænke mig at begynde at bruge jeres ansigtsolie også. Jeg er i tvivl om jeg kan bruge både en ansigtsolie og en creme eller om det bliver for meget?
  Puha, jeg kunne godt bruge 12 minutter ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja F

  Jeg ville virkelig gerne have en snak omkring, hvordan jeg bedst muligt kan behandle en hud, som er enormt kombineret og påvirket af hormoner pga. medicin. Ikke nok med at jeg trofast følger jeres hudpleje tips her på bloggen og Instagram, men jeg elsker også jeres kærlighed for makeup! I er ikke bange for at springe ud i noget nyt og for at sige jeres ærlige mening om produkter – hvilket er virkelig værdsat for mig, når mange andre beautyblogs eller store Instagramprofiler kan efterlade et overfladisk indtryk, som skriger af at være en påduttet eller betalt mening…. Så TAK for jeres indsats for at hjælpe alle os (i hvert fald mig!) som kan få helt kuller i denne beauty-verden. Jeg kan altid trygt læse jeres mening uden at være i tvivl om oprigtigheden.
  Jeg ville være helt vild med både at hilse på jer, høre om en masse tips til min hud og måske endda ende med at få en mindre problematisk hud :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er over 60 og vil gerne bevare min glød, hudstruktur og fasthed. Hvordan bruger jeg t-zone peel, AHA og jeres cremer på den mest hensigtsmæssige måde ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline drost

  Hej Pudderdåserne, jeg ville først spørge jeg hvilke produkter I ville anbefale til min hud. Derefter ville jeg spørge jer hvilke Nuancer af læbestift og øjenskygge, der ville klæde mig. Til sidst vil jeg spørge om I kunne forestille jer at lave en toner og hvad den i så fald skulle kunne.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte

  Hvis jeg er heldig at vinde konkurrencen 🍀 Så vil jeg glæde mig til at møde jer to skønne kvinder! ❤️ Vi skal tale om sensitiv tør hud og gode råd til flotte øjenbryn ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bitten

  Kære Pudderdåser.

  Tillykke med de 100.000 solgte produkter, det er imponerende!

  Jeg vil gerne komme den 30. november fra 15-17 og møde jer. Jeg er vild med den nye STORE og flotte Matas i Rødovre Centrum :-)

  Nu til mit spørgsmål: jeg har om ikke verdens, så Danmarks mest umulige hud. Fedtet, tør, sensitiv, rødmende, reagerende på alverdens ting. Og så lige acne oven i hatten. Jeg har selvfølgelig prøvet alverdens produkter med mere eller mindre held.

  Hvad vil I nu anbefale? Hvilke produkter fra jeres serie vil jeg kunne få gavn af til min besværlige hud?

  Uanset om jeg skulle være så heldig at vinde eller ej, så kommer jeg til arrangementet :-)

  Mange hilsener Bitten.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sophie P.

  Jeg er en kvinde i slutningen af 20-erne der døjer med tendens til uren hud og tidlige aldringstegn. Jeg er en stor fan af jeres t-zone peeling og alt i en creme. Jeg vil gerne have råd og vejledning til, hvad jeg ellers kan gøre for at holde min hud pæn og hvordan jeg inkorporerer “anti-age” i min hudplejerutine :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Kæmpe stort tillykke til jer seje piger :) Og tusind tak for alt jeres arbejde. Det er værdsat af tusindvis af kvinder landet over – mig selv inklusiv. Hvis jeg skulle blive den heldige vinder af jeres en-til-en-samtale, vil jeg rigtig gerne vide mere omkring, hvordan jeg styrker min hud bedst mod vinterens kulde og frost. Vi går nogle stride måneder i møde, der ikke kun tærer på pengepungen og øger vægten, men som også sætter sine tydelige spor på huden. Jeg døjer årligt med tør hud, sprukne læber, og generel mathed. Jeg håber, at I kan hjælpe mig med en gang for alle at komme vinteren til livs, så klejner, gaveræs og familiehygge kan nydes med flotte kinder og røde læber ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Jeg kunne godt tænke mig at spørge til hvordan jeg bedst muligt plejer min blege, sarte, tørre hud (som samtidig smider en del bumser min vej)…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  Altså jeg er ret sikker på at jeg har stået for i indkøb af mindst 100 af de produkter 😁 inkl gaver til andre :-)
  Jeg vil gerne snakke øjenskygger og makeup generelt. Og prøve at overtale jer til at lave en renseolie;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lykke

  Vejledning om pleje og make-up til hud, der lige kommet i overgangsalderen og pludselig er meeeeget tør 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • HeLene

  Jeg ville tage min unge teen med og få diskuteret hudpleje med jer, og måske cementeret lidt vigtigheden af daglig rens, når man har både bumser, stridige blackheads og døjer med rødmende keratosis pillaris. Flere af jeres produkter indgår i nuværende rutine, men ville elske feedback på at gøre det bedre og få en fin rækkefølge til dag og natpleje der gør det endda bedre en nu. Vi bruger t-zone, alt-i-en creme og rens samt aha og ansigtsolien i hele familien (mænd som kvinder) og diverse slægtninge/venner har også blevet glade brugere. I er så seje, stort tillykke med det fine og velfortjente resultat! Hurra!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katja

  Stort tillykke med den store succes med jeres produkter, det er simpelthen så velfortjent!
  Jeg vil rigtig gerne tale med jer om brug af dermaroller. Min hud bliver knastør når jeg bruger min. Er der gode råd mod det? Og skal jeg stoppe med at bruge jeres T-zone peeling når jeg ruller?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Patricia

  Mit navn er Patricia, og jeg er en ung pige på 19 her d. 20. november. Jeg har været flittig bruger af jeres AHA serum næsten siden jeres launch, som nærmest har fjernet mine bumser. Magi på flaske! Jeres holdning er noget jeg stoler meget på, og jeg søger især tips til knopper, mørke områder om mund og øjne, hvordan jeg kan tackle min kombinerede hud, mindske ar og få min makeup til at ligge pænere. Jeg er faktisk også interesseret i at høre mere om alt-i-en cremen, da jeg altid har været super skeptisk over for sådanne produkter Jeg er lidt af en skønhedsjunkie, så har måske næsten for mange ting, jeg vil spørge om, hehe.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva

  Tillykke! Det er SÅ velfortjent.
  Hvis jeg får lov til at blive én af de heldige, vil jeg gerne høre hvilke produkter i vil anbefale til lige netop min hud. Jeg synes nogle gange det er lidt en jungle at finde ud af hvilke produkter der passer til lige netop mig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Katrine

  Tillykke! Jeg vil meget gerne spørge om, hvordan jeg bedst håndterer skæleksem i ansigtet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Jeg har gigantiske store porer på næse og kunder, som er enormt generende.Jeg ser slet ikke andet i spejlet hver dag. Så for mit vedkommende ville det være rart at høre mere om hvordan at man kommer dem til livs :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Det kunne eventuelt også være jeres syn på dermarollers og deres virkning. Det ville også være spændende at høre jeres syn på disse.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alice Iversen

  Jeg kunne tænke mig om I ville tale om hvilke produkter I anbefaler for at få en frisk, rødlig glød i kinderne? Måske I kan udvikle produktet?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Alice
   Dem er der mange af, nogle af dem jeg er rigtig glad for er Benefits Tints, som du kan læse en hel anmeldelse af, hvis du følger linket. Der er kommet flere pæne nuancer til siden.
   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Anmeldelse: Matas T-Zone Peeling, My Moments Sweet Treat AHA Serum og Plaisir Fix It T-Zone Serum