En fest og en konkurrence

14.11.17
100.000 solgte produkter

100.000 solgte produkter

Det kan godt være, at det ikke er helt vildt god stil at fejre sig selv. Vi håber dog, at du vil tilgive os, når nu vi vælger at gøre det i selskab med dig… 
Sagen er den, at vi har solgt 100.000 produkter, siden vi lancerede vores egen produktserie for tre år siden. Det er vi naturligvis nødt til at fejre! Både fordi vi simpelthen er så vanvittigt stolte af den succes vores endnu lille serie har opnået. Og fordi vi gerne vil sige tak til alle vores læsere.

Du er inviteret!

Det er jo dig og resten af vores dejlige læsere, vi kan takke for den succes. Derfor vil vi meget gerne se så mange læsere som muligt.

Hvornår: Den 30. november klokken 15-17
Hvor: Den nye flotte Matas i Rødovre
Hvad: Vi fejrer 100.000 solgte produkter

Det er en stor ting for os, og vi er så taknemmelige for, at vores læsere har taget så godt imod alle otte produkter. Det er så dejligt at høre om jeres erfaringer og fine oplevelser med produkterne sammen eller hver især. Hvis du har lyst til at fejre succesen med os, skal du overveje at læse videre og deltage i vores konkurrence.

Konkurrencen
Da vi fejrede lanceringen af vores dejlige Ansigtsolie sidste år, oplevede vi en stor spørgelyst blandt de læsere, der kom og fejrede med os. Det fungerede rigtig godt med planlagte en-til-en samtaler med os. Derfor gentager vi succesen og udlodder 8 X 12 minutter, hvor en læser har os helt for sig selv. 
Det er naturligvis vigtigt, at man har mulighed for at møde op den 30. november klokken 15-17. Der følger nemlig en skøn goodiebag med tre valgfrie produkter med sådan en samtale, og den kan man naturligvis kun få fingrene i, når man møder op på dagen. Deltag ved at skrive det eller de spørgsmål, du helst vil have, at vi svarer på i kommentarfeltet herunder.

Vi trækker de 8 vindere lørdag 25. november

 

Kom endelig alligevel

Hvis du ikke vinder, skal vi nok finde tid til at tale med dig alligevel, og så har du mulighed for at benytte dig af tilbuddet i anledningen af fejringen mellem 15-17 og få en Alt i en Makeupfjerner med i købet, hvis du køber to (eller flere af vores produkter).

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
37 kommentarer
Gitte

Jeg synes, jeg har fået en pæn hud med hjælp fra jeres T-zone peeling og alt i en salve 😊 Jeg er dog interesseret i at få bud på hvordan jeg “opper gamet”, så jeg kan gøre endnu mere godt for min hud. Måske kan jeg bruge flere eller andre af jeres produkter for at tilføje flere gode rutiner for min hud? Så råd og vejledning til dette vil være dejligt 😊

Isabella M

Retinol, C vitamin, bioeffect, dermaroller etc. etc. Jeg har kun ét ansigt, og der er kun syv dage i ugen, hvordan får jeg en rutine, som er konsistent, og hvor jeg bruger mest muligt af de gode sager?
Makeup (foundation/pudder) der ikke smitter af på min babys tøj, når jeg løfter hende (er vi ude i EL doublewear eller noget setting spray)?
Sulfatfri shampoo til fint og fladt hår, som i øvrigt er faldet voldsomt af efter min datters fødsel. Jeg har prøvet remas, som jeg fik skæl af og urtekrams, som har sodium Coco sulphate, og som jeg får utrolig fladt hår af.
og så vil jeg blive rigtig glad, hvis I kunne kigge på min hud og fortælle mig, om dem er tør eller dehydreret, og om jeg kan gøre noget for at få en pænere og mere ensartet farve (er lidt rødlig i det).
Kh Isabella

Zenia

Er der en bestemt måde/rækkefølge at bruge jeres produkter for at få bedst mulig ud af dem? Pt bruger jeg “t zone peeling” efterfulgt af alt i en creme. Er der en bedre måde at gøre det på? Jeg har ikke uren hud som sådan, men små knopper, rødme og hudorme på næsen. Jeg er vild med jeres produkter og vil gerne få mest muligt potentiale ud af dem!

Anne-Mette

Jeg har brugt aha-serummet i et helt år nu, og jeg elsker det! Føler virkeligt at det har hjulpet min hud rigtigt meget. Nu har jeg så også købt t-zone peelingen, men den forstår jeg ikke. Den lugter kemisk og svider enormt på min hud. Hvordan får jeg den til at passe ind i min rutine og hvordan forbedrer jeg hele min hudplejerutine?

Lone

Jeg vil rigtig gerne igang med at bruge jeres ansigtsolie, men ved ikke hvordan den passer ind i mit hudplejeregime og om den er god for min hud? Jeg bruger allerede t-zone og antiage, men overvejer at bruge olien i stedet. Vil gerne snakke rutiner – og så vil jeg da også bare sige tak til de to skønne Pudderdåser for det fantastiske stykke arbejde med at holde os opdateret med solid saglig videnskabs journalistik på beauty områder 😊🙏💋

Annette Aarre Dalsgaard

ØV ØV ØV siger jyden, der anbefaler jeres produkter til alt og alle 😀

Kristina hornett

Hej, jeg kunne godt tænke mig at høre om ansigt olien, vil passse til min hud 😊

Yvonne i

Øv herfra..osse en fra Jylland der gerne ville være med . Håber da i kommer forbi vores nye flotte Matas i Viborg i Sct Mathias markedet .

Kathrine

Stort tillykke! Jeg er ihvertfald 10 af de 10.000 – er helt vild med jeres blog og produkter. Har sværget til jeres t-zone peeling lige siden i lancerede den, men hvis jeg fik 15 min med jer ville jeg nok spørge til jeres aha-peeling og om denne kunne passe til min hud. Men hvis jeg ikke vinder, tager nok chancen alligevel. Tak for jeres blog og jer! 🙂

Marianne

Har brugt jeres t-zone og anti age i ca 1 år og er meget tilfreds, da jeg virkelig har haft mange problemer med min hud. Jeg kunne egentlig mest bruge råd vedr. makeup. Især foundation. I har jo bred erfaring med diverse mærker.

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *