20 procent rabat på ASOS

Tirsdagstip: Tid til træningslejr

MAC Cremeblend

Foto: MAC
Mere relevant end nogensinde… Billedet er fra lanceringen af Cremeblend tilbage i 2011

Spørgsmål om makeup og hårstyling strømmer ind i indbakken. Har mit arbejde de forrige år båret frugt? Der er en del, der allerede nu planlægger makeuppen til de kommende fester.
Det er svært at stå den sidste time inden festen og være makeupartist, når man ikke har stor erfaring med at svinge penslerne. Derfor er mit bedste tip til festmakeuppen, at du går i træningslejr.
Du ville øve dig, hvis du skulle spille et instrument. Du ville træne, hvis du skulle præstere på en lang distance. Men når du står der foran spejlet, så skal du pludselig have styr på alle produkterne, teksturerne, rækkefølgen og den bedste måde at applikere.
Som mange andre tips, er dette en opdateret gentagelse. Du får gentagelsen nu, fordi der endnu er tid til at lære at lægge et smukt look inden festsæsonen for alvor går i gang… det er tid til en træningslejr!

Hvem er du?
Selvfølgelig kan du vælge at få makeuppen lagt på dagen. Det er en glimrende løsning, når man ikke har lyst eller evner til at gøre det selv. I min optik er det en bedre investering at lære det selv. Der er ingen, der kender dit ansigt og dine præferencer, som du gør. Selv har jeg været i hænderne på en hel del virkelig dygtige makeupartister, men det er ikke ret tit, jeg kan genkende mig selv bagefter. Selvfølgelig kan jeg sagtens se kvaliteten af deres arbejde, men oftest ser jeg markant anderledes ud. Det er der ikke noget galt med, men det er ikke sikkert, at jeg føler mig godt tilpas. Det er et kendt dilemma. Der er desværre mange brude, der slet ikke kan kende sig selv på billederne fra den store dag. Simpelthen fordi makeuppen har været for langt fra deres eget look.

Søg vejledning
Der er efterhånden rigtig god og kvalificeret hjælp at hente mange steder. Det kan være en rigtig god idé at søge hjælp, inden du går i træningslejr.

 • MAC: Der er så mange forskellige løsninger, at jeg ikke længere har styr på dem. Ring og spørg, bestil en tid eller gå ned i din lokale MAC og hør nærmere.
 • Sephora: Her kan du vælge mellem mange forskellige mærker. Benefit, Becca, Too Faced, Sephoras eget mærke og mange flere har deres egne makeupartister ansat. Her kan du få hjælp til at vælge farver eller til at lægge makeuppen. Make Up For Ever har startet en makeupskole, hvor du kan vælge mellem forskellige looks, der skifter fra måned til måned. Det er en virkelig spændende mulighed for at få et enkelt look eller en teknik ind under huden.
 • Matas og Stylebox: Hold øje med konsultationerne i de enkelte butikker, der er mange løsninger.
 • Magasin: Der er et helt slaraffenland af mærker og nogle dygtige mennesker med et indgående kendskab til produkterne. Her handler det om at vælge det mærke, du føler matcher dig og din pengepung bedst.

Der er også skønne parfumerier, hudplejeklinikker og så videre. Her handler det igen om at finde et mærke eller en person, man er tryg ved.
Måske lød det som om, jeg ikke vil hjælpe. Det er langt fra tilfældet! Faktisk vil jeg meget gerne have forslag til, hvilke vejledninger der er mest relevante for dig?
Du kan eventuelt starte med at kigge nærmere på de mange Lørdagslooks, der ligger i oversigten under Guides og derefter Looks.Find vores egen hudplejeserie på Dåseshoppen.dk - Følg os på Facebook og Instagram @pudderdaaserne.dk

Kan du lide, det vi laver? Så brug et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.

Matas.dk - Sephora.dk - MAC - Paula's Choice - Asos - Escentual - Lookfantastic.dk - Gosh.dk - Feelunique - Beauty Bay - Nicehair.dk - DECIEM - Ellos - Nelly - Flere links

5 kommentarer

 • Camilla

  Jeg bruger jeres fantastiske t-zone peeling hver nat men jeg er bare kommet i tvivl om jeg kan bruge Advanced Night repair under eller om de ikke går sammen? Der er nemlig noget serum, man ikke kan bruge olie over og måske er der det samme med syre. På forhånd tak!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Camilla
   Tak for din positive feedback på vores produkt <3 Der er mig bekendt ikke syre i Advanced Night Repair. Du kan sagtens bruge både den og rene olier ovenpå syre, du skal bare vente et øjeblik/børste tænder inden du smører det ovenpå.

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • nivikka

  Godaften :)
  Jeg vil bare lige give jer en masse ros for jeres hudplejeserie (anti-age cremen, aha’en, bha’en og alt i en cremen). Jeg har normal til kombineret hud og hår så godt som hele mit liv ledt efter de rigtige hudplejeprodukter og det kan jo være en jungle at finde rundt i. Jeg kan mærke og se en kæmpe forskel på min hud efter jeg er begyndt at bruge ovennævnte produkter. Jeg har fedtet hud og har aldrig kunne finde en anisgtscreme med rigtig gode ingredienser, solfaktor, og uden parfume der IKKE fedtede min hud helt til. Jeg har fulgt jeres blog i lang tid og jeg må sige at i følge mit har i ramt totalt plet og løst præcis de krav i havde til jeres produkter. Ingredienser der videnskabeligt bevist virker og som enhver hud der ikke bruger noget ville have godt af? tjek. overkommelig pris? tjek. parfumefri? tjek. praktisk emballage? tjek. nemt tilgængeligt? tjek (med tanke på at det bliver solgt i matas). TAK for at I gør mit liv en del nemmere :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Nivikka
   Sikke dog en bekræftende og fantastisk dejlig besked at få <3 Mange tak for alt din ros, den er meget værdsat!
   Tak fordi du tog dig tid til at skrive, det er virkelig dejligt at få tilbagemeldinger på, det man gør <3

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Tusind tak for det gode svar :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

20 procent rabat på ASOS