Månedens Favoritter: April 2017

Tirsdagstip: Øg selvtilliden med læbestift

Lørdagslook: Christmas Vixen

Du kan se, hvilken læbestift jeg har brugt i det gamle Lørdagslook: Christmas Vixen

I søndags nævnte jeg, hvad pink læbestift gør for mig… det har jeg nævnt cirka hundrede gange før, men budskabet kan heldigvis godt tåle at blive gentaget. Og derfor kommer det lige her igen… fordi der er nogle tips og gode råd, man ikke kan blive husket på for tit. Mit håb er jo, at det på et eller andet tidspunkt er blevet sagt og skrevet så mange gange, at resultatet kan ses på biblioteket, i supermarkedet, på studiet og alle mulige andre steder.
Selvom en læbestift bare er makeup, så kan det altså være lidt af en gave at lære at gå med de klare nuancer af pink, rød og orange, eller hvad du nu foretrækker.
Måske ryster du på hovedet af min holdning, men så må det være fordi, du aldrig selv har prøvet effekten af at have en smuk læbestift på. Det gør altså noget ved selvværdet, sejrene føles langt mere fortjent, samtidig med at det er langt lettere at acceptere eventuelle nederlag.

Blid start
Er det svært for dig at vænne dig til synet af dig selv med læbestift, skal du måske ikke starte med den klassiske røde læbestift. Der er heldigvis så mange forskellige nuancer, konsistenser og formler, når det kommer til læbeprodukter, at du bare kan vælge og vrage. Måske er en næsten transparent rød lipgloss det vildeste, du kan holde ud i begyndelsen, men så er det selvfølgelig bare sådan, du starter. Er du til noget lidt mere pigmenteret, men stadig ikke for markant, kan det være en god idé at duppe læbestiften på læberne med fingeren, på den måde kan du også skrue op og ned for intensiteten.

Helt lavpraktisk
Er det helt umuligt for dig at vænne dig til synet af dig selv med læbestift, så er der et tip, som de fleste fniser af. Det er der ingen grund til, for selv om det er lavpraktisk, så er det meget relevant og virkelig effektivt, når det handler om at vænne sig til læbestift. Du skal simpelthen i gang med at drikke noget mere… Men hvad har det med læbestift at gøre? Jo altså i forbindelse med toiletbesøg ser man temmelig tit sig selv i spejlet. Og det er her mængden af væske spiller en stor rolle, for mere væske er lig med flere toiletbesøg, og sådan vænner du dig langsomt men sikkert til spejlbilledet.Find vores egen hudplejeserie på Dåseshoppen.dk - Følg os på Facebook og Instagram @pudderdaaserne.dk

Kan du lide, det vi laver? Så brug et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.

Matas.dk - Sephora.dk - MAC - Paula's Choice - Asos - Escentual - Lookfantastic.dk - Gosh.dk - Feelunique - Beauty Bay - Nicehair.dk - DECIEM - Ellos - Nelly - Flere links

13 kommentarer

 • Line

  Skøn opfordring 😁👍🏻😘
  Og så kan vi takke de skønne piger fra SKAM for slå et slag de røde læber 💋
  Og må jeg slutte af med en absolut favorit som har givet mig moderttil at gå med de røde/pink nuancer igen: Lancome Matte Shaker 💄 Holdbar, nem mat og smuk 💋

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Line
   Den har jeg endnu ikke testet… Ja, det er skønt at se lidt farver på læberne.

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Jeg er ok til at gå med læbestift til fester, men ville egentlig gerne bruge det mere til hverdag. Men her bliver problemet lidt, at jeg meget sjældent bruger mascara, og så kommer det til at være en barriere at det “ser forkert ud” med noget på læberne, og så mine lyse vipper. Hvis jeg skulle indføre begge dele føles det som et større indgreb i min morgenrutine – og så bliver det ikke til noget.
  Men måske ser det ikke så dumt ud med læbestift og intet andet, som jeg bilder mig ind. Måske skal jeg prøve lidt derhjemme :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Ja Anne! Det skal du da! Jeg forstår godt manglen på tid og alt det der om morgenen, men så er det jeg nøjes med læbestift <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er simpelthen så enig, og jeg gør det selv utrolig tit! I starten (for et par år siden) turde jeg kun at tage læbestift på, når jeg var på ferie. Så var det på en måde mere “sikkert” at larme lidt i gadebilledet, men nu er jeg kæmpe fan af læbestift – både til hverdag og til fest!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Sofie Arildsen

  Altså du som elsker læbestiften så meget burde prøve de matte fra Charlotte Tilburry, jeg elsker hendes præparater ikke mindst læbestifterne.
  Se bla. Wall of shame, Bond Girl, Verry Victoria , du vil med garanti falde for de mere stærke røde/pink.
  Feeluniqui har dem nu en bitte smule billigere.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Kære Anne Sofie
   Mange tak for tip, ikke mindst i forhold til farverne :-)
   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Den klassiske røde læbestift virker for mig hver gang. Særligt på dage, hvor jeg ikke orker at lægge andet makeup, kan den røde læbestift hjælpe mig med at se “færdig” ud og føle mig mega power-agtig. At tage læbestift på er faktisk på min to do liste over ting, jeg kan gøre, når jeg har en dårlig dag!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susanne

  Først og fremmest tak for en fantastisk side!!! 😘😘😘
  Jeg går aldrig med læbestift. Næsten tvært imod – om morgenen dupper jeg lidt foundation på mine læber for at nedtone dem. Har relativt fyldige og meget røde læber og synes at min hud bliver mere rødlig hvis jeg får farve på læberne. Giver det mening? Vil meget gerne have input til hvordan jeg kommer omkring det, for der er da ikke noget sejere end flotte, malede læber!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne sofie

  Jeg er lidt bange for at spørge rigtig dumt nu🙈 Men hvordan er det man finder frem til en rød læbestift med blå i sig? Er det bare noget man kan se? For synes jeg har svært ved at se om den læbestift jeg synes er pæn indeholder mere blå end orange bare med det blotte øje😳 Jeg vil nemlig gerne helst undgå at fremhæve et lidt gulligt skær i mine tænder ..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Kære Anne Sofie
   Det skal du altså ikke være :-*
   Altså det trælse svar er, ja… det er bare noget man kan se, men det kræver nok øvelse. Prøv at finde en pink og en orange nuance, du kan sammenligne med, så tror jeg, at det er lettere for dig.

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Månedens Favoritter: April 2017