Lørdagslook: All battered up

Matas Special Ansigtsgelé vs. Pudderdåserne T-zone Peeling

Matas Special Ansigtsgelé og Pudderdåserne T-Zone Peeling

Det er et kæmpe stort kompliment, når Matas lancerer en ny stribe, der godt kunne se ud som om, den var inspireret af et af vores produkter. Og det er et endnu større kompliment, at så mange af jer har tillid nok til vores objektive dømmekraft, at I spørger os om vores mening om et konkurrerende. Jeg vil derfor gøre mit bedste for at lave en objektiv sammenligning af vores egen T-zone Peeling og Matas Special Ansigtsgelé.

Først og fremmest er der stor forskel på prisen. Og det er naturligvis derfor mange af jer har interesseret spurgt om Matas Special Ansigtsgelé kunne være et billigt alternativ til T-zone Peeling? Og tanken er forståelig. Der er nemlig Niacinamid og Salicylsyre i.

Meget lidt salicylsyre

Matas Special Ansigtsgelé og Pudderdåserne T-Zone Peeling ingredienslister

Men Matas Special Ansigtsgelé er ikke en effektiv salicylsyre-peeling (BHA) på samme måde som vores T-zone Peeling eller Paula’s Choice BHA-produkter er det. Og det er der to årsager til. For det første er der ikke ret meget salicylsyre i. Jeg kender af gode grunde ikke den præcise koncentration, men ingredienslisten giver et godt billede af detpå Ingredienslisten skal ingredienserne nemlig altid stå i rækkefølge, med det, der er mest af, først.

Salicylsyre (salicylic acid) står næstnederst på ingredienslisten på Matas Special Ansigtsgelé. I vores T-Zone Peeling er der til sammenligning 2 procent i, og der står salicylsyre på plads nummer 4 på ingredienslisten med langt ned til bunden.

Høj PH-værdi
For at salicylsyre skal fungere effektivt som eksfoliering skal ph-værdien være lav. Vores er på cirka 3,5 hvilket allerede er højt for et produkt med salicylsyre (vi bruger en særlig blanding, der gør det muligt at fungere ved en lidt højere ph-værdi). Matas’ Special Ansigtsgelé har en ph-værdi på 4,5.

 

Højt indhold af niacinamid, squalane og bisabolol
Matas gør da heller ikke selv ret meget ud af at nævne salicylsyre og eksfolierende effekter. De påstande står helt for min egen og håbefulde kunders regning. Matas påstår selv intet i den retning.

Matas skriver selv:

“Ansigtsgeléen er tilsat vitamin B3, der mindsker urenheder i huden, nedsætter hudens fedtproduktion og forbedrer hudens evne til at bevare sin naturlige fugtbalance. 

Bisabolol mindsker risikoen for irritation i huden, mens indholdet af glycerin beskytter og fugter din hud.

Geléen indeholder endvidere salicylsyre og squalane.”

Og det er i virkeligheden en fuldkommen præcis og korrekt beskrivelse. Ansigtsgeléen er rig på både niacinamid og bisabolol, der begge er forrygende ingredienser.

Niacinamid har vi efterhånden skrevet meget om. Det er en superstjerne, der i de rette koncentrationer kan hjælpe på ikke bare akne og forstørrede porer, men også rynker og hyperpigmentering, og vi bruger den også selv i flere af vores egne produkter. Læs mere her. Jeg kender desværre ikke den præcise koncentration af niacinamid i dette produkt.

Bisabolol stammer fra kamille og er en god beroligende og antiinflammatorisk ingrediens.

Plejende ansigtsgelé
Matas har altså skabt en billig ansigtsgelé med nogle rigtig gode ingredienser, som ALLE hudtyper har gavn af – ikke bare uren hud. Det er bare ikke en BHA/salicylsyre-eksfoliering. Den helt oliefrie gelé gør i sig selv, at produktet er mest oplagt til fedtet hud, men alle hudtyper har gavn af niacinamid og bisabolol.

Pudderdåsernes T-Zone Peeling er en salicylsyre peeling tilsat niacinamid. Indholdet af salicylsyre på 2% giver en daglig mild kemisk peeling, der blandt andet kan mindske urenheder, hudorme mm. Læs mere om kemisk peeling her.

Matas Special Ansigtsgelé er en plejende ansigtsgelé med niacinamid og bisabolol. Indholdet af niacinamid har også have en positiv effekt på uren hud, det virker bare på en anden måde end salicylsyre.

I øvrigt vil du sagtens kunne kombinere ansigtsgeléen med en syrepeeling, når indholdet af salicylsyre er så minimalt, som det er.

Og hvis du ikke har uren eller fedtet hud, men bare er nysgerrig efter at prøve et billigt produkt med niacinamid, så er det også en god mulighed – men det er en helt fedtfri gelé, så de fleste vil nok have brug for en creme oveni. Og så skal du også være opmærksom på, at geléen er lidt til den klistrede side.

Her kan du købe det
Matas Special Ansigtsgelé koster 60 kroner for 80 ml. i Matas. Pudderdåsernes T-Zone Peeling koster 195 kroner og kan blandt andet købes samme sted, selvom den godt nok er udsolgt pt. Læs mere og se andre forhandlere her.

 Find vores egen hudplejeserie på Dåseshoppen.dk - Følg os på Facebook og Instagram  @pudderdaaserne.dk

Kan du lide, det vi laver? Så brug et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.

Matas.dk - Sephora.dk - MAC - Paula's Choice - Asos - Escentual - Lookfantastic.dk - Gosh.dk  - Feelunique -  Beauty Bay - Nicehair.dk - DECIEM - Ellos - Nelly - Flere links

65 kommentarer

 • Gitte

  Tak for en fin gennemgang, jeg fortsætter med t zone og så min nye aftenfavorit; ansigtsolien!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanne

  Har I nogen mening om, hvordan jeres produkter vil kunne blive brugt sammen med en roller, man bruger 1-2 gange om ugen? Jeg har engang haft akne og har derfor de karakteristiske akne-ar i kinderne. Jeg bruger jeres t-zone og anti-age hcer dag og er vildt glad for det! Overvejer dog alligevel om en roller fra fx swizz clinic en gang om ugen kunne være endnu mere effektfuldt, men tænker så at T-zone vil være for hård sammen med. Overvejer også ansigtsolien…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Sanne
   Du kan godt bruge T-zone Peeling, men olien vil afgjort have bedre effekt på arrene. Du skal også være opmærksom på, at T-zone kan svie, på grund af den lave pH-værdi.

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida V.R.

  Jeg har ikke haft succes med jeres T-zone peeling, så måske jeg vil give den fra Matas et skud. Tak for anmeldelse. :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Ida
   Hvor længe har du forsøgt, hvor tit og hvordan har du brugt den og hvad skal den hjælpe med?

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ida V.R.

   Næsten 1 år. Jeg har brugt den én gang om dagen, nogle gange 2. Jeg ville gerne den kunne hjælpe på hudorme på næsen, hagen og midt på panden.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Ida
   Har den slet ikke hjulpet? Måske er du en af de få, hvor BHA bare ikke har en effekt? Er din hud tør? I så fald vil jeg hellere anbefale dig AHA-Serum.
   Om Matas Special Ansigtsgelé kan gøre en forskel på hudormene, tvivler jeg stærkt på, især fordi du ikke har oplevet effekt at T-Zone Peeling, på den anden side skader det næppe at forsøge…
   Skriv endelig hvordan det går, hvis du tester den :-*

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ida V.R.

   Nu har jeg jo brugt den over noget tid, men jeg synes ikke rigtig jeg kan se nogen forskel. Jeg har lige brugt det sidste, så måske jeg kan se forskel når jeg stopper med den. Jeg synes ikke jeg har tør hud, lidt rødmen på kinderne, men det har vel ikke noget med tør hud at gøre?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Ida
   Nej… ikke nødvendigvis i hvert fald :-)
   Måske er det bare ikke det rigtige for dig.
   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ida V.R.

   Nej, det kan jo (desværre) sagtens være. Men hvad kan AHA-serum hjælpe på? Måske jeg skulle prøve den. :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Lidt det samme – det er bare en anden type syre. T-zone peelingen indeholder salicylsyre. AHA-serum indeholder glykolsyre. Nogen hudtyper har det bedst med den ene, andre med den anden. Jeg synes det er et forsøg værd. Der er også andre typer syre, som vi ikke bruger, men som du kan købe hos andre mærker. Prøv at læse mere her: http://pudderdaaserne.dk/2014/09/13/hvilken-syre-skal-jeg-vaelge-aha-bha-eller-en-af-de-andre/

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra

  Hej Pudderdåserne.

  Tak for fin gennemgang. Jeg er begyndt at bruge jeres t zone peeling men vil høre om der skal skin tonic på først eller om dette kan/skal undværes?

  Samtidig vil jeg høre om hvis man bruger ansigstolie (fx jeres nye), skal den så på efter t-zone peeling eller? hvilken olie vil I kunne anbefale til ar men som ikke tilstopper porerne?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Hej Sandra. Der er absolut ingen grund til Skintonic. drop endelig den.
   Vores ansigtsolie skal på EFTER T-zone Peelingen. Og er faktisk et godt bud på en olie til ar (det eneste bud jeg har faktisk). Du må endelig fortælle os om den virker. Vi er ret nysgerrige på, hvor meget den egentlig kan!
   Kh. Katja

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Hold da helt op – der er virkelig gode chancer for, at der er et ordentlig skud niacinamide i den matas gel! Håber på de 5% – for så sparker niacinamide virkelig r*v, og får huden på rette køl ret så hurtigt! Hvilke muligheder er der, for at finde ud af procentandelen for niacinamiden?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Camilla
   Det tager måske nok noget tid, men det er før lykkedes mig at opstøve info om ingredienserne ved at spørge i Matas. Altså langt inden jeg var dåse.

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Hej I dejlige dåser! Jeg nyder at følge med – og jeg elsker når i nørder produkter og ingredienser. Jeg har købt jeres T-zone peeling, som alternativ til Avene CleananceK, da jeg havde forstået det som værende et glimrende alternativ. Jeg føler ikke på samme måde, at min hud er “gennemarbejdet” om morgenen ved brug af t-zone peeling, som jeg gjorde med CleananceK. Er det mig der har helt misforstået T-zone peeling? :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Cecilie
   Hvis du er ude efter noget, der minder om Cleanance K, er T-Zone Peeling ikke produktet for dig. Cleanance K var baseret på glycolsyre og minder altså langt mere om vores AHA-Serum.
   Hvilken effekt ønsker du fra cremen?
   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie

   Årh for pokker – så er det mig der har misforstået. I bund og grund ønsker jeg, at den kan gøre noget ved de hudorme/forstørrede porrer omkring og på min næste.

   Vh

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Cecilie
   Det kan være, at du er en af dem, som bare oplever bedre effekt af AHA end af BHA. De virker begge eksfolierende, men koncentrationen af glykolsyre er højere og mere krads,end salicylsyre er. Hvor længe har du brugt T-Zone Peeling?

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cendie Dyekjær-Themsen

  T-zone peeling 4ever 😊 Men det er da dejligt at andre begynder at oppe dem og følge jeres gode eksempel – HVIS altså procenterne er høje nok til rent faktisk at give en effekt. If it aint broke dont fix it – så jeg nyder mine “dåser” fortsat.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Hej! Jeg ønsker at forsøge mig med en af jeres produkter/eller et alternativ. Jeg døjer med hormonpræget acne/bumser i hageområdet samt forstørrede porer og hudorme. Er det mon noget et af jeres produkter eller denne gelé kunne hjælpe på? På forhånd tak!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Simone
   Vores T-Zone Peeling kunne godt være noget for dig. Og så kan det hjælpe RIGTIG meget at undgå mælkeprodukter.

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • HeLene

  Tak for en god og brugbar gennemgang! Jeg bruger også samtlige pudderdåserne produkter til forskellige ting, og over og under andre produkter. Er virkelig glad for dem. Og at de har pumpe-the best!!!

  Tænker måske matas geleen kunde være et godt alternativ til en mand eller teenager med ikke de store problemer med huden, og til sportstasker og lignende hvor produkterne nogle gange forsvinder (læs bliver tabt eller værre stjålet) i svømmehallen o lign. Så det kunde godt være jeg tester den bare for sjov og for den er billig. Har haft held med deres peel off maske som er lidt mildere og blødere end den sorte som jeg glemt navnet på.

  Jo, havde også et spm, Ansigtsolien, hvis man bruger den sammen med anti-age hvilken skal på først? Eller hvis det ikke giver mening at lægge lignende produkter lag på lag, er det bedre at bare tage ‘alt i en’ over ansigtsolien i stedet? For olien er vel mest potent i sammenhænget og skal derfor underst, ik?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Kære HeLene
   Den er afgjort et godt alternativ.

   Selv bruger jeg den under Alt i en Creme, men du kan sagtens bruge olien over Anti Age Creme.

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Jeg har brug jeres T-zone peeling på næsen i et par måneder for at prøve at få bugt med grimme og genstridige hudorme på næsen, som jeg har haft siden jeg var 14. Resultatet af uren hud og tunge briller – er ekstremt nærsynet men bruger i dag kontaktlinser. Min hud er meget sart med parfume allergi, kan f.eks. ikke tåle hyalurensyre og har været bange for at behandle den da jeg har oplevet at ødelægge min hud med kradse sager som ung. Clearasil… Tea træ olie… Jeg tåler sagtens T-zone peelingen lidt til min egen overraskelse og bruger den to gange om dagen. Hudormene syner af mindre, mere grå end sorte, men de er der stadig. Er der overhovedet noget jeg kan gøre for at komme helt af med dem?
  Tak for en fantastisk blog, I gør et kæmpe arbejde :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla

   Ofte forveksler man sebaceous filaments med hudorme. Dem kan man desværre intet gøre ved. Du kan se forskellen på det her billede: http://www.epicbeautyguide.com/wp-content/uploads/Blackheads-vs-Sebaceous-Filaments.jpg

   OBS: kære dåser. Det er måske et emne, der er værd at skrive om, så folk ikke banker sig selv i hovedet, vedr. noget man ikke kan gøre det store ved?
   Kram <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christine

   Hvad er forskellen?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Christine
   Forskellen er at “Sebaceous filaments” er de kanaler i huden, der sørger for at transportere sebum til hudoverfladen, så den lipide film forbliver intakt… En hudorm er overskydende fedt, bakterier og døde hudceller, der bliver samlet i porerne. Du kan læse mere her
   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria

   Hold da op en bedrevidende kommentar. Sådan ville en pudderdåse aldrig have svaret :(

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Kære Maria
   Først skal du have stor tak for tilliden og ros :-*
   Camillas kommentar er venligt ment, det er jeg helt sikker på! Sådan vælger jeg i hvert fald at læse den <3

   Det største problem er desværre nok, at porerne jo er blevet udvidet af de propper(hudorme), der har siddet der. Porerne kan ikke trække sig sammen igen, og selvom du renser huden og bruger T-Zone Peeling, så vil du stadig kunne se porerne. Hvis du har nogle hudorme, så prøv at presse forsigtigt på dem med den fætter, jeg har omtalt i dette indlæg eller få en dybderens på en god klinik, hvor de ved, hvad de laver.
   Mine egne porer er meget synlige, og det er jeg vildt ked af, men jeg har efterhånden testet så mange behandlinger/cremer, at jeg har indset, at det er noget, jeg skal lære at leve med. I øjeblikket tester jeg vores Ansigtsolie, og det er noget af det eneste, der har gjort en forskel… det er naturligvis ikke noget, jeg kan garantere, især ikke fordi det sådan set ikke giver særlig god mening… Vi leder efter lignende studier om de forskellige ingredienser, der måske kan forklare denne effekt.

   Når du tåler T-Zone Peeling, ville jeg holde mig til den de to gange dagligt.

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla

   Kære Maria,
   når jeg skrev ” banker sig selv i hovedet med..” mente jeg det som, at mange bliver rigtig ked af det over at have dem – og ikke kan slippe af med dem. Så det bliver til en stressfaktor/ grund til lav selvtillid mv. Men det bliver lidt lettere at slippe det, hvis man ved, at man alligevel ikke kan gøre det store ved dem – og at man er ‘hel normal’/ at det ikke er tegn på at man lider af hudsygdomme mv. :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Maria, hvor længe har du brugt T.zone peelingen?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Hvis jeg vil bruge både matas’ og jeres, hvilken vil I så anbefale at jeg putter på først? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Anne
   Hvis det er T-Zone Peeling, du vil bruge den sammen med, så er det først T-Zone Peeling og derefter Matas Special Ansigtsgelé.

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe Caroline

  Wuhu, tak!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pigen89

  Hey Pudderdåserne, er lige faldet over jeres side! NICE! Overvejer nu at prøve den t-zone gele, for den har jeg ikke hørt om før nu!:)

  Men – Har det her problem, som jeg tænkte I/nogle andre herinde måske kunne hjælpe med.. Vil høre om nogen kan anbefale en bodylotion/creme til fedtet hud på skuldre/ryg/bryst som er begyndt på at føles/være udtørret efter vask, men ved påføring af bodylotion reagerer med bumser?
  Har forsøgt at bruge Matas (ansigts) fugtlotion til uren hud på de nævnte områder, og det slog jeg ret meget ud med bumser af ;( Har i forvejen stadig tendens til uren hud og bumser på bryst/ryg(især) i en alder af 26 år og det er sindssygt nederen at have det samtidigt hvor huden så også nu skal føles tør og usmidig oven i købet.

  Mangler desuden også virkelig(!) foreslag til en ansigtscreme til fedtet hud(især i t-zonen) i ansigtet, som føles meget tør/stram efter vask – har nemlig altid brugt Matas Specialcreme til uren hud, i mange, mange år (uden at bruge andre produkter, andet end at eksfoliere 2 gange om ugen) og det fungerede okay til at fugte huden og samtidigt holde bumseudbrud forholdsvist nede – MEN nu er den så forfærdeligvis udgået og har så brugt Matas Fugtlotion til uren hud i stedet, som jeg dog synes tilstopper mine porer og min hud føles mere fedtet af den og synes min huds tilstand er blevet værre. Har heller ikke lyst til at bruge den om natten, når der nu er solfilter i (hvorfor bruge det om natten) Dem i Matas er ikke til nogen hjælp, der hvor jeg har været, så ville være vidunderligt, hvis nogen måske kunne hjælpe med dette :) Mange hilsener fra Pigen89

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Kan man bruge t-zone peelingen eller aha peelingen sammen med egf? Man skal jo være lidt forsigtig, hvad man blander egf med, så det ikke mister virkningen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Ja, det kan du. Der er ingen olie i t-zone peelingen/aha, og det er normalt det største problem for egf. Brug T-zone peelingen nederst.

   Du kan også vælge at bruge t-zone peelingen/aha morgen og egf aften.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elisabeth

  Er der en grund til lugten i jeres t-zone peeling? Jeg synes personligt, at det er en dårlig lugt, og første gang jeg brugte det, var jeg faktisk ved at kaste op. Jeg ved ikke om det er mig der er sart, men jeg synes bare, at I skulle tage det op til overvejelse :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Elisabeth
   Ja, grunden er, at produktet er uparfumeret og salicylsyre lugter altså frygteligt. Vi har overvejet det nøje og valgt ikke at tilsætte parfume. Om du er sart, vil jeg ikke udtale mig om, men jeg har dog aldrig hørt om nogen, der har fået opkastningsfornemmelse af lugten før.

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Jeg er begyndt at bruge T zone gel for ca 2 uger siden, kun til natten. Bagefter bruger jeg en Beaute Pacifique creme med A vitamin. Jeg syns min hud er meget tør- kan det være der ikke er fugt nok i det jeg bruger? Og kan jeg evt bruge T zone gel, en olieserum og så min Beaute Pacifique creme?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Hej Camilla. Der er absolut ingen fedtstoffer i T-zone peelingen. Der skal en creme ovenpå ved bare den mindste smule tørre hud. Jeg ved jo ikke hvad der er i din Beaute Pacifique creme? Men ja, du kan SAGTENS putte en olie ovenpå. Du kan putte hvad som helst ovenpå – bare T-zone peelingen kommer på nederst.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Jeg elsker T-zone peelingen, den er fantastisk hvis man blot holder en ordentlig hudpleje. Lugten vænner man sig til, den er ik så slem.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Mange tak Camilla, det er godt at høre :-*

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Hej :)
  Jeg har inden for det sidste halve års tid fået en rigtig træls problemhud! Jeg har ellers altid været forskånet for de værste bumser og urenheder, men så stoppede jeg med p-piller…og nu skal jeg da ellers lige love for, at min hud tager revanche for alle de gode år! Hudorme og bumser, primært i panden, på hagen og ved kæbelinjen. Det er jeg sådan rimelig træt af, så jeg satte mig til at google og faldt over jeres T-zone peeling, som jeg fluks gik i Matas efter. Nu vil jeg så gerne vide, om det er normalt, at huden lige flipper lidt ekstra ud, inden den bliver bedre?! Jeg bruger T-zone peeling først og smører derefter Clinique Moisture Surge på. Gør jeg noget forkert, eller skal det bare lige ha’ lidt tid til at virke? Jeg har brugt det i ca 1 uge. På forhånd tak for svar. Vh Ida

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har haft slem akne i et års tid og prøvet mange forskellige behandlinger og produkter. Det har været en kamp for mig og det har givet mig en frustration. Men her for en måned siden købte jeg jeres T-zone peeling. Jeg kunne se resultatet allerede efter en uges tid, at mine porer blev mindre og jeg har ikke fået kæmpe hudorm/udbrud siden! Er virkelig glad for at jeg har fundet det rigtige produkt, og håber, at min hud forbliver glat og balanceret som nu. Tak for et super produkt!

  Venlige hilsner
  Lisa S.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Wauw! Hvor er det fantastisk at høre! Tak fordi du tog dig tid til at skrive til os <3

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Wauw! har lige fået købt jeres peeling og har smurt den på her til aften :)) jeg må sige jeg er mega imponeret!! Ikke nok med at jeg kunne se en øjeblikkelig forskel, så virker den virkelig behagelig og mild på huden 👌 Den er bedre end Paulas ift konsistensen, da det suges hurtigt ind i huden og ikke lægger sig som et skinnende lag på huden. Paulas produkter synes jeg også kan være lidt for skrappe og irriterende på huden. Men det her!! Genialt! Tak herfra 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ivy

  Min hud på halsen har været ramt af hudorme og hvide talg/bumseknopper, og efter jeg har brugt jeres t-zone i en uges tid, kan jeg tydelig se at den har taget det værste! Tak for den!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Ivy

   Tusind tak fordi du tog dig tid til at skrive, det er så dejligt at vide, at den har hjulpet dig <3

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Kan man bruge t-zone peelingen ovenpå en serum (ANR)? Jeg er lidt i tvivl da der står på ren hud

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Camilla
   T-Zone Peeling skal på ren hud, du skal bare bytte rundt, så du tager serum ovenpå T-Zone Peeling.

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helene

  Har matas stoppet med ansigtsgelen? Jeg kan ikke længere finde den på matas.dk og linket virker heller ikke!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Ej, jeg så den i en matas butik så sent som i forrige uge? Det kan de da ikke???

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Linda

   Snakkede med en matas dame igår, der sagde at den kommer i ny emballage, og derfor er svær at finde.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Fedt. Tak for info.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Catrine

  Nu ved jeg ikke om der er en gammel nyhed for jer (og alle andre 😂), men jeg har netop spottet at Matas nu HAR lavet en “Matas T-zone peeling” med AHA. Jeres vurdering af denne (som da må være inspireret af jeres produkt) ville være kærkommen!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lørdagslook: All battered up