Always opgiver parfumerede bind i Danmark

07.12.15

IMG_4472

Always har besluttet at droppe de parfumerede bind, som de indførte i Danmark i januar 2015. Det oplyser Procter & Gamble Forbrugerservice.

Bindene vil blive udfaset over de kommende måneder. Desværre forbliver de parfumerede trusseindlæg på markedet, da Always åbenbart mener, at danskerne er interesserede i at købe dem.

Hvis I følger os på instagram (@pudderdaaserne.dk), så I måske mit harme udbrud efter min stakkels mand ved et uheld var kommet til at købe et par pakker trusseindlæg med det Always kalder “lugtneutraliserende teknologi”. Aka parfume. Der er ikke noget “lugtneutraliserende” over det. De stinker værre end et billigt parfumeri. Jeg har været nødt til at pakke dem ind i en lufttæt frysepose for at kunne holde ud at være på mit badeværelse igen.

Always diplomatiske medarbejdere i kundeservice har refunderet mit køb, sendt mig et par pakker parfumefri bind og sendt mig de opløftende oplysninger: At Always har besluttet at droppe de parfumerede bind. Desværre gælder det samme ikke trusseindlæggene.

Det tager lang tid at ind- og udfase produkter i så store mængder. Men når det er sket, vil alle bind fra Always igen være uparfumerede, mens alle trusseindlæg vil være parfumerede. Undtagelsen er r Always Twist & Flex Pantyliners. Disse er uden parfume.

Indtil da kan du få overblik her på Always’ hjemmeside. Både på hjemmesiden og på produkterne er kodeordet, som du vil undgå “lugtneutraliserende teknologi”, “neutralises odours”, “ONT” eller nogen som helst antydning af at den beskytter mod lugte. Hvis der står noget i den stil på pakken, så er der tale om parfumerede produkter. Der står også “parfume” med små bogstaver på siden af pakken. Men ikke tydeligt nok til at en travl ægtemand på indkøb vil lægge mærke til det.

Jeg kontaktede Always her.

 

 

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
24 kommentarer
Camilla C

Simpelthen så irriterende mht. de trusseindlæg! Nu hvor de var igang, kunne de da godt lige tage dem med. ”Der er interesse i at købe dem” – ja tak, de er, efter min erfaring, nogen af de bedste på markedet. Men jeg kunne godt undvære den klamme parfumestank!

Birgitte

jeg kom til at købe tre pakker Af trusseindlæggene ved en fejl da de var på tilbud og ud over den kunstige lugt begyndte det at klø helt vildt. Jeg kune slet ikke tåle dem og måtte smide dem ud, selvom de var dyre ( på trods af at de var på bud) :/

Cecilia

Apotekets bind og trusseindlæg er fuldstændig parfumefri 🙂 Bare et tip, så man i hvert fald er sikker på at undgå eventuelle fejlkøb.

Nina

Det var dog en fantastisk nyhed!! Jeg endte i cortison behandling i foråret efter et fejlkøb som endte i en allergisk reaktion…ikke fedt!

Line

Blod og parfume er bare en rigtig dårlig kombination!

Karin VS

PÅ TIDE!!!
Til gengæld fik deres parfume vanvid mig over på ladycup’en, så det kan jeg da være glad for 😀

Maria

Hvad er det egentlig også for en absurd tanke, at man skal lugte af parfume fra skridtet? Er ret irriteret over de trusseindlæg, synes næsten de bliver presset ned over hovedet på en. Min lokale fakta er så gået over til kun at have de parfumerede trusseindlæg fra Alldays og så et uparfumeret no-brand af tvivlsom kvalitet. Det er nogle ærgerlige valgmuligheder, synes jeg.

Line

Hahah!! Hold fast jeg var også ved at falde af kummen, da jeg opdagede at jeg ved et uheld var kommet til at købe dem! :joy:

Anne Kirstine

Det var da dagens nyhed!!
FEDT at de har indsæt at det virkelig ikke er tidens tendens med unødvendig og skjult parfume. Som en der har udviklet allergi senere i livet, blev jeg virkelig forfærdet over at man overhovedet kan få tanken at parfumere bind. Gyser ved tanken om den allergiske reaktion sådan et produkt kan medføre for de uheldige. Fy for den..

Janni

Uf, det er det samme med bleer i hhv New York, London og Barcelona, hvor min mand og jeg har været med vores datter på 5 måneder. Det er virkelig svært at finde bleer uden parfume!

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *