Vind julekalenderen fra Kérastase

25.11.15
Vind julekalenderen fra Kérastase

Vind julekalenderen fra Kérastase

Siden jeg for nylig skrev om en julekalender, er det blevet helt tydeligt for mig, at det er nødvendigt med en konkurrence. Der er nemlig alt for mange, der ikke bliver forkælet gennem december måned, og selv om jeg helst ville udlodde gaver til alle, så har jeg ikke muligheden, tiden eller overskuddet til at gøre det. I stedet har jeg fået mulighed for at trække lod om julekalenderen fra Kérastase. Da kalenderen gerne skal være fremme hos modtageren allerede på tirsdag, trækker jeg en vinder i morgen aften.

Luksus til håret
Måske kan du huske, at jeg har en del favoritter fra Kérastase. Det er bare nogle af dem, du har mulighed for at stifte bekendtskab med i løbet af december, hvis du forkæler dig selv eller bliver den heldige vinder af konkurrencen om julekalenderen fra Kérastase. Der er 23 mindre versioner af nogle af de mest kendte hårbade, pleje- og stylingprodukter fra Kérastase. Så julekalenderen er en god mulighed for at finde nye favoritter og lære flere produkter at kende. Der er også et enkelt produkt i fuld størrelse, men du må selv lede efter et billede af indholdet, hvis du er meget nysgerrig. I hvert fald vil jeg ikke være den, der spolerer overraskelsen for dem, der ikke vil kende indholdet af de 24 låger.
Hvis du har lyst til at følge med i nye lanceringer eller få gode tips om brugen af produkterne, vil jeg varmt anbefale at følge @kerastasedanmark på instagram.

Konkurrencen
For at være med i konkurrencen om julekalenderen fra Kérastase skal du i kommentarfeltet herunder skrive, hvad du ville lægge i fire adventsgaver til den i din omgangskreds, der mest fortjener en anerkendende tanke eller lidt forkælelse. Om du fører planen ud i livet eller ej spiller ingen rolle, ligesom det heller ikke er vigtigt, om det er sedler med smukke ord, pebernødder fra Irma eller eksklusive gaver.
Kommentarfeltet bliver lukket i morgen klokken 20.00, hvorefter vinderen bliver offentliggjort på Instagram @pudderdaaserne.dk.

Konkurrencen afholdes i samarbejde med Kérastase

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
224 kommentarer
Mette

Ville lave en adventskalender til min kæreste der virkelig har støttet mig i en svær tid med et nyt udfordrende job. Ville gerne give lidt tilbage til ham! Der skulle være varme sokker, mars is, nye Natbukser og uendelig kys.

Honi

Jeg ville lave fire små “spa”-pakker til min bedste veninde der knokler på nyt job. Lidt hårkur, en lækker shower gel, en lille ansiktsmaske og måske et lækkert duftlys. Lidt til en times stilhed og velvære hver søndag.

Tina J

Har lavet en adventskalender med småting til en gammel dame jeg kender, med et lille pyntejuletræ, tørklæde, chokolade og håndcreme.

Sofie B

Jeg vil lave en adventskalender til min fantastiske mor, som har været så støttende, især her i 2015 🙂
1. Søndag vil jeg give hende en hyggedag på Nimbs kagebord i tivoli, og derefter gå en tur i parken og se på alt det flotte julepynt.
2. Søndag vil jeg give hende en tur til frisøren.
3. Søndag vil jeg have købt en masse marcipan, nougat, chokolade mm. så vi kan lave en masse lækker konfekt og råhygge.
4. Søndag vil jeg købe en smartbox med massage så hun kan gå ind og forkæle sig selv efter julens strabadser.

Anja

1. Søndag en god chokolade kalender, 2. Søndag En masse prøver på hudpleje til vinterhud og en Eos læbepomade, 3. En julefilm Elf og en invititation til æbleskiver, 4. En lækker neglelak ❤️

Lise P

Jeg ville give min storesøster den ultimative forkælelse, hvis jeg havde pengene! 1. ansigtsbehandling, 2. zoneterapi og massage, 3. en tur hos frisøren inkl. negle og makeup og 3. et set nyt tøj inkl. sko, taske og andre accessories.

Maria

Jeg laver faktisk en pakkekalender til min svigermor til alle 24 dage. Det har vi gjort de sidste 4 år tror jeg. Hun er der altid for os.
Hvis jeg bare skal nævne 4 af tingene hun får, så er der ingredienser+opskrift til Engelske ingefærkager, Grøn te med granatæble, Lækker skrubbecreme samt belgiske trøffelkugler.

Stinna

Jeg ville vælge min søster, som trænger til en omgang forkælelse.
Jeg ville give hende en tur på café, en god hårkur, en pakke lækker the og en invitation til aftensmad 🙂

Sacha

Hjemmelavet guf til min bror, som virkelig fortjener forkælelse grundet arbejdspres. Planen skulle gerne blive ført ud i livet, da jeg har kagedåsen til ham stående.

Pernille Iris

Jeg ville vælge min mor som for første gang siden hun fik børn skal være alene hjemme i december måned og julehygge med sig selv. Vi er to døtre som er flyttet ud og mange km væk fra vores hjemby.
– Derfor fortjener hun ekstra omtanke og julehygge! Jeg ville nok give hende noget juleslik, et ‘gavekort’ til et cafébesøg hos os, noget lækkert kosmetik og måske en god bog.

Din kommentar