Vind julekalenderen fra Kérastase

25.11.15
Vind julekalenderen fra Kérastase

Vind julekalenderen fra Kérastase

Siden jeg for nylig skrev om en julekalender, er det blevet helt tydeligt for mig, at det er nødvendigt med en konkurrence. Der er nemlig alt for mange, der ikke bliver forkælet gennem december måned, og selv om jeg helst ville udlodde gaver til alle, så har jeg ikke muligheden, tiden eller overskuddet til at gøre det. I stedet har jeg fået mulighed for at trække lod om julekalenderen fra Kérastase. Da kalenderen gerne skal være fremme hos modtageren allerede på tirsdag, trækker jeg en vinder i morgen aften.

Luksus til håret
Måske kan du huske, at jeg har en del favoritter fra Kérastase. Det er bare nogle af dem, du har mulighed for at stifte bekendtskab med i løbet af december, hvis du forkæler dig selv eller bliver den heldige vinder af konkurrencen om julekalenderen fra Kérastase. Der er 23 mindre versioner af nogle af de mest kendte hårbade, pleje- og stylingprodukter fra Kérastase. Så julekalenderen er en god mulighed for at finde nye favoritter og lære flere produkter at kende. Der er også et enkelt produkt i fuld størrelse, men du må selv lede efter et billede af indholdet, hvis du er meget nysgerrig. I hvert fald vil jeg ikke være den, der spolerer overraskelsen for dem, der ikke vil kende indholdet af de 24 låger.
Hvis du har lyst til at følge med i nye lanceringer eller få gode tips om brugen af produkterne, vil jeg varmt anbefale at følge @kerastasedanmark på instagram.

Konkurrencen
For at være med i konkurrencen om julekalenderen fra Kérastase skal du i kommentarfeltet herunder skrive, hvad du ville lægge i fire adventsgaver til den i din omgangskreds, der mest fortjener en anerkendende tanke eller lidt forkælelse. Om du fører planen ud i livet eller ej spiller ingen rolle, ligesom det heller ikke er vigtigt, om det er sedler med smukke ord, pebernødder fra Irma eller eksklusive gaver.
Kommentarfeltet bliver lukket i morgen klokken 20.00, hvorefter vinderen bliver offentliggjort på Instagram @pudderdaaserne.dk.

Konkurrencen afholdes i samarbejde med Kérastase

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
224 kommentarer
Amalie Skovgaard Nielsen

Mor:
1. Kærlighed summerbird
2. Kærlighed fra kerastase
3. Kærlighed fra mig
4. Kærlighed fra Noa Noa

Maja H Thomsen

Jeg ville gerne forkælde min Bedstemor 🙂 Hun skulle have 1. en lækker hjemmelavet skrub og en lækker creme. 2. En hovedrengøring af lejligheden. 3. En pose kvalitets kaffe. 4. En ny stok, har jeg tænkt lidt på 🙂

nataschachr

Min mor lever med sclerose, det er ikke noget vi taler så meget om eller bruger meget tid på i hverdagen. Hun giver aldrig udtryk for at hun er dårlig og bruger ikke så meget tid på sig selv, derfor har jeg i år lavet en hygge julekalender til hende, for at hun skal vide hvor meget pris jeg sætter på hendes kærlighed og omsorg i hverdagen selvom hun burde bruge tiden mere på sig selv.
Selve julekalenderen består af små hverdagsting, som creme, parfume, chokolade, hyggesokker og andre hyggelige ting, som jeg ved hun bliver glad for. De fire store adventsgaver i min mors pakkekalender er; en ansigtsbehandling, Cafè hygge (selvfølgelig på vores ynglings café), tur på Louisiana og frisørbesøg, da hun ikke er den der ønsker at bruge for mange penge på sig selv!

Rikke Engbirk

Jeg har allerede lavet en pakkekalender til min veninde, og adventsgaver til min mor og kæreste. Jeg glæder mig allermest til at se min kæreste åbne for sine gaver: en lootcrate, hans yndlingschokolade, lidt tøj og et cafebesøg.

Kristina N

Jeg ville lave en forkælelsesadveventskalender til min søde veninde, som er mere stresset, end hvad godt er for tiden. Hendes kæreste er gået fra hende, og hun har ikke noget sted at bo – og derudover er hun rigtig ked af det. Hun fortjener forkælelse. Så første søndag ville jeg give hende en Summerbird Julekalender, anden søndag ville jeg tage hende med ud og spise brunch, tredje søndag ville jeg invitere hende med i biffen med masser af bland selv slik, cola og popcorn og fjerde søndag ville jeg tage hende med i badeland, hvor de har en wellness afdeling 🙂

Nina

Jeg kunne godt tænke at lave en adventskalender til min far, han er der bare altid. Hjælper med skift til vinterdæk i regn og slud, kommer med opløftende ord når jeg synes det hele er lidt træls.
Udfordringer er at jeg ikke helt ved hvad jeg skal pakke i pakkerne, der er det nemmere med mor. Med lækre cremer osv. Rigtig god jul (:

Nanna

Jeg har lavet en adventskalender til både min mor og min far. De får nogle skønhedsting hver søndag i kalenderen. Det er første gang jeg laver en adventskalender til dem. Så glæder mig til at give den på lørdag

mulle

Min dejlige kæreste han fortjener lidt forkælelse efter et møg år hvor han bla mistede forældremyndigheden over hans datter på løgn fra moderens side der for vil jeg give ham små seddeler med søde beskeder på og så nogen lidt frække billeder af mig da pengene er små i år (kan i ikke svare på mail da jeg ikke har insta.)

Annette Aarre Dalsgaard

Jeg ville forkæle min mand med dyre gaver, for læg mærke til ordet ville :stuck_out_tongue_cloey:
I en perfekt drømmeverden skulle han have hans parfume The One fra Dolce & Gabbana (da den er ved at være tom), en weber Q1200 gasgrill til vores “nye” gamle campingvogn, et jakkesæt fra Hugo Boss med tilbehør (slips, bælte og sko) og ikke mindst en ferie med undertegnede til Maldiverne (uden børn :stuck_out_twe: )

Kathrine J

Jeg ville forkæle min mor. Hun skulle have gaver som styrker velværet. Hun er en kvinde som arbejdet hårdt, og som altid er der. Den første gave skulle være en fri dag fra børn og arbejde. Den næste skulle være en kurv fyldt med alt hvad hjertet kan begære af lækre tif såsom kaffe og chokolade. Dernæst skulle hun have et ophold på et wellness center, så hun kunne få slappet helt af. Den sidste 4. og meget vigtige gave skulle være et kæmpe kram og anderkendende ord fra hendes datter 🙂

Din kommentar