Vind julekalenderen fra Kérastase

25.11.15
Vind julekalenderen fra Kérastase

Vind julekalenderen fra Kérastase

Siden jeg for nylig skrev om en julekalender, er det blevet helt tydeligt for mig, at det er nødvendigt med en konkurrence. Der er nemlig alt for mange, der ikke bliver forkælet gennem december måned, og selv om jeg helst ville udlodde gaver til alle, så har jeg ikke muligheden, tiden eller overskuddet til at gøre det. I stedet har jeg fået mulighed for at trække lod om julekalenderen fra Kérastase. Da kalenderen gerne skal være fremme hos modtageren allerede på tirsdag, trækker jeg en vinder i morgen aften.

Luksus til håret
Måske kan du huske, at jeg har en del favoritter fra Kérastase. Det er bare nogle af dem, du har mulighed for at stifte bekendtskab med i løbet af december, hvis du forkæler dig selv eller bliver den heldige vinder af konkurrencen om julekalenderen fra Kérastase. Der er 23 mindre versioner af nogle af de mest kendte hårbade, pleje- og stylingprodukter fra Kérastase. Så julekalenderen er en god mulighed for at finde nye favoritter og lære flere produkter at kende. Der er også et enkelt produkt i fuld størrelse, men du må selv lede efter et billede af indholdet, hvis du er meget nysgerrig. I hvert fald vil jeg ikke være den, der spolerer overraskelsen for dem, der ikke vil kende indholdet af de 24 låger.
Hvis du har lyst til at følge med i nye lanceringer eller få gode tips om brugen af produkterne, vil jeg varmt anbefale at følge @kerastasedanmark på instagram.

Konkurrencen
For at være med i konkurrencen om julekalenderen fra Kérastase skal du i kommentarfeltet herunder skrive, hvad du ville lægge i fire adventsgaver til den i din omgangskreds, der mest fortjener en anerkendende tanke eller lidt forkælelse. Om du fører planen ud i livet eller ej spiller ingen rolle, ligesom det heller ikke er vigtigt, om det er sedler med smukke ord, pebernødder fra Irma eller eksklusive gaver.
Kommentarfeltet bliver lukket i morgen klokken 20.00, hvorefter vinderen bliver offentliggjort på Instagram @pudderdaaserne.dk.

Konkurrencen afholdes i samarbejde med Kérastase

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
224 kommentarer
Aviaja johanne

Til de 4 søndage i advent ville jeg lave 4 måltider og gøre rent i hos min søde storesøster, som altid har så travlt i juletiden. Hun underviser og har eksamener på RUC, så der er ikke plads til andet end stress og julestress hjælper bestemt ikke 🙂

Sarah HS

Jeg ville lave en til min elskede mor. Den skulle indeholde en blanding af forskellige ting, jeg ved, hun ville elske. En hjemmelavet julekrydderiblanding, som jeg lige har set en opskrift på, den ville falde i god jord. The Body Shops renseolie, hun har prøvet min og elsker den, hun har bare ikke fået købt den. En portion hjemmelavede flødekarameller, dem elsker hun og sidst, men ikke mindst, en leave-in-kur til håret 🙂

Lotte

Jeg ville lave en til min rigtig gode veninde, som altid er så sød ved andre, og sætter andre i første række.
Så ville jeg give hende koncert billetter til hende ynglingsband, en tog billet til københavn hvor jeg bor med en lille middag oveni, noget makeup og så den sidste gave en bagebog fordi hun elsker at bage 🙂

Joan

Jeg er igang med at udtænke en adventskalender til min dejlige kæreste, som lige har taget røven på mig, og givet mig den bedste fødselsdagsgave jeg kunne tænke mig.
Da pengene ikke er så store, prøver jeg at finde noget der ikke er alt for dyrt, og indtil videre er jeg kommet på en special edition LP med Last Christmas, en overnatning i Lübeck, en massageolie med dertilhørende massage, og jeg er ikke helt sikker på den sidste, men jeg tror det bliver en god ansigtscreme. 🙂
Jeg er ikke så god til at overraske ham, så jeg håber at det vil høre indtryk på ham.
Desuden vil jeg meget gerne dele kalenderen med ham, han er meget øm overfor sit hår, så det skal gerne plejes. 🙂

Ingrid

Jeg ville give et billede hver søndag i advent til min elskede veninde, som bor på Grønland og jeg derfor ikke ser så meget. Billederne skulle selvfølgelig være af os to. Og så får hun en ret så lækker julegave….

Tine

Jeg ville lave en kokosolie / kaffegrums bodyscrub som den ene… Silkedråber fra Biosilk.. Rain parfume fra Clean og et par dejlige varme futter i den sidste .. Og give den til min søster

Line Leth Jensen

Til min veninde, som har fortjent lidt luksus i hverdagen. Den skulle indholde lækre hudpleje og hårprodukter.

Carina

Åh, helt sikkert min søster:-) Hun har så travlt i hverdagen, at jeg er sikker på, hun ville værdsætte nogle små forkælelsesgaver som ex. hjemmebag, massagegavekort, babysitning, biobilletter.
🙂

Jeanette Ravnbak

Til verdens bedste bonusmor/bedste vil jeg 1. Søndag i advent sørge for en rigtig gid håndcreme. 2. Søndag i advent skal Origin Drink Up natmaske åbnes af bonusmor/bedste. 3. Søndag ligger der neglebåndsolie og scrub. 4. Søndag i advent er det tid til Nars Orgasm rouge så er bonusmor/bedste klar til nytår!

Lonni

Hvis økonomien tillod det, ville jeg lave en til min kæreste. Jeg tror der skulle være en dejlig duft, lækkert øl, lidt nyt tøj og måske et enkelt ps4 spil 😉

Din kommentar