Godt nytår eller noget... og en vinder!

Tirsdagstip: Vask dit hår

Sephora tørshampoo

Jeg læste for et par uger siden et tip i et dansk dameblad om at springe hårvasken over. I samme tip stod der, at på 3. dagen var ens hår allerlækrest.

Den dag var det netop 3 dage siden, jeg sidst havde været i bad, da jeg kiggede mig i spejlet var mit normalt afblegede blonde hår næsten mørkebrunt af fedt. Spidserne var tørre af den tørshampoo, jeg dagen før havde forsøgt at genoplive det med, mens resten af håret var totalt tynget af fedt. Allerlækrest? Think not!

Der findes et utal af bevægelser og teorier om, hvordan man bør behandle sit hår. Curly girl, no poo, low poo med flere og fælles for de fleste er, at shampoo er blevet noget skidt. Og ja, hvis du har tykt hår langt ned af ryggen med massevis af krøller, så kan der være god mening i at skære ned på mængden af hårvask.

Men husk lige på, at de fleste af disse smarte tilgange til hårvask og hårpleje stammer fra verdensdele, hvor folk har et temmelig anderledes hår end den gennemsnitlige skandinav.

Der er en væsentlig forudsætning, der er vigtigt at få på plads her: Hovedbunden producerer den mængde fedt, vores hormoner bestemmer, at den skal. Du kan ikke påvirke fedtproduktionen udefra med hverken mere eller mindre hårvask.

Det, du derimod kan, er at hjælpe dit hår til at opsuge det fedt, som hovedbunden producerer. Og det er det, man for eksempel kan bruge en naturhårsbørste til.

Men et væsentlig kriterie for succes med færre hårvaske kræver ligesom, at der er noget hår at opsuge fedtet i.

Afhænger af hårtypen
Når det kommer til valg af hårpleje, hårprodukter og strategi for hårvask, så er det 100 procent afgørende, hvilken type hår man har. Har du tykt, krøllet hår skal du vælge en strategi. Har du tyndt, klassisk skandinavisk, fint hår skal du næppe vælge den samme.

Jeg plejer at sige, at der ikke findes dårlige hårprodukter derude. Der findes kun dårlige match. Og man kan sige lidt det samme om hårvask. Lyt til dit hår, mærk efter din hovedbund – hvordan føles den?

Jeg har meget fint og tyndt hår i pagelængde. Det er så tyndt, at hvis jeg sætter det i en hestehale, så bliver det nærmere en pisk.

Det er en rigtig dårlig idé for folk som mig at springe flere hårvaske over. For der er ikke nok hår til at opsuge det overskydende fedt. Og nej, man kan ikke bare afvænnne håret. Jeg har prøvet i mine unge dage gennem endeløse måneder med fedtet hår – det virker bare ikke.

Kribler det i hovedbunden?
En fedtet og snavset hovedbund er et sandt paradis for svamp og andre ubudne gæster i hovedbunden. Hvis du ikke vasker hår ret tit, og din hovedbund er begyndt at klø, få knopper, slå ud eller lignende, så er det en rigtig god idé at skrue op for antallet af hårvaske igen.

For mit eget vedkommende får jeg hovedbundsproblemer, hvis jeg der går 3-4 dage mellem hårvaske, hvilket der altså har gjort her i tvillingeland i starten.

Tørshampoo er ikke shampoo
Jeg elsker tørshampoo. Det redder mig gang på gang, når jeg skal fake, at jeg har styr på det, trods tvillinger og manglende tid til bad. Men det er ikke godt for hovedbunden.

Tørshampoo består af alkohol og andre udtørrende stoffer, der løfter fedtet fra håret. Det udtørrer både hår og hovedbund. Det er IKKE et plejeprodukt eller en shampoo. Det er et stylingprodukt. Et absolut uundværligt et, når man har travlt, ja, men bestemt ikke sundere for hovedbunden, tværtimod.

Vask håret grundigt
Når du springer en hårvask over og som jeg bruger godt med ekstra tørshampoo og stylingprodukter for at camouflere det, så er det ekstra vigtigt at vaske håret grundigt. De allermildeste sulfatfrie shampooer kan ikke klare den opgave. Vær ekstra opmærksom på, om du får vasket håret grundigt nok og husk at vaske det to gange. Er det gået galt og har du fået problemer med hovedbunden, så er Purely Professional Shampoo 4 fantastisk. Til almindeligt fedtet hår er jeg blevet rigtig glad for Redken Scalp Relief Oil Detox Shampoo.

Der er forskel på hår
Bare husk, at der er forskel på hår. Så når du undrer dig over, at din hovedbund kribler på 3. dagen, og du ligner en med halvvådt hår i stedet for en med det der lækre hår, du var blevet lovet, så overvej om ikke netop dit hår og din hovedbund har bedre af en ekstra hårvask end af endnu en omgang med tørshampooen.Find vores egen hudplejeserie på Dåseshoppen.dk - Følg os på Facebook og Instagram  @pudderdaaserne.dk

Kan du lide, det vi laver? Så brug et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.

Matas.dk - Sephora.dk - MAC - Paula's Choice - Asos - Escentual - Lookfantastic.dk - Gosh.dk  - Feelunique -  Beauty Bay - Nicehair.dk - DECIEM - Ellos - Nelly - Flere links

34 kommentarer

 • Årh det er rart at høre dig sige det!! Har hår ligesom dit, og får dårlig samvittighed over næsten at vaske det hver dag, fordi man hele tiden hører om hvor usundt det er at gøre! Men mit trænger altså – så tak!;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du har så meget ret! Det afhænger fuldstændig af hvilken hårtype man har. Jeg erfarer som frisør virkelig tit at alt for mange kvinder bruger olie i håret .. Det dur altså heller ikke i et fint hår. Har du prøvet funny dust fra ingredien? Det er en super tørshampoo, der ikke klør i hovedbunden.
  Kh Kirstine

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Betina

   Jeg har det mest ynkelige, tynde hår – og jeg bruger hårolie efter hver hårvask. Der er ingen forskel i forhold til hvornår mit hår bliver fedtet. Det begynder altid at fedte til på 2.dagen, så jeg vasker hår hveranden dag – det gjorde jeg også i alle de år inden jeg begyndte at bruge hårolie, så tror ikke helt du kan bruge det som forklaring.

   Hårolien betyder i øvrigt, at mit hår ikke bliver elektrisk om vinteren, så det kommer jeg nok ikke til at stoppe med foreløbig.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  100% enig! Jeg har forholdsvis tykt hår og 2 dage uden hårvask er lig med fedtet hår, skæl-lignende tilstand og knopper i hovedbunden. Enhver form for produkter i håret på dag 1 forværer også situationen de efterfølgende dage, specielt tør-shampoo er noget nær djævlen her.
  Mit hår skal vaskes dagligt for at undgå alle de ovennævnte gener – og om det er sundt eller ej – det skider jeg på :) Det er det eneste, der fungerer.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg kan fortælle dig at stort tykt krøllet hår heller ikke ser specielt lækkert ud på dag 3, i hvert fald ikke mit det ligner at jeg lige har tværet fedt ud i hovedbunden jeg ved ikke om det er sandt, men min frisør fortalte mig en gang at det også kommer an på ens naturlige hårfarve. Mit er lyst, og lyst hår skulle fedte hurtigere end mørkt ( om det er rigtigt ved jeg ikke). Anyways, jeg må også vaske mit hver tredje dag, og tørshampoo er et no go, så klør hele min hovedbund bare

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • marie

  Endnu engang fornuftens stemme :-)
  Den med hårbørstning virker også kun, hvis man rent faktisk børster hår. Jeg har naturkrøl/fald (afhængig af længde) og hverken børster eller reder hår imellem hårvaske. Og hvis jeg gerne vil have en kløende hårbund, så skal jeg bare bruge tørshampoo – så er den hjemme :-D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Hede

  Fantastisk indlæg! Jeg har ledt så mange svar på mit undelige, skandinaviske, blonde hår (hele min familie er mørkhårede med krøller!) Tak for dit indlæg, jeg kender fuldstændig til de samme “bivirkninger” af ingen vask, det fedtede hår på 2. Dagen, knopper og sår og så den uendelige irration i hovedebunden! Det giver lige pludselig mening. Har opdaget at utallige af shampooer og ISÆR olier får håret til at skinne hos min familie, men aldrig mig, det er istedet det rene mareridt!
  Jeg vil prøve lidt af det du anbefaler, har aldrig prøvet noget af det, selvom jeg næsten har prøvet alt :)
  Hvis der opstår dette kæmpe fedtlager OG skæl? Hvordan kan det så være, synes skæl opstår ved tør hovedebund? Men hvis jeg venter 3-4 dage mellem vaskene, så er mit hår fyldt med det :(?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karin V S

  Kære Katja :-)
  Hvor dejligt logisk det du skriver! Du rammer sømmet på hovedet! Tak :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har den tyndeste, pjaskede, fineste skandinaviske page. Den er tilmed hardcore afbleget. Jeg er 36 år, og har siden jeg var ung teen kun vasket hår en gang om ugen. Mit hår er flottest på 3-4 dagen. Derefter er det let at sætte op i de næste dage til jeg så vasker det på 7 dagen. Det ér en tilvænningssag. Mit hår blev også hurtigt fedtet engang, det gør det slet ikke mere. Efter jeg opdagede tørshampoo for to år siden er det kun blevet endnu mere awesome st kun vaske det 1 gang om ugen. Gov det lidt mere tid, det tager længere tid at vænne sig af med alt det vaskeri!
  Bare et tip! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Det er IKKE en tilvænningssag! Der er bare forskel på hår og mit hår bliver aldrig sådan.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Ja jeg har aldrig helt været med på bølgen med tør”shampoo”. Jeg vil hellere have tørt hår end fedtet hår, så jeg vasker hår som jeg altid har gjort – næsten hver dag med hvile dag om søndagen, hvis den alligevel står på nattøj hele dagen. Og så bruger jeg en god kur. Og min frisør siger, at mit hår har det godt, så jeg bliver ved med shampooen ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilia

  Mange tak for dette indlæg ;)
  Har i lang tid nu, prøvet at “vende” mit hår til at blive vasket ca. 2 gange i ugen, men mit hår er vist et godt bevis på at det ikke kan lade sig gøre for finere tyndt skandinavisk hår. Desværre.
  Så jeg har også lige brugt noget af min ungdom med fedtet hår haha, noget min mor ikke har været glad for. Men jeg har jo læst stort set alle steder at det var bedst, så jeg troede jeg havde mine facts i orden. Jeg må vist krybe til korset nu og vaske hår hyppigere. Det bliver nok hver 2 eller 3 dag.
  Har endelig købt en billig sulfatfri shampoo fra rema, men vil også gerne prøve flere af dem i har anbefalet blandt andet purely professional, phillip kingsley og vichy. Er det nogle du stadig kan anbefale? Jeg har overvejet 4’eren fra purely professional (til den smule skæl jeg har), men jeg er så vant til at det skal skumme, og når jeg læser anmeldelserne, kan jeg godt have mine tvivl om jeg kan få det til at fungerer. Det ville være trist hvis jeg allerede tømte en dyr flaske shampoo efter to gange. Mit sidste spørgsmål går på den shampoo fra redken du anbefaler. Er den også god at bruge til at vaske produkter ud med eller kan du anbefale en anden shampoo til det (med sulfater)? Måske også et billigere alternativ?
  Det blev en lang smøre, men vil gerne være lidt bedre til at passe på mit hår ;)
  Kh. Cecilia

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cæcilie

  Jeg vasker mit hår en gang om ugen. Og er der een ting, der gør, at jeg er nødt til at vaske det oftere, er det tørshampoo. Det virker fint på dagen, men sover jeg med det om natten, så kan jeg være sikker på, at håret klasker dobbelt så meget sammen dagen efter.

  Så hvis man skal prøve en shampo-lav periode, så skal man altså – ifølge mine erfaringer – droppe tørshampooen (ja, det er hårdt, men prøv det), balsamen, hårvoksen og alle de andre produkter. For de får håret til at klaske sammen netop på 2. og 3. dagen.

  Er der ingen af jer, der har overvejet, hvor smart frisører og skønhedsindustrien har udtænkt det? Jo flere produkter, vi bruger, jo oftere skal vi vaske håret. Og jo oftere vi vasker håret, desto mere har det brug for balsam, ‘pleje’ og alverdens produkter.

  Jeg ved godt, at der er en verden til forskel på hår, og at mange har brug for at vaske håret ofte. Men når I prøver en shampo-lav periode, så prøv lige at droppe tørshampooen ofte.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kira

  Jeg bruger ikke tør shampoo for det får mit blonde hår til at se endnu værre ud. Jeg vasker hver anden dag. Efter råd herfra er jeg skiftet til sulfat fri. Min hovedbund er lykkelig!nix mere klø og skalle af. Remas er noget tyndt pjask jeg ikke kan enes med. Jeg hamstrer en tube af loreals når den er på bud i Matas. Og den er drøj! En teske af det tykke snask og så gnubbe mellem hænderne til du har et cremet skum. Det er rigeligt til mit skulder lange, fine hår. Er det rigtigt klammo vasker jeg “overfladen” i alm shampoo først for at tage det værste. Men husk at dufte til dem, ex. Den grønne kan jeg ikke med. Den kobberfarvede til….. Frizzy tror jeg det er er min favorit.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Jeg har kraftigt, naturkrøllet hår, og mit hår bliver absolut IKKE lækkert af at droppe hårvask eller at bruge tørshampoo. Springer jeg en enkelt dag over, kan jeg være stensikker på at have mega fedtet hovedbund, kløe og begyndende skæl allerede dagen efter.

  Hvis mine krøller skal være lækre, skal der produkter i, og så skal det vaskes hver dag. Holder dog produktfri, hvis jeg har en fridag eller weekend, hvor jeg ikke skal noget.

  For mig handler det om at finde en shampoo, som er skånsom nok mod hovedbunden og effektiv nok til at rense. Og får altid ros for at passe godt på mit hår af min frisør, så jeg gør det, der fungerer for mig, og ikke hvad dameblade eller folk med andre hårtyper anbefaler ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lotte

  Thank you!! Hvor er det rart at høre nogen sige det højt! Jeg forsøger at holde mig kritisk til alt der hedder forbrug og tendenser, men lige her er jeg faldet i, og jeg har bare ikke kunnet fået det til at fungere for mig. Senere samme dag, som jeg har vasket hår, har jeg allerede fedtet hovedbund igen. Jeg benytter mig af tørshampoo, men mest af alt for at give mit hår noget struktur, og så dufter den fra Tony & Guy overdrevet godt! Jeg bruger ikke parfume når jeg har den i håret, for den duft vender hoveder alene. Men resultatet er altid det samme. Fedtet hovedbund. Jeg snakkede med en veninde om emnet for en månedstid siden om emnet, og hun fik mig til at føle som det værste menneske på jorden, fordi jeg vasker hår hver dag, stort set. Men sådan er det. :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lærke

  Hørt! Kloge kloge ord! Elsker jeres blog. Ps: hvor er dine fantastiske fantastiske fede briller fra? Og er de nye?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Endelig et indlæg om at det er ok at vaske håret hver dag. Jeg har nemlig også ret tyndt hår så mit hår når ikke og kan ikke opsuge alt fedtet som du skriver.

  Din sætning: Men et væsentlig kriterie for succes med færre hårvaske kræver ligesom, at der er noget hår at opsuge fedtet i.
  Den rammer lige plet. Jeg har prøvet forgæves flere gange ikke at vaske håret så tit og det fungerer bare ikke for mig. Det bliver fedtet og klasker. Mit hår kan ikke vænne sig til det som mange skriver om.

  Min hovedbund er heller ikke glad for det når jeg springer 2 hårvaske over. Har også prøvet med tør shampoo, men det virker kun for en kort stund så er den gal igen. Jeg springer hårvasken over søndag da jeg alligevel gør hovedrent og tit går i hyggetøj på dagen.

  Spørgsmålet er bare hvilken shampoo der skal vælges? Mit hår er nemlig ret tørt og kruset. Skyldes det for meget vask?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • HeLene

  Hørt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birgit A

  Hmmm…. jeg har fint skandinavisk naturkrøllet hår, som er ret afbleget. Jeg bruger “Curly Girly” metoden. Dvs. jeg bruger ikke shampoo! 3 gange ugentlig masserer jeg hovedbunden godt med balsam uden silikone, skyller det af og kommer en gang balsam i håret, som bliver siddende mens jeg vasker resten af mig, peeler etc. Til sidst skyller balsamen ud. Jeg bruger kun hårprodukter uden silikone.
  Det virker perfekt for mig. Intet fedtet hår, ingen kløende hårbund med drys til følge etc.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jannie

  Tak! Nu har jeg prøvet i et år (!!!) at vænne mit hår til kun at blive vasket tre gange i ugen. Og det har ikke været nogen succes, tværtom! Min hovedbund klør hele tiden og fedter meget hurtigere end den gjorde før. Faktisk ofte efter få timer efter hårvask. Tror du PP shampoo 4 kan hjælpe på det?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg vasker hår to faste dage om ugen, det fungerer bedst for mig. Jeg har irriteret og ekstremt sart hud all over og har ingen ændringer af, om jeg vasker hår ofte eller ej. Tørshampoo duer dog slet ikke, så slår jeg fuldstændigt ud.

  For mig startede det egentlig med, at jeg blev træt af at gå rundt med vådt hår tre timer om dagen eller at skulle føntørre hver dag. Så jeg droppede det simpelthen for et par år siden. Der var egentlig slet ikke andet end ren og skær dovenskab i det for mig dengang jeg begyndte :P

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er godt nok lidt fedt at læse, når man har kæmpet hele sin ungdom for at forklare omverdenen, at det ikke er min skyld og forkert behandling, at mit hår er så fedtet, som det er, af natur. Jeg er helt korthåret nu og har været det i fem års tid, og jeg vasker det hver dag, simpelthen fordi det strikker og ikke er til at lægge ned, efter at jeg har ligget på det hele natten. Men i mine folkeskole- og gymnasieår, da jeg sidst var langhåret, måtte jeg høre på adskillige frisører, der fortalte mig, at jeg “bare brugte en forkert shampoo”, hvis det fedtede så meget, som jeg fortalte. Blev også opfordret til bare at give det fjorten dage, uden hårvask – så ville de blive selvrensende. Det pissede mig simpelthen grænseløst af at høre på folk, der ikke skulle deale med mit tynde hår (som allerede på andendagen så gennemblødt ud af fedt) fortælle mig, at det var mig egen fejl.

  Jeg vasker (og har altid vasket) mit hår hver dag, og det er (og har altid været) lækkert og sundt alligevel :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Jeg kan bare ikke lade være med at tænke på.. For 50 år siden giggik man da ikke rkndt med konstant fedtet hår? Og så vidt jeg ved stod den da højst på en ugentlig hårvask den gang. Føler tit at vores vaner og deraf behov er en følge ef et forbrugersamfund. Meget hippie-agtigt kommentar – men btw elsker jeg stadig jeres blog (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette

   Jo, for 50 år siden var håret lige så fedtet, hvis ikke man vaskede det. Der er ikke noget, der har ændret sig. Man havde også tørshampoo den gang, men det var endnu værre for håret – nogen gange kunne det fedte det mere end affedte.

   Mange brugte hårlak og creme for at få håret til at sidde og tro mig, håret var selvsiddende efter en hel dag med oppumpet frisure ;)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia Nørmøllr

  Jeg har et kraftigt og langt hår, der fedter præcis 24 timer efter en hårvask. Og jeg har ligeledes skullet høre diverse kloge frisører fortælle mig, at hårvask hver dag, blot “vænner” mit hår til at skulle fedte, hvorefter de har solgt mig en dyr shampoo, som var så mild, at den ikke kunne vaske fedtet ud. Nu venter jeg mit 3. barn, og for mig har mønsteret været det samme ved alle mine graviditeter: mit hår bliver ikke fedtet og jeg får ingen hudorme/bumser! Til gengæld får jeg afsindig tør hud, især på mine fødder:-) Så jeg tilslutter mig totalt teorien om, at det er din hormonbalance, der er afgørende for, hvornår dit hår fedter. Og forresten var mine forældre børn for 50 år siden. Min mor havde et langt og kraftigt hår, som hun kæmpede med var fedtet. Dengang redte hun store mængder at tørshampoo i det. Med udtørret hårbund til følge;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Jensen

  Jeg har også hørt at blande lidt natrium i sit shampoo skulle virke til at det fedter mindre, da det fjerne silikonen, som der er i mange shampooer og som sætter sig på håret, har prøvet det og synes det hjælper, det skal dog kun gøres af og til :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Natrium i shampoo? Det har jeg aldrig hørt om. Hvordan skulle det kunne opløse silikonen? Desuden er natrium eksplosivt ved kontakt med vand, så det lyder som en rigtig dårlig idé :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Jeg har tykt, krøllet hår, som bare tørrer ud ved at se på en shampoo. Mit hår og min hovedbund kan slet ikke have det. Jeg vasker med balsam og har lidt plejende styling i og jeg bruger kun en sulfat- og silikonefri shampoo hver 14.-30. dag(Kiehls Argan shampoo er fantastisk her).
  Min frisør siger at jeg har det mest velplejede, krøllede hår, som hun overhovedet har set :joy: og sidst jeg så hende røg der kun 1 cm, selvom det var 6 måneder siden jeg sidst så hende :grinning:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Om man vasker hver dag eller 1 gang om måneden… Er det ikke en personlig sag? Så længe håret ikke er fedtet – eller endnu værre lugter af “gammelt” hår.
  Det er dejligt at se mange former for hårvask og metoder fortalt. Jeg er blevet inspireret!
  Jeg har selv prøvet at vænne mit hår til vask hveranden dag. Men eftersom jeg vågner med regulært svedigt uredeligt rodet morgenhår hver dag, har det ikke været et realistisk projekt.
  Indenfor den sidste måned, har jeg dog pludselig ikke behøvet at vaske mere end hver 3. dag! Nu skyller jeg bare håret.
  Om det er hormonbalancen, en ny frisure eller skiftet til en kendt og en ukendt shampoo i skøn forening ved jeg ikke. Det er dog nemmere!!
  Lad der være plads til alle rutiner – man kender vel selv bedst hårets behov…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Jeg har ekstremt(!!!) tykt hår, og for at få det til at være medgørligt, bliver jeg nødt til at lade det være det meste af tiden. Jeg bruger kun olie i spidserne, eller en leave-in hårkur, og så vasker jeg det højst 2 gange om ugen, men helst kun en enkelt.
  Min bedstemor siger, jeg har samme hår som hendes bedstemor, der var cherokee-indianer (de havde åbenbart vildt tykt hår). Hun børstede kun sit hår med en slags BB børste, og vaskede det med vand og tea tree oil. Jeg har ikke prøvet det, og ved heller ikke helt om jeg tør vaske mit hår på den måde ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kitty

  Ville så gerne fordi man undgår en kæmpemæssig mængde af mystiske stoffer forsøgt no poo,og low poo uden held savner min shampo,og balsam savner hår der ikke er filtret,men blødt,og ikke knækker,når jeg reder det igennem,og er så fedtet,at det skal samles i en klumpet tot bagi(STRAKS EFTER BAD)det går ikke kan ikke bevæge mig rundt sådan…..måske prøver jeg på et tidspunkt senere hen mit nuværende hår har været afbleget,og farvet med hårfarver min bund er dog på vej ud får jeg en dag mit naturlige hår helt tilbage prøver jeg måske igen?det irriterer mig frygteligt,at måtte give op,men det er ikke en rar følelse…..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Kære Kitty
   Det er en RIGTIG dårlig idé at lade være med at vaske håret, så jeg synes da bare, du skal se at komme i gang.

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Godt nytår eller noget... og en vinder!