Head&shoulders Apple Fresh: Bliv klogere på skæl og tør hovedbund

22.04.13
Head&shoulders apple fresh

Head&shoulders apple fresh

Sponsoreret indlæg

Undersøgelser viser, at halvdelen af verdens befolkning lider under hovedbundskløe og skæl uden behandling, med konsekvenser for både velbefindende og selvværd: en konstant kløende hovedbund, aldrig at kunne have mørkt tøj på, aldrig at føle sig helt frisk og ’nyvasket’.

Det er ekstra ærgerligt, når man slet ikke behøver lide i stilhed: Hovedbundskløe og skæl kan nemlig behandles meget let. Al forskning viser, at en af de vigtigste faktorer er kontinuitet i behandlingen. Og den opnår man kun, hvis produktet både er effektivt mod skæl/kløende hovedbund, er kosmetisk godt for håret, og giver os en helt nyvasket og ren følelse.

Jeg bruger selv en receptpligtig shampoo med god effekt med jævne mellemrum, men hvis du har prøvet det, så vil du sikkert være enig med mig i, at det ikke er nogen oplevelsesmæssig nydelse.

Skælshampoo og shampoo mod tør hovedbund er altså ikke kun noget, du skal bruge engang imellem, hvis du kæmper med skæl. Det skal være en del af din daglige pleje.

Derfor har forskere fra head & shoulders teamet op med nogle af verdens førende dufteksperter i udviklingen af den nyeste produktserie, for at finde ud af hvilken duft, der appellerer mest til kvinder i en shampoo og balsam. Og resultatet er blevet en serie, der IKKE lugter langt væk af skælshampoo.

Jeg var selv positivt overrasket. Da jeg så navnet ”Apple Fresh”, fik jeg bange anelser i retning af 90’ernes St. Ives (kan I huske dem?). Jeg er virkelig sart med frugtdufte, men head&shoulders gør det på en passende diskret måde, så selv jeg kan lide duften.

Har virket siden 1961
Head&shoulders er baseret på Zinc Pyrithione, som har været en af de mest udbredte ingredienser i skælshampoo, siden head&shoulders lancerede deres første blå-grønne shampoo med stoffet tilbage i 1961. Og med god grund, for det er en af de bedst dokumenterede ingredienser, vi har med effekt på både bakterier og svamp. Zinc Pyrithione har samtidig den fordel at kunne bruges dagligt uden at give problemer.

Spørg eksperten om skæl og tør hovedbund
Vi har fået head&shoulders ypperste ekspert Principal Scientist Dr Sian Morris, til at stille op til at svare på jeres spørgsmål i de kommende uger. Så hvis du har et eller flere spørgsmål om skæl eller hovedbunden, så er det nu, du skal skrive det her i kommentarfeltet. Så sender vi dem videre, og samler svarene sammen om 2-3 uger.

Jeg har allerede sendt hende 6 spørgsmål, jeg havde brug for at få svar på. For eksempel: Hvordan det nu er med føntørring og skæl/tør hovedbund. Er det godt eller skidt? Og så vil jeg også gerne vide, hvilke tegn man skal være opmærksom på ifht. om man skal gå til lægen og blive tjekket for svamp, psoriasis osv. Jeg glæder mig til at få videnskabens bud på de spørgsmål.

Hvad kunne du godt tænke dig at spørge om?

Her kan du købe det
Du kan købe head&shoulders i blandt andet større supermarkeder, Matas og online hos Nelly. Produkterne koster cirka 42,90 kroner stykket for henholdsvis 250 ml shampoo og 200 ml balsam.

Sponsoreret indlæg

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
9 kommentarer
m

Jeg har døjet med skæl/tør hovedbund i MANGE MANGE år. Jeg har tilmed brugt specielle hårkure, men intet virker… Hvad skal jeg gøre?

Line

Head and shoulders er fantastisk i de første måneder/år det virker, og holder såmed skældet væk, problemet er bare at et stopper med at virke efter noget tid, jeg prøvede at vaske mit hår med ALT, men intet hjalp. Skællene og kløen var blevet endnu værre end da jeg startede med at bruge head and shoulders.

Maria

Jeg ville rigtig gerne vide, præcis hvad det er der fremprovokerer tør/skællet hovedbund! Jeg har tidligere i mit liv haft lidt skæl engang imellem, men som oftest er det gået væk efter en (normal, uden skælshampoo) hårvask eller to. Nu er det dog pludselig kommet, og efter otte hårvaske er der ingen forskel. Har ikke ændret hverken hårprodukter eller kost, så er interesseret i at høre hvilke grunde der i det hele taget kan være 🙂 Fedt at I laver sådan en spørgerunde!

Pernille Aaby Larsen

Jeg bruger selv Apple Fresh shampoo og balsam, men supplerer det med en dybderensende shampoo en gang ugentligt. I perioder har jeg lidt af fedtet skæl, og jeg vil derfor gerne vide, om Head & Shoulders også er velegnet til denne form for skæl?

Ida

Jeg har i mange år lidt af skæl/tør hovedbund. Jeg prøvede mig frem med forskellige shampoo’er – også receptplig. Nu har jeg dog fundet ud af at kun Head & Shoulders virker. Flere gange har jeg forsøgt med anden (skæl)shampoo, men resultatet er det samme hver gang; skæl!
Hurra for H&S!

Lone

Hvad er forskellen på skæl/tør hovedbund/ svamp? min frisør og min læge er uenige om hvad jeg har.. Min hovedbund klør og drysser med små fine skæl, men der sidder også “kager” i hovedbunden… Hvis jeg har benyttet en receptpligtig skælshampoo synes jeg kun at drysseriet er blevet værre?

Sara

Jeg oplvede sidste år, for første gang nogensinde, at have problemer med skæl i hovedbunden. Det skete efter et uheldigt skift af shampoo og selvom jeg har prøvet både at skifte tilbage, og skifte helt til skælshampoo forsvinder problemet ikke. Kan jeg nogensinde blive helt skælfri eller har jeg ødelagt min hovedbund for altid?
– Må jeg gerne bruge andre produkter end skælbehandling hvis jeg lider af skæl (f.eks. varmebeskyttelse, hårolie i længderne, balsamspray, saltvandsspray mv)?
– Må jeg gerne glatte mit hår og bruge føntørrer?
– Hvor tit bør jeg vaske mit hår?

Procter & Gamble/head & shoulders

Kære Diana
Vi vil meget gerne svare på din kommentar fra den 24. april, hvor du refererer til en artikel i Ekstrabladet fra 2011. Procter & Gamble, inklusiv head & shoulders, tester ikke kosmetiske produkter på dyr. For yderligere information omkring Procter & Gambles holdning til dyreforsøg, se http://www.pg.com/en_US/sustainability/point_of_view/animal_welfare.shtml, hvor du også kan downloade vores brochure. Hvis du har yderligere spørgsmål, må du endelig kontakte os.
Bedste hilsner Procter & Gamble/head & shoulders

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *