Fredagsfavorit: Lancôme Grandiôse Wide-angle Fan Effect Mascara

Lørdagslook: La Vie En Rose

La Vie En Rose Look

Hold fast for en festlig uge, faktisk har jeg kun været hjemme en eneste aften i løbet af ugen, og nu er jeg ærlig talt lidt træt. Desværre har jeg ikke nået at tage et eneste billede af makeuppen i den forgangne uge, men den kan heldigvis lægges igen, så den skal du nok få mulighed for at se.
I dag har jeg også været ude, det bliver forhåbentlig lidt mere roligt, men det betyder ikke det store for makeuppen.

La Vie En Rose åbent øje

La Vie En Rose
Forleden opdagede jeg, at jeg aldrig har fået skrevet om L’Oreal Paris Color Riche L’Ombre Pure, som blev lanceret sidste efterår. Det er en fejl, for det er nogle ret så spændende øjenskygger, og derfor har jeg fundet dem frem, for at gå i dybden med dem. Looket er ret enkelt, og det kan fint bruges til hverdag også, da det er ret nedtonet uden glitterlineren.

La Vie En Rose lukket øje

La Vie En Rose Produkter
Nu håber jeg, at du kan tilgive røde øjne og uglet hår, for selvom jeg aldrig har tømmermænd, så føles det alligevel lidt som om jeg er blevet kørt over af en bus. Heldigvis er jeg ret sej, når det kommer til at fjerne makeup, selvom jeg først kommer hjem klokken kvart i kvalme. Desværre bliver det mere og mere almindeligt, at der igen må ryges rundt omkring, og det kan jeg bare slet ikke tåle.

Hvor stor forskel er der på dine looks fra hverdag til fest?

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.Find vores egen hudplejeserie på Dåseshoppen.dk - Følg os på Facebook og Instagram @pudderdaaserne.dk

Kan du lide, det vi laver? Så brug et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.

Matas.dk - Sephora.dk - MAC - Paula's Choice - Asos - Escentual - Lookfantastic.dk - Gosh.dk - Feelunique - Beauty Bay - Nicehair.dk - DECIEM - Ellos - Nelly - Flere links

4 kommentarer

 • Hvor er det altså et fint look! Det er godt nok mange år siden, jeg sidst har haft lyserød/rosa øjenskygge på, men nu får jeg da helt lyst til det igen ! Gad vide om jeg overhovedet stadig ejer en ;-)
  Umiddelbart er der ikke den store forskel på hverdag og fest for mit vedkommende udover mængden. Når man skal lægge makeup ved 5-tiden, er det sjældent, at man gider det helt store. Sker det, så holder jeg mig som regel i de samme farvetoner både til hverdag og fest – nemlig de brune :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Tak søde S :-*
   Det er heller ikke rigtig en farve, som har været i mit “sortiment” i MANGE år. Faktisk har jeg ikke rigtig brugt lyserød siden dengang… hvor jeg også brugte koboltblå khol >.< OMG hvor var det lækkert :-P
   Point taken… jeg er heller ikke super eventyrlysten klokken kvart i kvalme :-D

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Else

  Enig med Baysen, det ser superfint ud! Og en god balance i make-up’en, den gør sig snildt til dag såvel som aftenlook – for dem der går op i at der skal være forskel;)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fredagsfavorit: Lancôme Grandiôse Wide-angle Fan Effect Mascara