Clinique Instant Lift For Brows

Dagens Duft: Burberry My Burberry

My Burberry

I efteråret lancerede Burberry en duft inspireret af den fine trench coat, som Burberry er så kendt for og af en regnvåd have i London… Og lige der kunne beskrivelsen egentlig stoppe, for det er præcis sådan My Burberry dufter.
Det er først som voksen, jeg har forstået det der med duften efter et regnvejr. Den sære jordede duft, synes jeg, er så voldsom og overdøvende, at de sarte grønne dufte bliver tabt. Og det er naturligvis denne spæde spirende duft, der er interessant.
Og netop den duft synes jeg faktisk, at den dygtige parfumør Francis Kurkdjian har fanget i My Burberry.

Francis Kurkdjian
Det var ikke forventninger jeg manglede, da jeg først hørte om duften, for Francis Kurkdjian er ikke bare dygtig, han er også en meget modig mand, og man er aldrig i tvivl om, hvilke dufte han står bag. Han har virkelig formået at skabe sin helt egen stil, så er spørgsmålet, om man kan lide den stil eller ej…
Faktisk vil jeg gå så langt at sige, at jeg tror, at man enten hader eller elsker hans særegne duftunivers. Også selvom nogle af hans kreationer har været længere tid om at vinde mit hjerte, så vil jeg sige, at jeg overordnet er stor fan!

Burberry trench coat
Selvom man ikke går op i mode, så tvivler jeg på, at der er særlig mange, som sidder uden et billede af den smukke beige frakke på nethinden, når de hører navnet Burberry. Mit eget indre fotoalbum er i hvert fald fuld af smukke billeder…
Flakonen til My Burberry er selvfølgelig også inspireret af den smukke Burberry trench coat. Den beige sløjfe er naturligvis blevet skåret af det samme stof som frakken. Og låget ligner til forveksling knapperne.

My Burberry
Som nævnt ovenfor er duften inspireret af en regnvåd have i London, og selvom det selvfølgelig er lidt svært lige at forestille sig den duft, så kan du sagtens se haven foran dig, når du har duften på. Det Francis Kurkdjian har skabt er ikke blot en fantastisk duft, det er også en stemning og en følelse:
Det er stadig lidt skyet, og mens jorden forsøger at absorbere regnen, rejser blomsterne og græsset sig igen… og midt i det hele står du og nyder øjeblikket.
Duften er som en frodig buket af frodige roser, fresia og lathyrus samtidig med, at den har en sprød grøn og næsten peberagtig note af pelargonier. Duften er fint afsluttet af patchouli og en fed sødme fra kvæder.

My Burberry Eau de Parfum finder du med 30ml., 50ml. og 90ml til mellem 495-895 kroner. Du finder duften i udvalgte Matas, parfumerier, stormagasiner og Sephora. Og i Magasin finder du den også online.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.Find vores egen hudplejeserie på Dåseshoppen.dk - Følg os på Facebook og Instagram @pudderdaaserne.dk

Kan du lide, det vi laver? Så brug et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.

Matas.dk - Sephora.dk - MAC - Paula's Choice - Asos - Escentual - Lookfantastic.dk - Gosh.dk - Feelunique - Beauty Bay - Nicehair.dk - DECIEM - Ellos - Nelly - Flere links

4 kommentarer

 • Betina

  Har en svaghed for de fleste Burberry-dufte – og denne er bestemt ingen undtagelse. Mange af deres andre dufte er mere søde, hvor denne har noget surt over sig. Det lyder ikke helt fedt, men det er det. ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Betina
   Surt kan jeg ikke genkende :-P
   Men vi er enige om, at den er god :-D

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Betina

   Citrus er surt/syrligt – og eftersom denne parfume læner sig henover bergamot, mandarin orange, quince og geranium som alle er citrusdufte, så har den også et surt anstrøg. Blandet med de søde noter fra sweet pea, patchouli, freesia og rose som gør den absolut vidunderlig. ;)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Altså… vi er stadig enige i at den er god, men i min næse er den ikke syrlig :-P

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Clinique Instant Lift For Brows